Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 31 z 377
mam go, ale nie bede ogladac sama. a dzisiaj jestem sama, wiec wlacze jakas lekka komedyje
na filmwebie byla klotnia czy Leo w koncu byl oblakany czy go zrobili oblakanego
a ty jak myslisz? :>
obczaje te dwa, Sala samobojcow cos mi mowi, moze kiedys ogladalam?
:-O
ja byc szurniety oddany wielki fan piraci z karaibow - kazda czesc i zapiedalam w ekstazie do kina
intrygujacy, choc nie zrobil na mnie wiekszego wrazenia - zabawa liczbami na sredniawym poziomie ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
w końcu doczekałem się filmów
czas pooglądać coś
dobry ale nie do końca wykorzystany pomysł
tak samo jak z Incepcją :)
a co do Wyspy Tajemnic - jak się ogląda film tylko raz i na koniec wyskakują z taka teorią to faktycznie ma się mętlik w głowie
ale jak się ogląda go za drugim to mozna wyłapać fragmenty potwierdzające to że był obłąkany
plus końcowy tekst.. że woli umrzeć jako dobry człowiek niż potwór - czy coś w tym stylu
A moim zdaniem nie był obłąkany tylko go wrabiali :) Można zrozumieć różnie i chyba to w nim było najlepsze :)
ja idę zaraz oglądać Murder by Numbers (po raz kolejny) z Sandrą Burak, Goslingiem i Pittem (ale Michaelem). Genialny thriller :)
Hop - bajeczka taka se
Capone - fajny klimatyczny film.
Po prostu walcz 2 - podobało mi się, ale nie tak jak pierwsza część.
( 3243553 raz )
Opowiesci z Narnii:Podroz Wedrowca do Switu
uwielbiam ogladac i czytac Opowiesci z Narnii
Wreszcie ktoś podwiesił ten temat. Jeszcze ten z zagadkami filmowymi by można było, bo się już zagubił w piekielnych czeluściach.
Limitless. Fajny, szkoda tylko, że taka tabletka działa tylko pewien czas a potem człek staje się głupi, mogłaby pozostawiać trwałe skutki, ale to i tak tylko film. :D Niemniej bardzo mi się podobał.
Step Up. Leciał w TV, to sobie oglądałam trochę. Całkiem spoko, choć "wyrosłam" z tego typu filmów. : )
Pachnidło. Obejrzałam niecałą połowę. Ograniczenie głównego bohatera irytowało mnie od samego początku, w pewnym momencie nie wytrzymałam i wyłączyłam. Nie wiem czy dokończę. Fuj.