Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 48 z 377
Gothiclady: szczerze napiszę, że obejrzałabym sobie to jeszcze raz ino wywaliłam z tego lapka... zrzucę sobie na pędraka na jutro. swoją drogą ciekawe kto opisuje filmy na fw i w 1/3 nazwał to horrorem
Nie trudno zauważyć, że jesteś fanką horrorów i to jak dla mnie tych najbardziej obrzydliwych. :D
W tym filmie takich scen nie ma, ale bywały momenty, że byłam trochę przerażona.
Książka czytana? ;)
milu: Patologia - niektórzy mówią, że film obrzydliwy, ryje banię i beznadziejny, ale mi tam się podobał, szczególnie ostatnia scena Ale jeśli komuś obrzydza widok wnętrzności, krwi i tym podobnych to nie polecam, bo się porzygacie :)
No i niestety ten film więcej niż obrzydliwości nie ma więcej do zaoferowania. Nie zachwyca, ale w pamięci gdzieś tam zostaje.
Ścieżka dźwiękowa za to daje rade. ;)
"Purpurowe rzeki" oglądany po raz setny. :>
mnie tam przeraziło to, że facet tak dał się zmanipulować, że zabił swoje dzieci bo nie były czystej krwi. masakra.
o jasna cholera, nawet nie wiedziałam że jest :O
szkoda, że nie zaczęłam od książki ;[
SummerSale: No i niestety ten film więcej niż obrzydliwości nie ma więcej do zaoferowania. Nie zachwyca, ale w pamięci gdzieś tam zostaje.
czekajcie, o tym filmie mówimy? http://www.filmweb.pl/film/Patologia-2008-411099
przecież tam nie było nic obrzydliwego :D no, ale ja to już mam jakieś skrzywienie :D
a teraz tak: po raz drugi oglądam (własnie kończę) the Hills Run Red i utwierdziłam się w przekonaniu, że nie ma się czym zachwycać. Może kilka mocniejszych scen, ale szału pały jak dla mnie nie ma
chyba nie ma obrzydliwych horrorów (tzn jak dla mnie :P). mogą być jedynie głupio nakręcone :) a nie, jest jeden - Nekromantik. Obejrzałam raz, przewijając z resztą. Chore to (chodzi mi o fabułę), a jak zobaczyłam gościa zabijającego królika, to myslałam że wstanę i kogoś zapitolę. Przysięgam :(
Gothiclady: smutłam na tej ostatniej scenie w sumie (gdy gość zabił dziewczynę innego gościa - nie pamiętam już imion). tez mi się podobał i stopień obrzydliwości w tym filmie był dla mnie zerowy :)
a teraz oglądam sobie Fanatyka po raz kolejny :)
No to było smutne, fakt, ale podobało mi się jak tego doktorka na pół żywego rozcinał ^^
To było specjalnie nabijane na 6999, a teraz zepsuło mi się przedwczoraj.. :/
"Melancholia" - w 100% czuć Larsa. chociaż początek dość nudny i Wagner.. później robi się melancholijnie i hipnotyzująco.
Gothiclady: mnie tam przeraziło to, że facet tak dał się zmanipulować, że zabił swoje dzieci bo nie były czystej krwi. masakra.
chociażby z takich powodów w 100% zalicza się do filmów psychodelicznych.
czesanie trupa i siebie.. jednym grzebieniem. bleh.
Palacz Zwłok - Ladislav Fuks, książka genialna. nastrój, groza.. wszystko na plus.
a jak już jesteśmy przy tym autorze to warto sięgnąć też po 'wariacje na najniższej strunie', nawet lepsze od 'palacza..' ;)
Gothiclady: czekajcie, o tym filmie mówimy? http://www.filmweb.pl/film/Patologia-2008-411099
przecież tam nie było nic obrzydliwego :D no, ale ja to już mam jakieś skrzywienie :D
o tym, o tym.
jak dla mnie za dużo trupów. :D
mamy inny poziom wytrzymałości na krew i inne obrzydliwości.
jeśli nawet już się one pojawiają to niech to będzie tło dla treści.. ma się coś dziać!
trupa, siebie, syna oO
SummerSale: "Melancholia" - w 100% czuć Larsa. chociaż początek dość nudny i Wagner.. później robi się melancholijnie i hipnotyzująco.
no w końcu muszę się za to wziąć
przejdę sie jutro do księgarni i poproszę żeby mi ściągnęli książkę :)
SummerSale: a jak już jesteśmy przy tym autorze to warto sięgnąć też po 'wariacje na najniższej strunie', nawet lepsze od 'palacza..' ;)
później poszukam na necie opisu :)
SummerSale: jak dla mnie za dużo trupów. :D
mamy inny poziom wytrzymałości na krew i inne obrzydliwości.
ja wszystko ogarne prócz podcinania żył, rozcinania tętnic, w ogóle mam problem z żyłami i tętnicami i wtedy się nie patrzę bo mi słabo :D
a teraz oglądam Sklult http://www.filmweb.pl/film/Skjult-2009-491488 :)
skonczyl mi sie pakiet KU%&#! ...
znacie jakies czary na omijanie limitow ?
moze jakies programiki ?
bo nim mi sie film sciagnie to sie zestarzeje
wiec wole na stronach ogladac
Kiedyś wysyłałam program na omijanie limitów, jak nie wyczyściła historii to powinna mieć link do niego Asia, nick 'Slepa' ;)