Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 19 z 377
Widziałam kilka pozytywnych opinii i ktoś mi go polecał. :[
The World Unseen- Ciekawie ukazana Południowa Afryka lat 50, brutalność wobec czarnych i zakazy ówcześnie obowiązujące. Plus główny wątek przedstawiony niesamowicie subtelnie.
o, daj znać jak się podobało, bo nie wiem czy jest sens zasysać :)
no mojej mamie się podobał, ja tym filmem zajarałam się bo wiedziałam, że gra w nim gość z Legiona/u, no ale coś jakoś nie bardzo...
"Adjustment Bureau" - nawet.
"Wanted" - bajka, ale fajnie się oglądało.
"Company Men"- całkiem dobry jak na gatunek :)
Obejrzałem Żółwika Sammiego
W kinach już niedługo Naznaczony.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Kac Vegas. Całkiem fajne, podobało się, chociaż spodziewałam się jednak lepszego.
Rio. Uroczy film animowany tych od Epoki Lodowcowej. Fajne, kilka zabawnych momentów : )
Szukam komedii, gdzie będę się mogła naprawdę wyśmiać i o
Rio. Uroczy film animowany tych od Epoki Lodowcowej. Fajne, kilka zabawnych momentów : )
Szukam komedii, gdzie będę się mogła naprawdę wyśmiać i o
No wytrzymałem chociaż moja lubi bajki i sama chciała wyłączyć w połowie.
Lepiej iść do kina, szkoda tego filmu na kompa.
Właśnie ściągnąłem Kac Vegas II chociaż byłem w kinie w wersji PL, ale nie spojrzałem, że z IVONA. Straszna kupa!
Pobieram z napisami.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek