Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 października 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Już jutro Baby są jakieś inne

to tytul filmu? :Woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kalida
Kalida
  14 października 2011
massacre
massacre: to tytul filmu?

si czika :P
dobry bedzie
jutro premiera
tak Nutku ?:woot:
Kalida
Kalida
  14 października 2011

Jadowity wrog 3
Goly Narzeczony 7
Jad 6
:and:

Patrishia
Patrishia
  14 października 2011

Oglądam... telenowelę, dwa odcinki jakie mam na dysku :wtf:
Cud miłości. Moje wspomnienie z dzieciństwa. Pamiętam jakie wrażenie zrobiła na mnie rzeź z pierwszego odcinka, gdy miałam z 9/10 lat, teraz już jednak dotyka mnie sztuczność gry aktorów. Choć zły Jaguar nadal mnie 'fascynuje'.
Zło jest pociągające ; )

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 października 2011
massacre
massacre: to tytul filmu?

Tak

Zwiastun:

http://www.youtube.com/watch?v=m0YlcGve5Ek
Kalida
Kalida: si czika :P dobry bedzie jutro premiera tak Nutku ?

Oficjalnie premiera była wczoraj.

Wybiorę się dziś/jutro :rock:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

SummerSale
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
SummerSale
  15 października 2011

The Road, sięgnęłam po ten film ze względu na książkę która jest pozycją obowiązkową. film okazał się dość średniawy. końcówka mi się jedynie podobała, baa nawet wzruszyła.

Patrishia
Patrishia: Przymierzam się do obejrzenia Spalacza Zwłok, chyba od roku już, oglądał ktoś?

jak dobrze pamiętam rozmawiałam z Tobą o nim jakiś czas temu, spory czas temu. nawet proponowałam, że wrzucę Ci na specjalny serwer.. a Ty nadal nie widziałaś, eh.
Gothiclady
Gothiclady
  15 października 2011
SummerSale
SummerSale: jak dobrze pamiętam rozmawiałam z Tobą o nim jakiś czas temu, spory czas temu. nawet proponowałam, że wrzucę Ci na specjalny serwer.. a Ty nadal nie widziałaś, eh.

szczerze napiszę, że obejrzałabym sobie to jeszcze raz ino wywaliłam z tego lapka... zrzucę sobie na pędraka na jutro. swoją drogą ciekawe kto opisuje filmy na fw i w 1/3 nazwał to horrorem :wtf:
milu
milu
  15 października 2011

Patologia - niektórzy mówią, że film obrzydliwy, ryje banię i beznadziejny, ale mi tam się podobał, szczególnie ostatnia scena :zakochany: Ale jeśli komuś obrzydza widok wnętrzności, krwi i tym podobnych to nie polecam, bo się porzygacie :)
Never back down 2 - No nawet fajny :)

Kalida
Kalida
  15 października 2011
milu
milu: Patologia

ogladalam i tez mi sie podobal

Czerwona Roza - dluugi ale dobry film
nawet mi sie podobal
Gothiclady
Gothiclady
  15 października 2011
milu
milu: Patologia - niektórzy mówią, że film obrzydliwy, ryje banię i beznadziejny, ale mi tam się podobał, szczególnie ostatnia scena Ale jeśli komuś obrzydza widok wnętrzności, krwi i tym podobnych to nie polecam, bo się porzygacie :)

smutłam na tej ostatniej scenie w sumie (gdy gość zabił dziewczynę innego gościa - nie pamiętam już imion). tez mi się podobał i stopień obrzydliwości w tym filmie był dla mnie zerowy :)

a teraz oglądam sobie Fanatyka po raz kolejny :)

milu
milu: Bluzgometr™: 7000

o ja LOL

Kalida
Kalida: Czerwona Roza - dluugi ale dobry film

podbijam
Alucard
Alucard
  15 października 2011

Czterej bracia.
http://www.youtube.com/watch?v=TMbzNVOM9Iw

Kalida
Kalida
  15 października 2011
Gothiclady
Gothiclady: podbijam

:) jest jakas zgodnosc

Zawsze tylko ty - bardzo fajny film taki z dowcipem :)
Gothiclady
Gothiclady
  15 października 2011
Kalida
Kalida: :) jest jakas zgodnosc

Rose Red są chyba 2 części. Ja mam jakąś wersję na dvd na dwóch płytach co trwa prawie 4 h :O ale jest jakas jeszcze jedna. Później poszukam bo teraz nie mam czasu.

a widziałaś House of the Hounted Hill? też fajny =]
Gothiclady
Gothiclady
  15 października 2011

ee źle. popieprzyło mi się z Nawiedzonym http://www.filmweb.pl/film/Nawiedzony-1999-776

choć tamten też nie jest jakiś tragiczny :)

Kalida
Kalida
  15 października 2011
Gothiclady
Gothiclady: trwa prawie 4 h

no ja mialam w trzech czesciach
dwie po 1:20 i trzecia 1:17

Gothiclady
Gothiclady: House of the Hounted Hill

kiedys widzialam ledwo pamietam
ale dobre filmy warto odgrzewac :)