Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

ichabod
ichabod
  6 października 2011

Serialowo.

Homeland - thriller w stylu 24 godzin, zapowiada się bardzo ciekawie.
Terra Nova - dinozaury, w sumie to powinno wystarczyć za opis. bardzo fajny pomysł na fabułę.
Person of Interest - thriller o przekraczaniu granic związanych z walką o dobro państwa.

Kalida
Kalida
  6 października 2011
massacre
massacre: "No strings attached"

fajne to

massacre
massacre: Mila Kunis ladna aczkolwiek totalnie bez wyrazu gwiazdeczka, odrzucalo mnie jak sie na nia patrzylam

toz to brzydal :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 października 2011
Kalida
Kalida: toz to brzydal

nie no, bez przesady. szalu nie ma, ale opanowalam sie ze zbtnia krytyka bo od razu uslyszalabym, ze po prostu jej zazdroszcze :ninja:
bankowo wiekszosci panow tego typu panna sie podoba, z tymze nie jej wyglad jest wazny w tej kwestii a gra aktorska, ktora nie powala.
Kiedys tego typu aktoreczki to graly role drugoplanowe, wiesz jakies cheerliderki chadzajace po korytarzach z pomponami, w tych wszystkich komediach romantycznych. Glowna rola nalezala do aktorki charyzmatycznej o charakterystycznej urodzie i stylu zachowania - to wszystko tworzylo chemie na ekranie, a teraz? Swiat stoczyl sie na psy, jesli glowne role teg typu podrzedne laski dostaja glowne role.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kalida
Kalida
  6 października 2011
massacre
massacre: nie no, bez przesady. szalu nie ma, ale opanowalam sie ze zbtnia krytyka bo od razu uslyszalabym, ze po prostu jej zazdroszcze bankowo wiekszosci panow tego typu panna sie podoba, z tymze nie jej wyglad jest wazny w tej kwestii a gra aktorska, ktora nie powala.

ZAZDROSCISZ :mrgreen:
hah..

massacre
massacre: Glowna rola nalezala do aktorki charyzmatycznej o charakterystycznej urodzie i stylu zachowania - to wszystko tworzylo chemie na ekranie.

np.
Notting Hill

lub
Pretty Woman

i to jest prawdziwa aktorka !
lubie ja

a ten kaszalot co zdjecia zamiescilas to moze
glos do bajek podstawiac :P
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  6 października 2011
Czarny, Biały i Blues - w sumie tylko blues mi się podobał w tym filmie
...Ignorance is bliss...
Mobster
Mobster
  6 października 2011

"Bad Lieutenant Port of Call New Orleans" nawet mnie wciągnął.

Psychika7
Psychika7
  6 października 2011
1920 Bitwa Warszawska - w sumie byłam skazana na obejrzenie tego filmu, ponieważ wybraliśmy się tam z klasą, aczkolwiek nadal utwierdzam się w przekonaniu, że filmy historyczno-wojenne nie są dla mnie.
JFC
JFC
  7 października 2011

Memento. Zajebisty, od tyłu więc na początku można się pogubić, ale na końcu (czyli początku xD) wysrałem cegły.

ichabod
ichabod
  7 października 2011
JFC
JFC: Memento. Zajebisty, od tyłu więc na początku można się pogubić, ale na końcu (czyli początku xD) wysrałem cegły.

Dobrze, że oglądałeś oryginalną wersję, bo jest też taka dla idiotów, w której poukładali wszystko chronologicznie :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 października 2011
Kalida
Kalida: ZAZDROSCISZ hah..

na pewno

Kalida
Kalida: a ten kaszalot co zdjecia zamiescilas to moze glos do bajek podstawiac :P

ktory kaszalot?

a co do tematu to obejrzalam "Little Fockers"

wiadomo, ze to juz nie to samo co jedynka i dwojka, ale mialam usmiech na twarzy i calkiem, calkiem sie oglada.
smutno mi, bo na przykladzie De Niro widac jak ten czas nieublaganie mknie... taki dziadzius z niego :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JFC
JFC
  7 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jest też taka dla idiotów, w której poukładali wszystko chronologicznie

Amerykanie...
Edge
Edge
  7 października 2011

Friends with benefits - bardzo fajny, lekki i przyjemny :) aha, i kocham Mile Kunis ;)

Horrible Bosses - świetna komedia ;)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 października 2011
Huśtawka - życiowe - żona z dziećmi czy kochanka - takie na raz
Let Me in ( USA) - też takie na raz
Wybuchowa para - jeśli uznać to za komedie -pastisz - to ujdzie
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  8 października 2011
http://www.filmweb.pl/film/Klasa-2008-449118
Obejrzałem ten film przez przypadek, bo ktoś pomylił pliki, ale było warto. Dla większości może będzie nudny, ale jest całkiem dobry, porusza sporo problemów, z którymi sam miałem do czynienia. Nie polecam jeśli ktoś jest nastawiony na akcję.
JFC
JFC
  8 października 2011

V for Vendetta. Taka bajeczka troszku. :ninja:
A pan porucznik wygląda kropka w kropkę jak Janusz Gajos.