Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 56 z 377
HA ! prawda w oczy kole
niestety , ale dobre chwile tez sie pamieta
niekiedy przez mgle,ale pamieta sie :P
np.
Love and Other Drugs
nie plakalam na tym :P
ale np. taki Black Beauty ... na tym sie ryczalo
fajne to
piekniejsze chodza po swiecie :)
Brandon... to jest gosc
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
powiesz na glos to co juz wszyscy wiemy
a teraz udam skromnosc i grzechnie zaprzecze
ahhh gdzie tam ! Ja ? piekniejsza ? ahh coz za pomysl ...
te brzydsze nadrabiaja charakterem i staja sie ladniejsze od tego 5% ktore jest naprawde piekne bez botoksow i tych innych co wspomnialas wyzej
Bez litości - spoko film, dobre zobrazowanie zemsty.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Dokonczylam wczoraj "Wanted" - fajna bajka, slabe zakonczenie :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Pare dni temu Artura ogladalam, nie wiem czy pisalam - bardzo fajna komedia, duzo smiechu, w moim klimacie :D
Byc moze dlatego, ze tego swira Russella lubie
fajne nie ? :P
zakonczenia nie pamietam ...
moj ulubiony moment to gdy ten koles kumplowi przywalil z klawiatury :)
juz napisalas
moze sie dzisiaj skusze :)
ja ostatnio obejrzalam Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej bardzo fajny podobal mi sie
i Taxi A komedia ! pozytywna,lekka i dobra wiec polecam :)