lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 58 z 377
na dzisiaj mam, o zgrozo, Hellraiser- Revelations. Chcę zobaczyć, dlaczego Baker i Bradley (ten, który grał Pinheada w częściach 1-8) powiedzieli, że nie będą pracowac przy tej części :)
a później Dom Snów :)
a później Dom Snów :)
Jaki?

Brooklyn Finest?
massacre: Dobry scenariusz, ale zrobili z niego bzdure okrutna. I jeszcze Kevin Bacon po ktorym nie spodziewalabym sie takiego gniota.
Właśnie scenariusz dość standardowy. Przemoc wskazana w tym filmie. Mi się podobał.
O dwóch takich, co ukradli księżyc. Już dawno temu chciałam to obejrzeć i nie miałam jak a ostatnio sobie przypomniałam o tym. Cóż, większość i tak to ogląda teraz, ze względu na postacie główne, ja trochę też, ale ciekawiło mnie to też w ogóle. Moja mina przy pierwszych 20 minutach musiała być naprawdę dziwna. Czysty absurd. Oczywiście nie mogło zabraknąć pięknego morału na końcu. Ogólnie ciekawe nawet, ale mocno psychiczne.
A mali Kaczyńscy wyglądali jak mini Gracjan Roztocki :D
Let me in. Uwielbiam ten film zarówno w wersji oryginalnej jak i amerykańskiej, bo jest niemal identyczna. Zmienili tylko jedną scenę, a tak to nawet sceneria była podobna do tej oryginalnej. Co prawda wolałam Eli zamiast Abby i Oskara zamiast Owena, ale da radę ;)
No i w amerykańskiej wersji nie ma tego specyficznego komunistycznego klimatu ;)
Choć sporo osób narzeka, że jest nudny, to ja nie wiem jak się można na nim nudzić
+
A mali Kaczyńscy wyglądali jak mini Gracjan Roztocki :D
Let me in. Uwielbiam ten film zarówno w wersji oryginalnej jak i amerykańskiej, bo jest niemal identyczna. Zmienili tylko jedną scenę, a tak to nawet sceneria była podobna do tej oryginalnej. Co prawda wolałam Eli zamiast Abby i Oskara zamiast Owena, ale da radę ;)
No i w amerykańskiej wersji nie ma tego specyficznego komunistycznego klimatu ;)
Choć sporo osób narzeka, że jest nudny, to ja nie wiem jak się można na nim nudzić
+
ogladalam Truposza kiedys 
specyficzny film i podobal mi sie ...
i fajna muzyka : )
Patrycja bylas na gg ? widzialas moja wiadomosc ? :((((

specyficzny film i podobal mi sie ...
i fajna muzyka : )
Patrycja bylas na gg ? widzialas moja wiadomosc ? :((((

I bym zapomniał...
Jakiś czas temu oglądałem film "zdarzenie"

Choć na filmwebie ma ocenę 5,4 to warto zobaczyć.
Ludzie z niewiadomych przyczyn zaczynają popełniać masowe samobójstwa.
Pomysł świetny, realizacja niezła, klimat jest, tylko kilka niepotrzebnych, głupich scen, trochę sztywna gra aktorska. Mimo wszystko zdecydowanie polecam.
Jakiś czas temu oglądałem film "zdarzenie"

Choć na filmwebie ma ocenę 5,4 to warto zobaczyć.
Ludzie z niewiadomych przyczyn zaczynają popełniać masowe samobójstwa.
Pomysł świetny, realizacja niezła, klimat jest, tylko kilka niepotrzebnych, głupich scen, trochę sztywna gra aktorska. Mimo wszystko zdecydowanie polecam.