Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 46 z 377
Nie wiem Gociu, czy on się Tobie spodoba, bo to psychologiczny fylm jest, nie rzeź
Ale czekam na opinię, chociaż jak będziesz miała po polsku, z napisami to mi podrzuć link, bo ja mam w ingliszu a chciałabym wszystko dokladnie jednak zrozumieć :3
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jak nie jak tak... nawet gnioty takie jak 90210 to rzeź nie ma litosci dla mozgu, prostuje zwoje w trybie natychmiastowym
ja wlasnie, jako osoba nad wyraz intelektualnie rozwinieta, ogladam druga czesc Seksu w wielkim miescie, zeby w koncu sie pozbyc z dysku tego badziewia i miec to za soba
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Patryszja, obejrzałam Palacza Zwłok. Jak dla mnie film świetny. Co gość zeschizował na koniec to masakra.
a teraz idę na Zaćmienie
Rękopis znaleziony w Saragossie - w pewnych momentach wyobraźnia Hasa mnie przerastała. obraz wyprzedzający dźwięk, łał. nie dziwię się, ze jest wychwalany przez Coppole czy Gaimana i jest inspiracją dla Lyncha co widać na pierwszy rzut oka. przez książkę gorzej przebrnąć..