lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 65 z 377
Listy do M. - spoko film bardzo dobra obsada, pełno ludzi w kinach na nim.
Z powodzeniem kiedyś zastąpi Kevina na święta
Z powodzeniem kiedyś zastąpi Kevina na święta

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

jedynka dobra :)
i teraz tak:
Ludzka Stonoga 2 - 2/10. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. W połowie zaczęłam przewijać do finalnych scen bo myślałam że usnę. + za motyw z obstrukcją :)
11 11 11 - nie wiem jak to ocenić, bo wyłączyłąm po 10ciu minutach. Nudne to. Później zrobię podejście drugie :D
Gladiator - 987646864974328743/10. Mistrzostwo swiata + Lisa Gerrard
Jak zwykle ryczałam jak głupia ;]
Stop! Or my mom will shoot - klasyk ze Stallone xD
I Music and Lyrics, nie wiem dlaczego uwielbiam ta szurnieta komedie xD
I Music and Lyrics, nie wiem dlaczego uwielbiam ta szurnieta komedie xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
za chwilę po raz 100000 obejrzę How High 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Właśnie oglądam "Boys don't cry". Nie jestem nawet w połowie i już nie mogę tego filmu znieść :X nie polecam.