Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 22 z 377
zasysam na jutro :)
wczoraj obejrzałam:
http://www.filmweb.pl/film/Tunnel,+The-2011-608135 - fajny film, choć spodziewałam się czegoś więcej :)
http://www.filmweb.pl/film/Shrine%2C+The-2010-535117 - podobał mi się :)
Unmade Beds - kupa jakich mało, nudne jak przemówienia proboszcza na apelu szkolnym.
Jeż Jerzy - zajebisty polski film animowany, totalnie pojechany i z dobrymi tekstami ;)
Rango - podobało mi się. Sądząc po niektórych tekstach to nie jest bajka dla dzieci :P
This is England - fajny film w brytyjskich klimatach o skinheadach, warto obejrzeć :)
Jeż Jerzy - zajebisty polski film animowany, totalnie pojechany i z dobrymi tekstami ;)
Rango - podobało mi się. Sądząc po niektórych tekstach to nie jest bajka dla dzieci :P
This is England - fajny film w brytyjskich klimatach o skinheadach, warto obejrzeć :)
no właśnie muszę to zassać
to dla mję, czyli też na jutro :)
obejrzałam wczoraj Psych: 9 - film może się podobać, ale jak dla mnie trochę dziwny.
Drugi raz ogladalam Silent Hill i odkrylam kilka nowych rzeczy. M.in. to, ze gra tam Sean Bean! :D Ale ponownie nie zdobylam sie na patrzenie na plonaca policjantke Polecam, jesli ktos nie ogladal. jeszcze.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Super 8 - no taki film dla dorosłych którzy w dzieciństwie lubili Goonies :) - podobał mi się
Ostra Jazda 2 -- zupełnie pozbawione klimatu pierwszej części
Ostra Jazda 2 -- zupełnie pozbawione klimatu pierwszej części
...Ignorance is bliss...
RexMundi: Super 8 - no taki film dla dorosłych którzy w dzieciństwie lubili Goonies :) - podobał mi się
to dla mnie :D
wczoraj obejrzałam This Is England - faktycznie, dobry film.
coś mnie wzięło na filmy o skinheadach i na dziś mam Fanatyka und American History X. dam znac później jak mi się podobały :)
ps. idę zaraz po płyty Tyranozaurus :D
wstyd się przyznać, ale nie.
Obejrzałam Fanatyka - GENIALNY!
teraz oglądam film pt. 'F' :)
"Życie szkolnego wykładowcy - Roberta Andersona zmienia się w jednej chwili, kiedy to zostaje brutalnie uderzony przez ucznia. Rada szkoły bojąc się pozwu ze strony rodziców nastolatka postanawia zatuszować całą sprawę, a nauczyciela wysłać na przymusowy urlop. Takie rozwiązanie nie przypada do gustu Andersonowi, który oczekiwał raczej surowej kary dla swojego wychowanka - z wydaleniem z placówki włącznie. Nie mogąc pogodzić się z decyzją, Anderson traci w wiarę w sens bycia wykładowcą. Problemy w pracy natychmiast odbijają się na jego życiu rodzinnym, co w konsekwencji prowadzi do rozstania z żoną. Przy życiu trzyma go wyłącznie miłość do córki - Kate, która przechodzi okres nastoletniego buntu. Już wkrótce wszystkie te problemy przestaną mieć jakiekolwiek znaczenie, a Anderson stanie przed najtrudniejszym wyzwaniem w życiu - przetrwaniem w szkole zaatakowanej przez nastoletnich chuliganów. Pech chce, że wraz z nim w budynku znajduję się Kate oraz garstka pracowników, którzy nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji. Prędko się zorientują, że nie są to zwyczajne, szkolne wygłupy..."
American History X już dziś nie zdążę obejrzeć, soł zostawię sobie na jutro :)
'Hop' - taka sobie bajeczka...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)