Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 23 z 377
American History X - poryczałam się na końcu, świetny film
Śmiertelna Przysięga - taki horrorek na raz =]
Tak to jest jak się ogląda film na kompie. W kinie lepsza beka.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
geneza planety malp
Pan Bobr
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
dziedzictwo
Keith. - Odwrotna wersja Szkoły uczuć. Nic specjalnego, choć trochę mnie wzięło
Air America, czyli jeden z moich ulubionych klasyków. Boski Mel Gibson, itp
No i wzięłam się za Harry'ego po raz pierwszy, jestem przy Zakonie Feniksa. Bajka jak bajka, miło się ogląda, ale ten cały Daniel to marny aktor, oj marny. Cięzko mi się na niego patrzy.
Ron
Oszukac przeznaczenie 5 - nudne jak flaki w oleju, przewidywane. polecam przed snem dla majacych problemy z zasypianiem ;P
Dzięki, przyda się
Ty już wstałaś, Kasiu?
Abre los ojos (Otwórz oczy). - Czyli film, na którego podstawie podobno powstał remake zwany Vanilla sky. Nie wiem jak V.S, ale Otwórz Oczy był całkiem ciekawy. Trochę z pogranicza Matrixa właśnie ino osadzone w innego typu fabule, sądzę, że bardzo zróżnicowanej/złożonej i ciekawej. Polecam.
French Kiss. - Typowa miła komedyjka na poprawę nastroju. Jej plusem jest, że jest dosyć ciekawa od początku, więc nie przeżywam katuszy jak przy większości "niekomedii" na początku gdy jest nudno, ale szkoda przewinąć dalej.