Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 29 z 377
daj spokój, obejrzałam to do połowy a później przewijałam byle do końca. nudny film jak cholera
In 3 tagen du bist tot - taki horrorek nawet fajny
long weekend - też horror, może być na raz ale smiechłam z niezywej krowy morskiej która dziwnym trafem przenosiła się po plazy ;]
Gothiclady: daj spokój, obejrzałam to do połowy a później przewijałam byle do końca. nudny film jak cholera
dlatego dałem w cudzysłowie :P
Gothiclady: long weekend - też horror, może być na raz ale smiechłam z niezywej krowy morskiej która dziwnym trafem przenosiła się po plazy ;]
to jest dopiero dno
...Ignorance is bliss...
Kalwaria - zryta...lecz bardzo fajna ponura komedia
( z gatunku nie jest to komedia a horror )
ale jak dla mnie to jednak komedia :)
w jednym momencie to az sie batonikiem zadlawilamze smiechu...
siedem dusz - moze byc
cena prawdy - dobry
tajemnicza wyspa - majstersztyk Scorsese
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nekromantik - szokujacy ale momentami bardzo zabawny :)
Nekromantik 2 - nudny i wywolujacy sennosc ...
Scent of a Woman. Świetne, ale to wiadomo. +
5 Centimeters Per Second. Anime z ładną kreską. Złączone 3 części, opowiadające historię z różnych perspektyw kilku osób. Raczej melancholijne, ale podobało mi się. +
Secret of NIMH. Bajka z początku lat 80, o odwadze niepozornych. Fajne, miłe.
5 Centimeters Per Second. Anime z ładną kreską. Złączone 3 części, opowiadające historię z różnych perspektyw kilku osób. Raczej melancholijne, ale podobało mi się. +
Secret of NIMH. Bajka z początku lat 80, o odwadze niepozornych. Fajne, miłe.
True Grit-Bardzo fajny western braci Coen.Świetna gra aktorska i całe szczęście westerny wracają na salony.
Piraci z karaibów: Na nieznanych wodach.
Już rzygam tym muzycznym motywem przewodnim, który leci w każdej możliwej okazji by go puścić. Pogubiłem się już kto jest dobry, a kto zły + Syrena o imieniu Syrena i ksiądz, który się w niej zabujał.
I pewnie będzie następna część, w której ten ksiądz będzie Syrenem. :D
Już rzygam tym muzycznym motywem przewodnim, który leci w każdej możliwej okazji by go puścić. Pogubiłem się już kto jest dobry, a kto zły + Syrena o imieniu Syrena i ksiądz, który się w niej zabujał.
I pewnie będzie następna część, w której ten ksiądz będzie Syrenem. :D
no ta tam się nie smiałam... film popieprzony ale genialny :)
ja pitole co za głupi film... dwójki nawet nie ssałam :)
ehehehehehehehehe :D
LOL Krzysiek jarał się piratami z karaibów. mnie to jakoś nie rusza :)
oglądajcie Grave Encounters!!!!
Konto usunięte: Tak jeszcze chyba żaden film mnie nie obrzydził, chociaż ostatnia scena rzeczywiście groteskowa:)
dobra scena z masturbacją a co było na koniec? nie pamiętam :P
Konto usunięte: Patologia-Nawet podobał mi się.Film o tym, który z patologów popełni trudniejsze do rozszyfrowania morderstwo itp.
dobry film, ale smutłam na koniec