Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 18 z 377
Łatwa dziewczyna
Motyl i skafander
Woda dla słoni
Moje wielkie greckie wesele
Pokuta
Żona na niby
Truman Show
Niezwykłe przygody Adeli Blanc-Sec - damski Indiana Jones dla młodych - takie se
Kod Nieśmiertelności - całkiem ciekawe
Thank you for smoking - ideał PR-owca... film o rzeczniku prasowym koncernów tytoniowych, którego zadaniem jest przekonanie ludzi, że palenie jest dobre. Chciałbym ludziom wciskać kit tak dobrze jak on.
transformers3
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Nie wiem czy pisałem, ale tydzień temu obejrzałem z ciekawości Weekend Pazury i stanowczo nie polecam, już lepszy chyba film o facecie w łódce.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
9 życ (10 znakow)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
hmm .. trochę tego było : ' Lepiej późno niż później ' , ' Jak pozbyć sie cellulitu ? '
' Weekend ' , ' Szybcy i wściekli 5 ' , ' Szybcy i wściekli: Tokio Drift ' . ' Za szybcy, za wściekli ' , ' Gnomo i Julia ' ii duzo duzo innych ;)
Duzi mali chłopcy, no nawet.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek