Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 25 z 377
Monte Carlo - nie powala, ale przyjemnie sie oglada
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Colombiana - warty obejrzenia :)
Dobre.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Adwokat Diabła. 'Próżność- to mój ulubiony grzech" ; ) Świetna obsada i scenariusz. To zresztą chyba jeden z klasyków. Choć to jedyny typ filmów, który mnie faktycznie niepokoi ze względu na demoniczne elementy. +
The Wind That Shakes the Barley. Hm, niestety dość przewidywalny. Ciekawy początek a potem już nic nowego. Tak się kończy walka o wspólny cel właśnie ; )
Nic śmiesznego. "Boję się szczytowania, z obawy prykania, i tak oto prykanie, wtrąca mnie w samotność" . A tak poza tym to koniec końców smutny film, jak chyba większość o Miałczyńskim. Oglądałam ostatnio jak miałam z 8 lat..
Jestem Legendą. Bardzo lubię ten typ filmów, samotnego życia w walce o przetrwanie. Podobał mi się. ; ) Poza tym lubię tego aktora i najwyraźniej filmy o zombiakach :P
The Wind That Shakes the Barley. Hm, niestety dość przewidywalny. Ciekawy początek a potem już nic nowego. Tak się kończy walka o wspólny cel właśnie ; )
Nic śmiesznego. "Boję się szczytowania, z obawy prykania, i tak oto prykanie, wtrąca mnie w samotność" . A tak poza tym to koniec końców smutny film, jak chyba większość o Miałczyńskim. Oglądałam ostatnio jak miałam z 8 lat..
Jestem Legendą. Bardzo lubię ten typ filmów, samotnego życia w walce o przetrwanie. Podobał mi się. ; ) Poza tym lubię tego aktora i najwyraźniej filmy o zombiakach :P
Patrishia: Jestem Legendą. Bardzo lubię ten typ filmów, samotnego życia w walce o przetrwanie. Podobał mi się. ; ) Poza tym lubię tego aktora i najwyraźniej filmy o zombiakach :P
przymierzałam się do tego filmu, ale jak są tam zĄbie to pass. nie obejrzę :)
ps. obejrzyj sobie Dead Snow
też uwielbiam :)
Gothiclady: przymierzałam się do tego filmu, ale jak są tam zĄbie to pass. nie obejrzę :)
ps. obejrzyj sobie Dead Snow
Ich tam dużo nie ma. Tzn jest w uj (), ale to nie jest straszne. Kurczę, naprawdę mi się podobało!:D
Oglądałam, strasznie idiotyczne :D
Temat z zagadkami filmowymi się zamknął, a mówiłam, żebyś podwiesił