Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Gothiclady
Gothiclady
  19 września 2011
Sylvinka
Sylvinka: Numer 23- intrygujący, ciekawy=prawie że najlepszy

to jest ten film z Jimem Careyem? własnie muszę go obadać w końcu.

Rytuał z Hopkinsem? też bardzo dobry

co do Sali - zgadzam się, film nie dla każdego. Mi się podobał zajebiaszczo.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 września 2011
Sylvinka
Sylvinka: Sekretne okno po raz x- podobał mi się, bo lubię Deep'a, pokręcony jak cholera

mam go, ale nie bede ogladac sama. a dzisiaj jestem sama, wiec wlacze jakas lekka komedyje

Sylvinka
Sylvinka: Wyspa tajemnic- kolejne zawikłane opowieści, ale film z górnej półki, podobał mi się strasznie

na filmwebie byla klotnia czy Leo w koncu byl oblakany czy go zrobili oblakanego :lol:
a ty jak myslisz? :>

Sylvinka
Sylvinka: Sex Story-jak na kom. romantyczną całkiem przyjemny Sala samobójców (dopiero teraz)- dziwny, chociaż ciekawy i nie dla każdego

obczaje te dwa, Sala samobojcow cos mi mowi, moze kiedys ogladalam? :woot:

Sylvinka
Sylvinka: Piraci z karaibów: Na nieznanych wodach-glupi jak każda inna część

:-O
ja byc szurniety oddany wielki fan piraci z karaibow - kazda czesc i zapiedalam w ekstazie do kina :w00t:
Sylvinka
Sylvinka: Numer 23- intrygujący, ciekawy=prawie że najlepszy

intrygujacy, choc nie zrobil na mnie wiekszego wrazenia - zabawa liczbami na sredniawym poziomie ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 września 2011
Gothiclady
Gothiclady: to jest ten film z Jimem Careyem? własnie muszę go obadać w końcu.

obadaj, dobrze sie go oglada :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  19 września 2011

w końcu doczekałem się filmów :swir:
czas pooglądać coś

Gothiclady
Gothiclady: Rytuał z Hopkinsem? też bardzo dobry

dobry ale nie do końca wykorzystany pomysł

massacre
massacre: na filmwebie byla klotnia czy Leo w koncu byl oblakany czy go zrobili oblakanego a ty jak myslisz? :>

tak samo jak z Incepcją :)

a co do Wyspy Tajemnic - jak się ogląda film tylko raz i na koniec wyskakują z taka teorią to faktycznie ma się mętlik w głowie
ale jak się ogląda go za drugim to mozna wyłapać fragmenty potwierdzające to że był obłąkany
plus końcowy tekst.. że woli umrzeć jako dobry człowiek niż potwór - czy coś w tym stylu
...Ignorance is bliss...
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  19 września 2011
RexMundi
RexMundi: a co do Wyspy Tajemnic - jak się ogląda film tylko raz i na koniec wyskakują z taka teorią to faktycznie ma się mętlik w głowie ale jak się ogląda go za drugim to mozna wyłapać fragmenty potwierdzające to że był obłąkany plus końcowy tekst.. że woli umrzeć jako dobry człowiek niż potwór - czy coś w tym stylu

A moim zdaniem nie był obłąkany tylko go wrabiali :) Można zrozumieć różnie i chyba to w nim było najlepsze :)
Gothiclady
Gothiclady
  20 września 2011

ja idę zaraz oglądać Murder by Numbers (po raz kolejny) z Sandrą Burak, Goslingiem i Pittem (ale Michaelem). Genialny thriller :)

RexMundi
RexMundi
  20 września 2011
Koszmar z ulicy Wiązów II -- rozczarowałem się :(( no ale to podobno najsłabsza z części :woot:

Hop - bajeczka taka se
...Ignorance is bliss...
Kalida
Kalida
  20 września 2011
RexMundi
RexMundi: Hop - bajeczka taka se

wylaczylam po kilku minutach ( wymieklam )

Niezwykłe przygody Adeli Blanc-Sec - fajne :) podobalo mi sie
Gutek909
Gutek909
  20 września 2011

Capone - fajny klimatyczny film.
Po prostu walcz 2 - podobało mi się, ale nie tak jak pierwsza część.

RexMundi
RexMundi
  20 września 2011
Kalida
Kalida: Niezwykłe przygody Adeli Blanc-Sec - fajne :) podobalo mi sie

mi podobała się tylko Adelia :D
...Ignorance is bliss...
Kalida
Kalida
  20 września 2011
RexMundi
RexMundi: mi podobała się tylko Adelia

urodziwa istotka :)
Kalida
Kalida
  20 września 2011

( 3243553 raz :mrgreen: )
Opowiesci z Narnii:Podroz Wedrowca do Switu
uwielbiam ogladac i czytac Opowiesci z Narnii

Kalida
Kalida
  21 września 2011

Jestem Bogiem -bardzo fajny ciekawy film :)
ide spac ...

Gothiclady
Gothiclady
  21 września 2011
RexMundi
RexMundi: Koszmar z ulicy Wiązów II -- rozczarowałem się :(( no ale to podobno najsłabsza z części

chyba nie lałeś :wtf: najsłabsza jest szósta moim zdaniem choć i tak wymiatają wszystkie :)
Patrishia
Patrishia
  21 września 2011

Wreszcie ktoś podwiesił ten temat. Jeszcze ten z zagadkami filmowymi by można było, bo się już zagubił w piekielnych czeluściach.

Limitless. Fajny, szkoda tylko, że taka tabletka działa tylko pewien czas a potem człek staje się głupi, mogłaby pozostawiać trwałe skutki, ale to i tak tylko film. :D Niemniej bardzo mi się podobał.

Step Up. Leciał w TV, to sobie oglądałam trochę. Całkiem spoko, choć "wyrosłam" z tego typu filmów. : )

Pachnidło. Obejrzałam niecałą połowę. Ograniczenie głównego bohatera irytowało mnie od samego początku, w pewnym momencie nie wytrzymałam i wyłączyłam. Nie wiem czy dokończę. Fuj.