Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 16 z 377
Księżna 8/10
Keith 6/10
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach 8/10
Zaplątani 8/10
Simpsonowie: Wersja kinowa 7/10
Gnomeo i Julia - nawet mi się podobało ( i w sumie jestem zaskoczony dubbingiem - sporo znanych głosów )
...Ignorance is bliss...
Fuckin Amal. Nic szczególnego w sumie, ale nie znudził mnie, tyle, że skojarzył mi się z tymi wszystkimi filmami z morałami dla młodzieży.
Evening. W sumie to podobał mi się. Ładne to było i ciekawe. Pożegnanie z przeszłością i życiem i wyjaśnienie co się dzieje z człowiekiem kroczącym ku śmierci. Poza tym muzyka na plus. +
Atonement. Cóż.. Konsekwencje.. ; ) Ale +
Reservoir Dogs. Cegiełka poszła w ruch jak zobaczyłam Tima Rotha. Od Lie to me go uwielbiam, a 20 lat wcześniej też był dobry Niestety spodziewałam się, że najciemniej pod latarnią i o : ) Ale +
Evening. W sumie to podobał mi się. Ładne to było i ciekawe. Pożegnanie z przeszłością i życiem i wyjaśnienie co się dzieje z człowiekiem kroczącym ku śmierci. Poza tym muzyka na plus. +
Atonement. Cóż.. Konsekwencje.. ; ) Ale +
Reservoir Dogs. Cegiełka poszła w ruch jak zobaczyłam Tima Rotha. Od Lie to me go uwielbiam, a 20 lat wcześniej też był dobry Niestety spodziewałam się, że najciemniej pod latarnią i o : ) Ale +
RexMundi: Gnomeo i Julia - nawet mi się podobało ( i w sumie jestem zaskoczony dubbingiem - sporo znanych głosów )
z zapowiedzi wydawal sie fajniejszy. w sumie poza niektorymi scenami nic rewelacyjnego, bynajmniej jak dla mnie ;p
Z osattnio obejrzanych: jak sie pozbyc cellulitu. ogolnie mozna sie posmiac :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Stake Land
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
PRZYNAJMNIEJ !
The limits of control. Cóż, Jim Jarmusch chyba nie jest moim ulubieńcem. Oczywiście film z pewnością miał jakąś pasjonującą głębię, ale ja jej nie dostrzegłam i masakrycznie mi się dłużyło.. To już trzecie podejście do filmów tego pana i pierwszy film, który wymęczyłam do końca..
How to Train Your Dragon. Aż się uśmiecham na wspomnienie jednej sceny :P Poza tym to pierwszy film ostatnio, którego po chamsku nie przerwałam w trakcie oglądania, a trafiłam na niego przypadkiem, bo miałam oglądać zupełnie co innego. +
Total Eclipse. To drugi z serii- trafiłam przypadkiem. Sądzę, że genialna rola DiCaprio, łoł. Zdecydowanie nie dla homofobów +
Co nas kręci, co nas podnieca 6/10
Wszystko za życie 8/10
Boże skrawki 8/10
Gnomeo i Julia 7/10
Królowa 6/10
Wanted - film akcji z 2008 roku. Ciekawy motyw przewodni, niemal nieustająca akcja i przeurocza Angelina Jolie. Choć to tylko amerykańskie kino akcji, to warto rzucić okiem :)
massacre: 1. The Hangover 2 - w tym samym klimacie co jedynka, posmialam sie, choc nie powala na kolana - taka komedyjka dobra na zakonczenie dnia, wyrwac sie do kina kiedy mamy ochote wylaczyc na chwile mozg
dobre było, ale i tak najlepsze foty na koniec
Oi! Warning - dobry, niemiecki film o skinheadach i punkach
Dead Girl - horror, taki ja wiem? na 3 razy max =]