Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 41 z 377
Serialowo.
Homeland - thriller w stylu 24 godzin, zapowiada się bardzo ciekawie.
Terra Nova - dinozaury, w sumie to powinno wystarczyć za opis. bardzo fajny pomysł na fabułę.
Person of Interest - thriller o przekraczaniu granic związanych z walką o dobro państwa.
nie no, bez przesady. szalu nie ma, ale opanowalam sie ze zbtnia krytyka bo od razu uslyszalabym, ze po prostu jej zazdroszcze
bankowo wiekszosci panow tego typu panna sie podoba, z tymze nie jej wyglad jest wazny w tej kwestii a gra aktorska, ktora nie powala.
Kiedys tego typu aktoreczki to graly role drugoplanowe, wiesz jakies cheerliderki chadzajace po korytarzach z pomponami, w tych wszystkich komediach romantycznych. Glowna rola nalezala do aktorki charyzmatycznej o charakterystycznej urodzie i stylu zachowania - to wszystko tworzylo chemie na ekranie, a teraz? Swiat stoczyl sie na psy, jesli glowne role teg typu podrzedne laski dostaja glowne role.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ZAZDROSCISZ
hah..
np.
Notting Hill
lub
Pretty Woman
i to jest prawdziwa aktorka !
lubie ja
a ten kaszalot co zdjecia zamiescilas to moze
glos do bajek podstawiac :P
Memento. Zajebisty, od tyłu więc na początku można się pogubić, ale na końcu (czyli początku xD) wysrałem cegły.
na pewno
ktory kaszalot?
a co do tematu to obejrzalam "Little Fockers"
wiadomo, ze to juz nie to samo co jedynka i dwojka, ale mialam usmiech na twarzy i calkiem, calkiem sie oglada.
smutno mi, bo na przykladzie De Niro widac jak ten czas nieublaganie mknie... taki dziadzius z niego :C
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Friends with benefits - bardzo fajny, lekki i przyjemny :) aha, i kocham Mile Kunis ;)
Horrible Bosses - świetna komedia ;)
Let Me in ( USA) - też takie na raz
Wybuchowa para - jeśli uznać to za komedie -pastisz - to ujdzie
Obejrzałem ten film przez przypadek, bo ktoś pomylił pliki, ale było warto. Dla większości może będzie nudny, ale jest całkiem dobry, porusza sporo problemów, z którymi sam miałem do czynienia. Nie polecam jeśli ktoś jest nastawiony na akcję.