Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 53 z 377
Już tu kiedyś pisałam, że jeden z najlepszych.
Ostatnio wzięłam się za CSI:NY tak z nudy, 3 sezony za mną, niby banalne ale dużo się można dowiedziec.
Baby są jakieś inne-kolejne polskie dziadostwo.
Dom snów-podobnych jest dużo, ale nie nudziłam się.
Paranormal Activity 3-oglądałam 1, a dwójki już nie bo pierwszy to jak dla mnie wcale nie był horror, ta część tak samo słaba.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
9 żywotów Tomasza Katza - niesamowity. mocno surrealistyczny. od dziś zapewne będzie jednym z ulubionych filmów.
Mistrzostwem to może nie było, ale nudnym i przereklamowanym nie można go nazwać. Trochę łamigłówek, trochę klimatu i bez wątpienia świetna muzyka. Ja po obejrzeniu byłam pod wrażeniem.
Przereklamowany film to 'baby są jakieś inne".
Konto usunięte: Nudny i przereklamowany. Choć końcówka nieco ratuje ten film.
Sobie obejrzyj Wyspę Tajemnic :)
Mistrzostwem to może nie było, ale nudnym i przereklamowanym nie można go nazwać. Trochę łamigłówek, trochę klimatu i bez wątpienia świetna muzyka. Ja po obejrzeniu byłam pod wrażeniem.
Przereklamowany film to 'baby są jakieś inne".
SummerSale: Mistrzostwem to może nie było, ale nudnym i przereklamowanym nie można go nazwać. Trochę łamigłówek, trochę klimatu i bez wątpienia świetna muzyka. Ja po obejrzeniu byłam pod wrażeniem.
Psycholog: Chcę porozmawiać o...tobie i twoich rodzicach.
Donnie: Oni mi nie kupili...Oni mi nie kupili tego co chciałem na święta.
Psycholog A co chciałeś na święta w tym roku?
Donnie: Głodne, głodne hipopotamy.
Psycholog:J ak się poczułeś,gdy zostały ci odmówione te głodne, głodne hipopotamy?
Donnie: Żałowałem.
Napoleon Dynamite. Ja za to oglądałam to z miną w stylu tylko bez uśmiechu. Miałam odpuścić po 20 minutach, ale postanowiłam, że jak już zaczęłam, to dokończę. Na plus klimat lat 80 i muzyka, poza tym to chory film dla chorych ludzi, nikomu o zdrowych zmysłach się on podobać nie może.
Nasza klasa. Oglądałam już kilka filmów o szkolnych popychadłach, zawsze jedno i to samo. Czyli główny bohater to irytująca ciota. W tym wypadku jest tak samo, ale przyznam, że i tak mi się podobało. Rozwaliła mnie scena na plaży, zawsze jakoś za najdotkliwsze mam momenty poniżenia na tle seksualnym, bo muszą nieźle ryć psychikę. Taka mieszanka Sali samobójców i Masakry w Columbine ; )
The Illusionist. Zachodziłam w głowę gdzie mogłam widzieć tego aktora, przejrzałam ze trzy razy filmweba i w końcu wiem, American History X.
Sam film jest świetny, na dodatek genialna końcówka, bardzo polecam!
Dodatkowo tak w ramach ciekawostki- zwykle śledzę napisy końcowe, bo czasami wciskają coś po nich najciekawszego i wyczytałam mnóstwo polskich nazwisk. :D
Memento. Po pięciu minutach stwierdziłam, że włączę go jeszcze raz, ale ogarnęłam i potem jest już okej. Chociaż na końcu=początku i tak już i tak uj wie co i jak, bessęsu, ale obejrzeć warto jak ktoś lubi myśleć. :)
Nasza klasa. Oglądałam już kilka filmów o szkolnych popychadłach, zawsze jedno i to samo. Czyli główny bohater to irytująca ciota. W tym wypadku jest tak samo, ale przyznam, że i tak mi się podobało. Rozwaliła mnie scena na plaży, zawsze jakoś za najdotkliwsze mam momenty poniżenia na tle seksualnym, bo muszą nieźle ryć psychikę. Taka mieszanka Sali samobójców i Masakry w Columbine ; )
The Illusionist. Zachodziłam w głowę gdzie mogłam widzieć tego aktora, przejrzałam ze trzy razy filmweba i w końcu wiem, American History X.
Sam film jest świetny, na dodatek genialna końcówka, bardzo polecam!
Dodatkowo tak w ramach ciekawostki- zwykle śledzę napisy końcowe, bo czasami wciskają coś po nich najciekawszego i wyczytałam mnóstwo polskich nazwisk. :D
Memento. Po pięciu minutach stwierdziłam, że włączę go jeszcze raz, ale ogarnęłam i potem jest już okej. Chociaż na końcu=początku i tak już i tak uj wie co i jak, bessęsu, ale obejrzeć warto jak ktoś lubi myśleć. :)
Kiss Kiss Bang Bang Może nie jestem wielkim fanem komedii sensacyjnych, ale ten film zwala z nóg. Dawno żaden film mnie tak nie wciągnął. Ostatnio chyba Biały Oleander, a to było jakiś czas temu Tak więc polecam
doszly mnie sluchy ze sa dobre teksty
obejrzalam i musze przyznac ze dobry film
Zielona Latarnia__ wytrzymalam 10 minut i wylaczylam tak mnie nudzil ten film
Azyl ( Panic Room )__ slabo trzyma w napieciu
Rozdzial 27__ smutny bardzo ale dobry
Ulica Strachu : Krwawa Mary__badziewny gniot
Hua Mulan__bardzo dobry szkoda ze nie konczy sie jak w bajce tylko tak smutno
po filmie az mnie naszla ochota na te bajke ...
i chyba ja dziabne ...
obie czesci ....
:ninja:
ehh ja wytrwalam moze 30 minut
jestem MISZCZ
fajny,fajny
szczerze ? za chiny nie pamietam czy to ogladalam tytul znajomy ale mam ciemnosc w pamieci
no c***wa scena
bidulinek
nie fajny
a bardzo fajny :)