Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Gothiclady
Gothiclady
  6 sierpnia 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mega polecam, dawno się tak nie uśmiałem !!

zasysam na jutro :)

wczoraj obejrzałam:

http://www.filmweb.pl/film/Tunnel,+The-2011-608135 - fajny film, choć spodziewałam się czegoś więcej :)

http://www.filmweb.pl/film/Shrine%2C+The-2010-535117 - podobał mi się :)
Edge
Edge
  7 sierpnia 2011
Unmade Beds - kupa jakich mało, nudne jak przemówienia proboszcza na apelu szkolnym.

Jeż Jerzy - zajebisty polski film animowany, totalnie pojechany i z dobrymi tekstami ;)
Rango - podobało mi się. Sądząc po niektórych tekstach to nie jest bajka dla dzieci :P
This is England - fajny film w brytyjskich klimatach o skinheadach, warto obejrzeć :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  7 sierpnia 2011

super 8
win win

pierwszy polecam, drugi to nudy jakich malo.

Gothiclady
Gothiclady
  7 sierpnia 2011
Edge
Edge: Jeż Jerzy - zajebisty polski film animowany, totalnie pojechany i z dobrymi tekstami ;)

no właśnie muszę to zassać

Edge
Edge: This is England - fajny film w brytyjskich klimatach o skinheadach, warto obejrzeć :)

to dla mję, czyli też na jutro :)

obejrzałam wczoraj Psych: 9 - film może się podobać, ale jak dla mnie trochę dziwny.
Patrishia
Patrishia
  7 sierpnia 2011

Drugi raz ogladalam Silent Hill i odkrylam kilka nowych rzeczy. M.in. to, ze gra tam Sean Bean! :D Ale ponownie nie zdobylam sie na patrzenie na plonaca policjantke :and: Polecam, jesli ktos nie ogladal. jeszcze.

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 sierpnia 2011
Edge
Edge: Jeż Jerzy - zajebisty polski film animowany, totalnie pojechany i z dobrymi tekstami ;)

Też mi się podobał.

i co Gotka byłaś na druhnach?

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

noiczegotu
noiczegotu
  8 sierpnia 2011
La Horde

Dla wszystkich lubiących zombie, polecam.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 sierpnia 2011
Super 8 - no taki film dla dorosłych którzy w dzieciństwie lubili Goonies :) - podobał mi się

Ostra Jazda 2 -- zupełnie pozbawione klimatu pierwszej części
...Ignorance is bliss...
Gothiclady
Gothiclady
  9 sierpnia 2011
RexMundi
RexMundi: Super 8 - no taki film dla dorosłych którzy w dzieciństwie lubili Goonies :) - podobał mi się

to dla mnie :D

wczoraj obejrzałam This Is England - faktycznie, dobry film.

coś mnie wzięło na filmy o skinheadach i na dziś mam Fanatyka und American History X. dam znac później jak mi się podobały :)

ps. idę zaraz po płyty Tyranozaurus :D
Gothiclady
Gothiclady
  9 sierpnia 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: i co Gotka byłaś na druhnach?

nie lubię chodzić do kina. później zassę =]
noiczegotu
noiczegotu
  9 sierpnia 2011
Gothiclady
Gothiclady: American History X

Klata Edwarda Norton'a :zakochany: :ninja:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 sierpnia 2011
Gothiclady
Gothiclady: American History X.

to nie widziałaś jeszcze tego ?

Gothiclady
Gothiclady: ps. idę zaraz po płyty Tyranozaurus :D

ić ić
...Ignorance is bliss...
Gothiclady
Gothiclady
  9 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Klata Edwarda Norton'a

RexMundi
RexMundi: to nie widziałaś jeszcze tego ?

wstyd się przyznać, ale nie.

Obejrzałam Fanatyka - GENIALNY!

teraz oglądam film pt. 'F' :)

"Życie szkolnego wykładowcy - Roberta Andersona zmienia się w jednej chwili, kiedy to zostaje brutalnie uderzony przez ucznia. Rada szkoły bojąc się pozwu ze strony rodziców nastolatka postanawia zatuszować całą sprawę, a nauczyciela wysłać na przymusowy urlop. Takie rozwiązanie nie przypada do gustu Andersonowi, który oczekiwał raczej surowej kary dla swojego wychowanka - z wydaleniem z placówki włącznie. Nie mogąc pogodzić się z decyzją, Anderson traci w wiarę w sens bycia wykładowcą. Problemy w pracy natychmiast odbijają się na jego życiu rodzinnym, co w konsekwencji prowadzi do rozstania z żoną. Przy życiu trzyma go wyłącznie miłość do córki - Kate, która przechodzi okres nastoletniego buntu. Już wkrótce wszystkie te problemy przestaną mieć jakiekolwiek znaczenie, a Anderson stanie przed najtrudniejszym wyzwaniem w życiu - przetrwaniem w szkole zaatakowanej przez nastoletnich chuliganów. Pech chce, że wraz z nim w budynku znajduję się Kate oraz garstka pracowników, którzy nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji. Prędko się zorientują, że nie są to zwyczajne, szkolne wygłupy..."

American History X już dziś nie zdążę obejrzeć, soł zostawię sobie na jutro :)
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  10 sierpnia 2011

'Hop' - taka sobie bajeczka...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 sierpnia 2011
Gothiclady
Gothiclady: nie lubię chodzić do kina. później zassę =]

A ja nie lubię oglądać na kompie, ledwo w 40 calowym TV się zmuszę.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka: