Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 24 z 377
Julia się obrazi
No majstersztyk to to nie był. Szczerze to mnie irytowała grafika. Ale Dominik był ciekawym chłopcem, nie zaprzeczę Ale tylko w tamtejszej charakteryzacji.
Amazing Grace. - Znalazłam ten film na teledysku piosenki, o tym samym tytule, na jakimś programie muzycznym. Zaciekawiło mnie, bo lubię filmy kostiumowe (?). W rzeczywistości jest całkiem ciekawy, ale są tak przynudzające momenty, że nie mogłam obejrzeć w całości, "jednym tchem". Ale na taki mały plus.
Spirit avay. - To w ogóle podobno jakiś stary Disneyowski hit, ale ja oglądałam wersję zdecydowanie japońską. Podobał mi się bardzo. Taki klimat Haibane Renmei trochę, bo dodać trzeba, że jest to FILM anime.
no, pukałabym ze 2 razy choc trochę emowatością zalatywał :)
wiadomo od 1410
wcale nie :D
cichy dom - taki sredniak w sumie, nie dotrwałam do końca :)
Wybuch - raczej przecietny. spodziewalam sie czegos lepszego.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Atrocious - takie hiszpańskie czy portugalskie Blair Witch... średni film. Raz można obejrzeć, ale szału nie ma.
American History X - Jeden z tych filmów, który w sumie od początku był ciekawy. Spodziewałam się nieco czego innego, ale pozytywnie się zaskoczyłam ;) +
Prawnik z Lincolna - przyjemnie sie ogladalo...
Bal - taki sobie
Transformers 3 - jedyne co cieszy to brak głupkowatego humoru z dwójki
X-Men - Pierwsza Klasa - całkiem fajny ( dobry motyw z Loganem )
W Ciszy - włączyłem sobie od tak na 5 min - obejrzałem cały - calkiem dobry .. dramat
Blues Brothers 2000 - po raz enty
...Ignorance is bliss...