Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 37 z 377
w Londynie wiekszosc nastolatkow tak wyglada
a co do tematu to totalnie wyprasowalam sobie wlasnie mozg katujac sie ponad dwoma godzinami "Seksu w wielkim miescie" - totalny RZAL, nie wiem na jaki kij sciagnelam obie czesci, bo na trzezwo sie tego ogladac nie da...
Moze jestem za malo kobieca?
badziew nad badziewiami, czuje jak moj mozg sie wyprasowal a zwoje wyprostowaly...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nawet minuty nie widzialam ....
moze obie jestesmy ...
wlasnie dlatego nie ogladalam :P
chodz to ci wygniote i faldy wroca na swoje miejsce :D
wlasnie ogladam fajny film
Historia dzieje się w Los Angeles w 1928 roku. Angelina Jolie gra postać Christine Collins.
Pewnego dnia jak zwykle Christie wychodzi do pracy zostawiając syna Waltera w domu.
Gdy wraca, dziecka nie ma w domu.
Po pewnym czasie synek się odnajduje, jednak jej serce podpowiada, że to nie jest jej dziecko.
ja jeszcze nie doszlam do siebie. szkoda marnowac swoje zycie, i to gowno jeszcze trwalo ponad 2h!
ogladalam, zakonczenie mi sie nie podobalo - mialam nadzieje ze znajdzie swojego synka :C
Z Angelina mam A mighty hear - Cena odwagi, dzisiaj pewnie obejrze, zeby sie nawrocic
ostatnio jade podobnymi tytulami... cena odwagi, cena prawdy - nie wiem czy pisalam, tez spoko filmik
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mocne sceny . film w sumie też nie taki zły
Blue Crash 2 - o seksownych surferkach , jedynka mi sie podobała, dwójka to osobna historia ale ogólnie dobry film - fajne klimaty i Afryka w tle
to nie byl film familijny zeby zakonczenie bylo dobre :)
pikny kapelutek miala
chce taki
hah :) potrzebujesz nawrocenia ?
moze tez to zobacze hm :) jak bedzie czas to tak
ogladalam i podobal mi sie
lubie filmy o rycerzach
o ksieciach na bialych koniach i smokach tez dobre
uwielbiam brytyjski humor, ide obczajac
ona w ogole jest cala piekna i we wszystkim jej ladnie :C
nie lubie takich kobiet, jestem piekielnie zazdrosna! Piekna, inteligentna, utalentowana, sypia z Bradem Pittem
ksiaze na rumaku ci sie marzy, ha?
my tez jestesmy piekne
... nie jestesmy ? fuck ...
a zebys wiedziala
niepoprawna marzycielka
to jest dopiero szkarada ...
a dobrze dzisiaj spalas ? :)
Szkoła zgorszenia - trochę czarnego humoru, niby komedia niby adaptacja kryminału. Z Willisem, więc dobre.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek