Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 54 z 377
Dexter - info, że powstaje kolejny szósty sezon był niezłym zaskoczenie. już czuję, ze to będzie najlepszy sezon, chociaż dopiero co pojawił się 4 odcinek. nowy seryjny zabójca, nowy przyjaciel Dexa.. morderstwa w ostatnim odcinku trochę przerażające. :o
jw.
obejrzyj.
Dzięki takim tekstom potencjał tego filmu nie został do końca wykorzystany.
Zdecydowanie inaczej.. dlatego jego filmy mnie męczą.
A co do najnowszej produkcji oczywiście dałam się skusić na niego poprzez reklamy które dosłownie są wszędzie.
Jestem zdecydowanie na nie.
W ciągu jakiego czasu obejrzałaś te wszystkie filmy? :o
Skąd na to czas brać? :o
jw.
obejrzyj.
Konto usunięte: Psycholog: Chcę porozmawiać o...tobie i twoich rodzicach.
Donnie: Oni mi nie kupili...Oni mi nie kupili tego co chciałem na święta.
Psycholog A co chciałeś na święta w tym roku?
Donnie: Głodne, głodne hipopotamy.
Psycholog:J ak się poczułeś,gdy zostały ci odmówione te głodne, głodne hipopotamy?
Donnie: Żałowałem.
Dzięki takim tekstom potencjał tego filmu nie został do końca wykorzystany.
Konto usunięte: Nie oglądałem, ale do filmów Koterskiego podchodzi się nieco inaczej. Ja lubię jego sposób kręcenia filmów.
Zdecydowanie inaczej.. dlatego jego filmy mnie męczą.
A co do najnowszej produkcji oczywiście dałam się skusić na niego poprzez reklamy które dosłownie są wszędzie.
Jestem zdecydowanie na nie.
Patrishia: Napoleon Dynamite. Ja za to oglądałam to z miną w stylu tylko bez uśmiechu. Miałam odpuścić po 20 minutach, ale postanowiłam, że jak już zaczęłam, to dokończę. Na plus klimat lat 80 i muzyka, poza tym to chory film dla chorych ludzi, nikomu o zdrowych zmysłach się on podobać nie może.
Nasza klasa. Oglądałam już kilka filmów o szkolnych popychadłach, zawsze jedno i to samo. Czyli główny bohater to irytująca ciota. W tym wypadku jest tak samo, ale przyznam, że i tak mi się podobało. Rozwaliła mnie scena na plaży, zawsze jakoś za najdotkliwsze mam momenty poniżenia na tle seksualnym, bo muszą nieźle ryć psychikę. Taka mieszanka Sali samobójców i Masakry w Columbine ; )
The Illusionist. Zachodziłam w głowę gdzie mogłam widzieć tego aktora, przejrzałam ze trzy razy filmweba i w końcu wiem, American History X.
Sam film jest świetny, na dodatek genialna końcówka, bardzo polecam!
Dodatkowo tak w ramach ciekawostki- zwykle śledzę napisy końcowe, bo czasami wciskają coś po nich najciekawszego i wyczytałam mnóstwo polskich nazwisk. :D
Memento. Po pięciu minutach stwierdziłam, że włączę go jeszcze raz, ale ogarnęłam i potem jest już okej. Chociaż na końcu=początku i tak już i tak uj wie co i jak, bessęsu, ale obejrzeć warto jak ktoś lubi myśleć. :)
W ciągu jakiego czasu obejrzałaś te wszystkie filmy? :o
Skąd na to czas brać? :o
wyłączyłam w połowie, albo wcześniej i wywaliłam z kompa. nie wciągnął mnie w ogóle :(
Konto usunięte: szczerze ? za chiny nie pamietam czy to ogladalam tytul znajomy ale mam ciemnosc w pamieci
fajny fajny, czekaj
Konto usunięte: Kobieta znana ze swych zdolności obalania mitów udaje się do miasteczka w Luizjanie, zamieszkanego przez bogobojnych mieszkańców, celem przeprowadzenia śledztwa dotyczącego wydarzeń, które okazały się dziesięcioma biblijnymi plagami.
własnie obejrzałam Made in Poland - też mi się podobał.