Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 58 z 377
na dzisiaj mam, o zgrozo, Hellraiser- Revelations. Chcę zobaczyć, dlaczego Baker i Bradley (ten, który grał Pinheada w częściach 1-8) powiedzieli, że nie będą pracowac przy tej części :)
a później Dom Snów :)
Jaki?
Brooklyn Finest?
massacre: Dobry scenariusz, ale zrobili z niego bzdure okrutna. I jeszcze Kevin Bacon po ktorym nie spodziewalabym sie takiego gniota.
Właśnie scenariusz dość standardowy. Przemoc wskazana w tym filmie. Mi się podobał.
O dwóch takich, co ukradli księżyc. Już dawno temu chciałam to obejrzeć i nie miałam jak a ostatnio sobie przypomniałam o tym. Cóż, większość i tak to ogląda teraz, ze względu na postacie główne, ja trochę też, ale ciekawiło mnie to też w ogóle. Moja mina przy pierwszych 20 minutach musiała być naprawdę dziwna. Czysty absurd. Oczywiście nie mogło zabraknąć pięknego morału na końcu. Ogólnie ciekawe nawet, ale mocno psychiczne.
A mali Kaczyńscy wyglądali jak mini Gracjan Roztocki :D
Let me in. Uwielbiam ten film zarówno w wersji oryginalnej jak i amerykańskiej, bo jest niemal identyczna. Zmienili tylko jedną scenę, a tak to nawet sceneria była podobna do tej oryginalnej. Co prawda wolałam Eli zamiast Abby i Oskara zamiast Owena, ale da radę ;)
No i w amerykańskiej wersji nie ma tego specyficznego komunistycznego klimatu ;)
Choć sporo osób narzeka, że jest nudny, to ja nie wiem jak się można na nim nudzić +
A mali Kaczyńscy wyglądali jak mini Gracjan Roztocki :D
Let me in. Uwielbiam ten film zarówno w wersji oryginalnej jak i amerykańskiej, bo jest niemal identyczna. Zmienili tylko jedną scenę, a tak to nawet sceneria była podobna do tej oryginalnej. Co prawda wolałam Eli zamiast Abby i Oskara zamiast Owena, ale da radę ;)
No i w amerykańskiej wersji nie ma tego specyficznego komunistycznego klimatu ;)
Choć sporo osób narzeka, że jest nudny, to ja nie wiem jak się można na nim nudzić +
ogladalam Truposza kiedys
specyficzny film i podobal mi sie ...
i fajna muzyka : )
Patrycja bylas na gg ? widzialas moja wiadomosc ? :((((
I bym zapomniał...
Jakiś czas temu oglądałem film "zdarzenie"
Choć na filmwebie ma ocenę 5,4 to warto zobaczyć.
Ludzie z niewiadomych przyczyn zaczynają popełniać masowe samobójstwa.
Pomysł świetny, realizacja niezła, klimat jest, tylko kilka niepotrzebnych, głupich scen, trochę sztywna gra aktorska. Mimo wszystko zdecydowanie polecam.