Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Mobster
Mobster
  23 października 2011

"And Soon The Darkness" - takie ni to w dupe ni to w oko. Na jeden raz
"Dom Zły" - Hmm... Zajebiaszczy film.
"Don't Be Afraid of the Dark" - bajka taka.
"Green Lantern" - fajne efekty, fabuła również na poziomie.
"Thor" - j.w.

Gothiclady
Gothiclady
  23 października 2011
SummerSale
SummerSale: Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet

kocham wszystkie 3części i mogę oglądać bez końca :)

Patrishia
Patrishia: Nie lubisz kina?:o

nie. za dużo tam ludzi :D
Patrishia
Patrishia
  23 października 2011
Gothiclady
Gothiclady: nie. za dużo tam ludzi :D

Ale za to ten dźwięk.. ła : D Bo ludzie też mnie irytują. Poza tym muszę uważać, bo mnie śmieszą zupełnie nieśmieszne dla innych rzeczy i nagle jak się zaśmiecham to wszyscy patrzą jakoś tak dziwnie :ninja:
SummerSale
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
SummerSale
  23 października 2011
Bezdroża.
Przyjemny film. Subtelny i historia bohaterów dość realistyczna, nie przerysowany. Dzięki zdjęciom czuć było ciepło i smak wina które odgrywało w filmie sporą role. ;)

Patrishia
Patrishia: Jak możesz. Film nie jest wyżyną i opiera sie faktycznie na uroku, ale jest akcja, poza tym ja ciągle czekałam kiedy w końcu będzie laf. Szczerze to nawet nie zauważyłam kiedy się skończył :D Muszę przyznać, że kunszt aktorski kota, był naprawdę zdumiewający!

Dla mnie to on tylko się ciągnie i ciągnie. Siedząc myślałam kiedy się skończy. No nie powala mnie i wiedziałam, ze zakończenie będzie przesłodkie, zawsze tak jest. :d Chociaż początkowa scena zapowiadała coś wielkiego. Audrey w pięknej sukni, czarująco wyjmująca ciastko (którego smaku ponoć nie lubiła, ale reżyser się uparł, że ma być to ciastko) przed wystawą sklepową i na tym koniec. :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 października 2011

Due date

Nie zasnelam, choc komedia nie powala. Mozna obejrzec, ale byly juz nakrecone wczesniej podobne historie... duzo smieszniejsze, np. "Nic do stracenia" z Martinem Lawrencem i Timem Robinsem ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To wyjaśnij mi kim w końcu był główny bohater?

ubezwlasnowolnionym umyslowo detektywem, ktory zabil swoja zone po tym jak dowiedzial sie, ze ta zamordowala ich dzieci. Potem wyparl to ze swojej swiadomosci tworzac sobie scenariusz jaki ogladalismy przez caly film. Od razu gdy przyjezdza z tym swoim partnerem, ci pacjenci dziwnie sie do niego usmiechaja, jakby go znali, mrugaja do niego okiem - nie zauwazyles tego? ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Się znam na dobrych filmach sensacyjnych.

to zapodaj wiecej tytulow, bedzie mnie bardziej kochac ^^

Kalidiuszka
Kalidiuszka
  23 października 2011
massacre
massacre: Due date

widzialam to
nawet zabawne ale to film na raz
Izaa12345
Izaa12345
  23 października 2011

ja ostatnio oglądałam To tylko sex z justin timberlake i milą kunis to bardzo fajna komedia polecam :))

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  23 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja ostatnio oglądałam To tylko sex z justin timberlake i milą kunis to bardzo fajna komedia polecam :))

Dużo seksów?
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  23 października 2011
massacre
massacre: to zapodaj wiecej tytulow, bedzie mnie bardziej kochac ^^

"Uprowadzona"
"The Town"
"Hitman"
"Rekrut"
"W cieniu chwały"
"Święci z Bostonu"
"Wyrok śmierci"
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  23 października 2011
massacre
massacre: ubezwlasnowolnionym umyslowo detektywem, ktory zabil swoja zone po tym jak dowiedzial sie, ze ta zamordowala ich dzieci. Potem wyparl to ze swojej swiadomosci tworzac sobie scenariusz jaki ogladalismy przez caly film. Od razu gdy przyjezdza z tym swoim partnerem, ci pacjenci dziwnie sie do niego usmiechaja, jakby go znali, mrugaja do niego okiem - nie zauwazyles tego? ;)

Niby tak. Już aż tak szczegółowo nie pamiętam tego filmu, ale miałem pewne wątpliwości co do tego czy rzeczywiście był chory. Reżyser jednak chciał, żeby film miał 2 możliwe zakończenia i tak naprawdę widz sam sobie jedno wybiera.
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 października 2011

Team America :rotfl:

Kalidiuszka
Kalidiuszka
  23 października 2011

Donnie Darko
bardzo intrygujacy film

Patrishia
Patrishia
  24 października 2011
SummerSale
SummerSale: Dla mnie to on tylko się ciągnie i ciągnie. Siedząc myślałam kiedy się skończy. No nie powala mnie i wiedziałam, ze zakończenie będzie przesłodkie, zawsze tak jest. :d Chociaż początkowa scena zapowiadała coś wielkiego. Audrey w pięknej sukni, czarująco wyjmująca ciastko (którego smaku ponoć nie lubiła, ale reżyser się uparł, że ma być to ciastko) przed wystawą sklepową i na tym koniec. :D

To klasiś, musiał być słodki koniec, widocznie potrzebowałam takiego filmu, stąd go bronię. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: widzialam to nawet zabawne ale to film na raz

A ja sobie chyba obejrzę drugi raz :ninja: