Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 33 z 377
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Patrishia - obczaj na przyklad to, obejrzyj cale, ale od 26 sekundy jest scena po ktorej lalam
http://funnyjapanesepranks.com/funny-animal-videos/old-dogs-funny-gorilla-scene/
mnie rozwalilo jak byli w dzieciakami w restauracji, Travolta do kelnerki:
"Nie wiem jak to sie stalo, chyba z nadmiaru wrazen.."
A poza tym to przez caly film mialam banana na twarzy
Albo scena z gorylem
co Ty gadasz.. musze wlaczyc koniec jeszcze raz
film wzielam ze wzgledu na mojego faceta - wierz lub nie - nigdy serialu nie ogladalam
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
SALA SAMOBÓJCÓW, film robiący wrażenie i powiedziałabym edukacyjny, dla rodziców i młodziezy w wieku licealnym, podobnie jak Nasza Klasa.
Polecam te dwa filmy.
ano wiem Ogladalam, fajny film :D
Ale bardziej mi sie podobal Horrible bosses z ostatnich komedii, bylismy w kinie i Jennifer Aniston jako dzika nimfomanka bardzo mi sie podobala w duzym wymiarze :D
to nie moda na sukces
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ciezko teraz nakrecic komedie ktora polozy nas na lopatkach - powtarzane sceny, sprawdzony w starszych filmach humor, wrzucenie dwoch swietnych aktorow i masz przepis na calkiem udany film :D
A co do tematu, to wlasnie wg wyzej opisanej receptury, tyle ze zamiast Travolty i Williamsa wystapili Bruce Willis, Morgan Freeman i John Malkovich - film RED - nie jest to komedia familijna, bardziej komedia z akcja - spisek CIA, emerytowani agenci - w sumie dobry film, smialam sie troszke, troszke juz mi sie oko zamykalo, ale to pewnie dlatego ze chora jestem i nie mialam sily na nic. Mojemu facetowi sie podobal :D
A i jak ktos chce obejrzec ten film RED to niech zwroci uwage na polska vodke Sobieski
kocham :D
dzisiaj jak wroce z pracy to wlacze ten film :)
i zwroce uwage na wodke :P
teraz ogladalam film ELF taki sobie film ( konik na biegunach fajny )
ale ostatni raz wlaczylam film pierwszy z rzedu :P