Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Gothiclady
Gothiclady
  13 października 2011

o święta tykwo!

Alucard
Alucard
  13 października 2011

Bijcie się.

Patrishia
Patrishia
  14 października 2011

Zamknij się Arek.

Przymierzam się do obejrzenia Spalacza Zwłok, chyba od roku już, oglądał ktoś?

Gothiclady
Gothiclady
  14 października 2011
Patrishia
Patrishia: Spalacza Zwłok

wiedziałam, że miałam coś zassać :) obejrzę w pracy i dam znać :)
Patrishia
Patrishia
  14 października 2011
Gothiclady
Gothiclady: wiedziałam, że miałam coś zassać :) obejrzę w pracy i dam znać :)

Nie wiem Gociu, czy on się Tobie spodoba, bo to psychologiczny fylm jest, nie rzeź :ninja:
Ale czekam na opinię, chociaż jak będziesz miała po polsku, z napisami to mi podrzuć link, bo ja mam w ingliszu a chciałabym wszystko dokladnie jednak zrozumieć :3
Gothiclady
Gothiclady
  14 października 2011
Patrishia
Patrishia: Nie wiem Gociu, czy on się Tobie spodoba, bo to psychologiczny fylm jest, nie rzeź

no przecież ja nie tylko rzeź oglądam :) a film to mam chyba nawet z lektorem... czekaj

a nie, z wgranymi napisami pl. ssałam z chomika :>
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 października 2011
Kalida
Kalida: no ale ufol ma fajne oczy :)

no ma
mnie draznilo w uszy pomieszanie brytyjskiego z amerykanskim... bez kitu niektorzy Amerykanie to powinni miec tlumacza na angielski :rotfl:

Gothiclady
Gothiclady: widzę, żeś niestabilna emocjonalnie...

wy wszyscy jestescie niestabilni, to ja jestem najlepsza ! :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 października 2011
Gothiclady
Gothiclady: no przecież ja nie tylko rzeź oglądam :)

jak nie jak tak... nawet gnioty takie jak 90210 to rzeź :crylol:nie ma litosci dla mozgu, prostuje zwoje w trybie natychmiastowym :Rotfl:

ja wlasnie, jako osoba nad wyraz intelektualnie rozwinieta, ogladam druga czesc Seksu w wielkim miescie, zeby w koncu sie pozbyc z dysku tego badziewia i miec to za soba :ziober:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gothiclady
Gothiclady
  14 października 2011
massacre
massacre: ja wlasnie, jako osoba nad wyraz intelektualnie rozwinieta, ogladam druga czesc Seksu w wielkim miescie, zeby w koncu sie pozbyc z dysku tego badziewia i miec to za soba

nigdy mnie ten serial nie jarał :) teraz oglądam nowy odcinek TVD :zabawa:
massacre
massacre
  14 października 2011
Gothiclady
Gothiclady: nigdy mnie ten serial nie jarał :)

ludzie, zartuje sobie... co wy jakas zbiorowa menstruacja na forumie?

Gothiclady
Gothiclady
  14 października 2011
massacre
massacre: ludzie, zartuje sobie... co wy jakas zbiorowa menstruacja na forumie?

no kwa odpowiedziałam kulturalnie na Twojego posta. co się ciskasz babo? :Crylol:
Patrishia
Patrishia
  14 października 2011

Ech te kobiety :nie: : D

Gothiclady
Gothiclady
  14 października 2011

Patryszja, obejrzałam Palacza Zwłok. Jak dla mnie film świetny. Co gość zeschizował na koniec to masakra.

a teraz idę na Zaćmienie :zabawa:

SummerSale
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
SummerSale
  14 października 2011

Rękopis znaleziony w Saragossie - w pewnych momentach wyobraźnia Hasa mnie przerastała. obraz wyprzedzający dźwięk, łał. nie dziwię się, ze jest wychwalany przez Coppole czy Gaimana i jest inspiracją dla Lyncha co widać na pierwszy rzut oka. przez książkę gorzej przebrnąć..

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  14 października 2011

Już jutro Baby są jakieś inne :lol:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka: