Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 42 z 377
Frostbitten - horror z komedią o wampirach. OMG jakie to było glupie, ale kilka razy śmiechłam
Midsommer - szwedzki horror. fajnie sie oglądało, choć szału pały nie było
teraz oglądam Plewy.
Kod Niesmiertelnosci
pozytywnie mnie zaskoczyl :)
z jednej strony przewidywalny
lecz z drugiej ciekawy
średnie, choć pomysł na film dobry :)
no to tak:
Plewy - nawet fajnie się oglądało, ale film na raz
Mroźny Wiatr - dobry horror. choć wszystko dzieje się praktycznie w samochodzie to ani razu się nie nudziłam.
na dziś mam: Open House i Children of the Corn - Genesis. Jestem ciekawa tego drugiego bo uwielbiam całą serię (choć remake 1. filmu był cienki :()
ok, obejrzałam:
Open House - świetny film (horror/dramat) spokojnie oceniam 9/10, choć myslałam że skończy się inaczej
Children of the Corn - Genesis - tyłka mi nie oberwało, jednak ogladało się fajnie. Końcówka - nie rozumiem dlaczego ta baba zrobiła co zrobiła pierwsze części maja jednak swój klimat i są o niebo lepsiejsze :)
Napoleon wybuchowiec - kurcze że wcześniej tego nie widziałem.
Poważny człowiek - też taki myśleniowiec, dobry polecam.
Dzieci z kukurydzy ale te z 2008 - Dobry na początku, żałość w końcówce.
Se7en - Uwielbiam go i raz na kiedy wracam, Pitt i Morgan genialnie tam grają i tematyka wkręca. Końcówka cudo.
Skyline - Najbardziej kiepski film jaki widziałem.
Stake Land - Taki średniak, ale oglądałem go już nad ranem to wiadomo.
Jak zostać królem - Fajny, lecz z początku go chciałem wyłączyć.
Wyspa tajemnic - Dobry film, uwielbiam takie klimaty śledztwo tajemnica takie retro.
Mam to na dysku, ale nie pamietam czy oglądałem, o czym to?
Same here, takie gówno, ze szok.
Jedyne co fajne to ten dinozauropodobny wielki dupek. :D
No to zasysam.
"Para na skraju załamania, z próbą rozwodu, stara się za wszelką cenę sprzedać swój dom - by zacząć żyć osobno. Podczas gdy potencjalni kupcy przeglądają dom - przerażeni odkrywają, że nie mają zamiaru go opuścić - Alice zostaje uwięziona w piwnicy."
nie pamiętam żadnego z 2008 r. to niby ten remake?
podbijam