Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 20 z 377
Na Przedmieciach zobacz
yo tam u mnie w kinie to będzie za miesiąc o ile będzie
Harry dopiero 18 sierpnia
NuTiiiiii: Właśnie ściągnąłem Kac Vegas II chociaż byłem w kinie w wersji PL, ale nie spojrzałem, że z IVONA. Straszna kupa!
uwarzaj wykrzyknik patrz co sciągasz przecinek a nie na slepo kropka
...Ignorance is bliss...
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
7 dusz. Hm, sama nie wiem. Bardzo lubię Willa Smitha, to już drugi taki "smutny" film z nim jaki oglądałam. Myślę, że to dobry aktor i dobry film, rzecz jednak gustu jak zostanie odebrany.
Na przedmieściach. Strasznie mnie kręcą takie osiedla, jak przedstawione na filmie. No i te lata 80 ;) Dowcipność jego jest dyskusyjna, ale w sumie rozbawił mnie przedstawiony tam absurd. Wprowadził w zdecydowanie pozytywny nastrój. :)
Na przedmieściach. Strasznie mnie kręcą takie osiedla, jak przedstawione na filmie. No i te lata 80 ;) Dowcipność jego jest dyskusyjna, ale w sumie rozbawił mnie przedstawiony tam absurd. Wprowadził w zdecydowanie pozytywny nastrój. :)
Pan Popper i jego pingwiny - ogolnie calkiem pozytywne wrazenia
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Patrishia: 7 dusz. Hm, sama nie wiem. Bardzo lubię Willa Smitha, to już drugi taki "smutny" film z nim jaki oglądałam. Myślę, że to dobry aktor i dobry film, rzecz jednak gustu jak zostanie odebrany.
jezuuuuuuuuuuuuuuuu jak ja tu wyłam! bardzo dobry film :)
dobra:
Oczy Julii - hm, jak lubię filmy hiszpańskie (np. Sierociniec), tak ten średnio mi się podobał. Na jeden raz
the Ward (Oddział) - też szału nie ma, film na 1 raz, ale takiej końcówki szczerze pisząc nie spodziewałam się :)
the Social Network - można obejrzeć, nawet dobry
i dziś kończę Seconds Apart. Obejrzałam do połowy i póki co bardzo dobry :)
Patrishia: O tak! : D Możesz mi jeszcze polecić jakąś komedie, mam ochotę na wesołe filmy ostatnio :)
z podobnym klimatem - Prawo Jazdy
ze starych komedii
- Żywot Briana
- Zakochana Złośnica - jakoś lubię tan film
- Obłędny Rycerz
- Ciało za milion
- Nic nie widziałem, nic nie słyszałem
- Harold i Kumar
- Dogma
- Big Nothing
- Skarbonka
- koniecznie Herkules - bajkę :)
oczywiście całe serie - Powrotu do Przyszłości , Godziny Szczytu czy W Krzywym Zwierciadle
z tych nowszych
- Zanim Odejdą wody
...Ignorance is bliss...