Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 68 z 377
strefa X - fajny :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
12 lat i koniec - baardzo dobry. rzekłabym, że nawet poruszający.
nie no film z 2009 to zdecydowanie było to liceum. nie wiem czy byli gimnazjaliści, ale jakby nie patrzeć ludzi multum = popcorn, darcie się i pisanie sms.
więc zdecydowanie nie jestem za takimi wyjściami do kina bo koniec końców i tak mało kto mało co pamięta. ;)
fakt, ta scena naj, naj i nie tylko z powody swojej okropności.
mimo swojego krótkiego epizodu najbardziej właśnie Kozłowski podobał mi się najbardziej z całego filmu.. i ten jego wyraz twarzy.
aa jeszcze jednym plusem była scena zamachu.. zapewne ciężka do zrealizowania, dlatego tym bardziej doceniam. całkiem dobra.
NuTiiiiii: To już w gimnazjum karzą wam takie coś oglądać? Pamiętam jak kiedyś byłem ze szkoła na Pianiście, zamiast powagi to wszyscy kręcili bekę.
nie no film z 2009 to zdecydowanie było to liceum. nie wiem czy byli gimnazjaliści, ale jakby nie patrzeć ludzi multum = popcorn, darcie się i pisanie sms.
więc zdecydowanie nie jestem za takimi wyjściami do kina bo koniec końców i tak mało kto mało co pamięta. ;)
fakt, ta scena naj, naj i nie tylko z powody swojej okropności.
mimo swojego krótkiego epizodu najbardziej właśnie Kozłowski podobał mi się najbardziej z całego filmu.. i ten jego wyraz twarzy.
aa jeszcze jednym plusem była scena zamachu.. zapewne ciężka do zrealizowania, dlatego tym bardziej doceniam. całkiem dobra.
SummerSale: więc zdecydowanie nie jestem za takimi wyjściami do kina bo koniec końców i tak mało kto mało co pamięta. ;)
Dokładnie to nie była ta atmosfera do tego filmu. Ja obejrzałem go w ciszy i spokoju więc nawet zmusił do refleksji jak było kiedyś a jaki luzik mamy dzisiaj.
SummerSale: mimo swojego krótkiego epizodu najbardziej właśnie Kozłowski podobał mi się najbardziej z całego filmu.. i ten jego wyraz twarzy.
Heh a on mnie właśnie wkurzył tchórz jeden, że nie potrafił wydukać składnie żadnego zdania i na dodatek nie obronił Gienka :]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Postrach Nocy - miło obejrzeć jakieś wampiry co się nie świecą na słońcu jak psu jajka
...Ignorance is bliss...
Battle: New York, Day 2 - WTF kto w ogóle decyduje o tym by takie filmy wydawać
oj scena z Billem jak udawał zombi dobra :D
no i Woody
Konto usunięte: NUDZILEMsieTROSZKE:
Zombieland - Genialne
Ten film spowodował sen u kilku moich znajomych. Jak dla mnie cienizna aż piszczy. Rozumiem jeszcze jakbyś go określił mianem przeciętnego.
oj scena z Billem jak udawał zombi dobra :D
no i Woody
...Ignorance is bliss...
wielki, stary dom - taki sobie
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
'Mardi Gras: Spring Break' - takie se na odstresowanie
Mniam - spodziewałem się świetnej bajki patrząc na osoby które dały głos
(Kryszak , Gessler , Ani Mru Mru , Fronczewski ) a okazało się że to całkiem przeciętna produkcja
Księga Dżungli - przed chwilą , po raz enty - lubię ten film
Bez Smyczy - liczyłem na coś lepszego i kurde Owen jak się postarzał
Mniam - spodziewałem się świetnej bajki patrząc na osoby które dały głos
(Kryszak , Gessler , Ani Mru Mru , Fronczewski ) a okazało się że to całkiem przeciętna produkcja
Księga Dżungli - przed chwilą , po raz enty - lubię ten film
Bez Smyczy - liczyłem na coś lepszego i kurde Owen jak się postarzał
...Ignorance is bliss...