Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 69 z 377
Przepis an milosc - fajny
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Sporo tego było i w tym troszkę nowości.
Wyjazd integracyjny-wyszłam w połowie, bo to chyba najgorszy polski film
Listy do M-"bardzo" romantyczna komedia, nie lubię takich ale nawet dobry
Mardi Gras- ojojoj, najlepszy! uśmiałam się niesamowicie
uwaga, uwaga, byłam dziś też na Przed świtem-oceniając daje 7/10, bo jest najlepszy ze wszystkich części, aczkolwiek minus za to, że na resztę musze czekac nastepny rok
Obejrzałam ten film Magnolia i bez kitu, ale ja tego nie ogarniam. Może ta późna pora, może ten film jest dla mnie zbyt inteligentny xD nie no coś tam zrozumiałam, ale motyw, że żaby spadają z nieba? Może kiedyś wezmę się za to jeszcze raz i tak porządnie się do tego przyłożę.
A i faktycznie ten mój film trwał 3 godziny. I teraz widzę, że jednak ma tyle trwać, a nie 2 :d
http://www.filmweb.pl/Magnolia
Wstyd się przyznać ale jeszcze nie oglądałem Gwiezdnych Wojen!;D Dlatego zacząłem od wczoraj oglądać!:D
A ja dziś postawiłam na trochę inne kino niż zazwyczaj.
Straszny Hiszpański Film - beznadziejny. Zamysłem chyba było stworzenie coś na wzór "strasznego filmu", ale nie pykło. Mi się nie podobało.
Wampiry i świry - jak na parodię myślę, że dość dobre.
Prowokacja - może być.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Bo jest to film polsko-niemiecki o chłopcu, których w dniu 3 urodzin zechciał przestać rosnąć i jak wyglądało jego dalsze życie w ciele małego chłopca. ; )
Miłość i koszykówka
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek