Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  25 września 2011
massacre
massacre: co to za film? warty obejrzenia?

Z gatunku dramat, polityczny. Myślałem, że nie dam rady ale mnie wciągnął. Taki 7/10.

==

A w przyszłym tygodniu idę na Tylko Sex, polecam bo niezła beka. W rolach głównych Timberlake i Mila Kunis).

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 września 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tylko Sex

niezle to sobie w Polsce przetlumaczyli :rotfl:

wiem, wiem - chce isc na to do kina tez :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  25 września 2011
Patrishia
Patrishia: A to sobie obejrzę, bo mam ochotę na coś takiego po:

Patrishia - obczaj na przyklad to, obejrzyj cale, ale od 26 sekundy jest scena po ktorej lalam :lol:
http://funnyjapanesepranks.com/funny-animal-videos/old-dogs-funny-gorilla-scene/

RexMundi
RexMundi: scena jak biorą swoje lekki - mnie rozwala

mnie rozwalilo jak byli w dzieciakami w restauracji, Travolta do kelnerki:
"Nie wiem jak to sie stalo, chyba z nadmiaru wrazen.." :crylol:
A poza tym to przez caly film mialam banana na twarzy :ziober2:
Albo scena z gorylem :rotfl:

RexMundi
RexMundi: scena po napisach jest najlepsza :) jak się spotykają aktorzy z serialu Drużyna A z tymi z filmu podobnie było w Starsky i Hutch

co Ty gadasz.. musze wlaczyc koniec jeszcze raz :lol:
film wzielam ze wzgledu na mojego faceta - wierz lub nie - nigdy serialu nie ogladalam :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  25 września 2011
massacre
massacre: niezle to sobie w Polsce przetlumaczyli

No jak zawsze. Ostatnio grali Bad Teacher z Cameron Diaz i nazwali film Zła Kobieta :ziober2:

massacre
massacre: wiem, wiem - chce isc na to do kina tez :D

Będąc na Druhnach widziałem zapowiedź i muszę to zobaczyć. Komedia romantyczna z dymaniem, to tygryski lubią :rotfl:

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Patrishia
Patrishia
  25 września 2011
massacre
massacre: Patrishia - obczaj na przyklad to, obejrzyj cale, ale od 26 sekundy jest scena po ktorej lalam

Przegapiłam tę scenę jak oglądałam :ninja: Fajne : DD

massacre
massacre: A poza tym to przez caly film mialam banana na twarzy

Był w porządku, chociaż się spodziewałam, że na końcu się okaże, że to nie jego. :D
pokahontazz
pokahontazz
  25 września 2011

SALA SAMOBÓJCÓW, film robiący wrażenie i powiedziałabym edukacyjny, dla rodziców i młodziezy w wieku licealnym, podobnie jak Nasza Klasa.
Polecam te dwa filmy.

Kalida
Kalida
  25 września 2011

wczoraj ogladalam OldDogs
momentami calkiem smieszny :)

massacre
massacre
  26 września 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ostatnio grali Bad Teacher z Cameron Diaz i nazwali film Zła Kobieta

ano wiem :lol: Ogladalam, fajny film :D
Ale bardziej mi sie podobal Horrible bosses z ostatnich komedii, bylismy w kinie i Jennifer Aniston jako dzika nimfomanka bardzo mi sie podobala w duzym wymiarze :D

Patrishia
Patrishia: chociaż się spodziewałam, że na końcu się okaże, że to nie jego. :D

to nie moda na sukces :rotfl:

massacre
massacre
  26 września 2011
Kalida
Kalida: OldDogs momentami calkiem smieszny :)

ciezko teraz nakrecic komedie ktora polozy nas na lopatkach - powtarzane sceny, sprawdzony w starszych filmach humor, wrzucenie dwoch swietnych aktorow i masz przepis na calkiem udany film :D
A co do tematu, to wlasnie wg wyzej opisanej receptury, tyle ze zamiast Travolty i Williamsa wystapili Bruce Willis, Morgan Freeman i John Malkovich - film RED - nie jest to komedia familijna, bardziej komedia z akcja - spisek CIA, emerytowani agenci - w sumie dobry film, smialam sie troszke, troszke juz mi sie oko zamykalo, ale to pewnie dlatego ze chora jestem i nie mialam sily na nic. Mojemu facetowi sie podobal :D

massacre
massacre
  26 września 2011

A i jak ktos chce obejrzec ten film RED to niech zwroci uwage na polska vodke Sobieski :crylol:

Mobster
Mobster
  26 września 2011

Serial - "Dexter" miodzo :zakochany:

Kalida
Kalida
  26 września 2011
massacre
massacre: Bruce Willis

kocham :D

massacre
massacre: A i jak ktos chce obejrzec ten film RED to niech zwroci uwage na polska vodke Sobieski

dzisiaj jak wroce z pracy to wlacze ten film :)
i zwroce uwage na wodke :P

teraz ogladalam film ELF :ninja: taki sobie film ( konik na biegunach fajny )
ale ostatni raz wlaczylam film pierwszy z rzedu :P
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 września 2011
The Perfect Teacher - o ślicznej głupiutkiej nastolatce która sie zakochuję w swoim nauczycielu --- takkkkieeee se bardzo se
...Ignorance is bliss...
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  26 września 2011

Szefowie wrogowie.
Inkarnacja.

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 września 2011
massacre
massacre: Ale bardziej mi sie podobal Horrible bosses z ostatnich komedii, bylismy w kinie i Jennifer Aniston jako dzika nimfomanka bardzo mi sie podobala w duzym wymiarze :D

Ej nie oglądałem tego :ninja: