Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 36 z 377
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mi juz net chodzi :D
moja kobieta mi naprawila
a ja to w necie ogladam szkoda mi miejsca na dysku zeby tak sciagac
mialam kiedys chomika do przetrzymywania filmow ale jakos sie zlikwidowal :P
mam ochote na dwa filmy
Duma i Uprzedzenie i Narzeczony mimo woli
to sa jedyne filmy do ktorych lubie czesto wracac
( nie liczac X-Menow i Opowiesci z Narnii )
Właśnie wróciłem z Multikina z Tylko sex - jak myślałem dobry film :D
Ale nie mogę się doczekać :
Wyjazd Integracyjny
Baby są jakieś inne - w stylu Dnia Świta -> to trzeba zobaczyć, zwiastuny pokazali ze 4 które mnie rozwaliły :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
grała w Walentynkach ale zadźgali ją w pierwszej scenie
Ja tam ją lubię
uwielbiałem ja w Chirurgach do 6 sezonu ( później jak zostawiła Alexa to mnie wkuviła - a tyle przez nią płakałem )
---
Przypadek 39
całkiem fajny "horror" gdyby nie Renée Zellweger ( nie lubię jej, w ogóle co ona robi horrorze - plus znowu przytyła i strasznie mi przypominała w tym filmie Ellen Pompeo - z Chirurgów - co już w ogóle mnie dekoncentrowało )
Patologia - hmmm CSI Patologia od strony "tych złych"
sciagam i po obejrzeniu kasuje, no chyba, ze jest tak rewelacyjny, ze warto go zatrzymac na pozniej ;)
ja z reszta sie na kompach nie znam, ale mam takie pudelka z wielka pamiecia i caly chlam na nich trzymam
lubie ten film, choc ogladalam tylko raz
acha
a co do tematu, to wczoraj jedynie Top Gear i amerykanska wersje X Factor - I Simon Cowell & Cheryl Cole... ale w ogole Amerykanie to idioci
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
tego odcinka nie widzialam
ale w brytyjskim x factorze kolo pokazal poslady na ktorych ma wytatuowane imiona dziewczyn, ktore mial na szczescie oprocz tego dobrze spiewal :D z reszta brit x factor zawsze byl na wysokim poziomie, bo skad sie w koncu biora najwieksze gwiazdy?
ona fizycznie nie jest w moim typie, ale fakt uwielbiam na nia patrzec
ma w sobie to cos, co przyciaga
kocham Blache nawet jak gral mieczaka w Londynczykach
co za debilizm :D
lubie scene jak odgania psa z lazienki ( narzeczony mimo woli )
ladna jest skubana ....
to jest chyba moj ulubiony aktor
z tych naszych aktorow