Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 30 z 377
Salomone Kane : Pogromca zła
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
wyspa tajemnic - Ty masz racje, ja pitole tytulu bo ogladam w oryginalnych wersjach
jesli nie obejrzalas jeszcze to goraco polecam - Scorsese wykonal po tych pary bublach majstersztyk na miare jego talentu i mozliwosci - jeden z najlepszych filmow jakie widzialam.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Chyba obciął jej głowę, która poleciała w górę i spadając wgryzła mu się w szyje
Drive-dopiero co do kin wszedł, na początku akcja wolno leci, ale film jest rewelacyjny, rewelacyjny electro-pop, ogółem klimat lat 80.Z pełną świadomością mówię, że Gosling w przyszłości może być dużo lepszym aktorem niż teraz Hanks czy Washington.
Tucker & Dale vs Evil - świetna parodia typowych slasherów z grupą nierozgarniętych nastolatków w lesie.
Hanna - dobry thriller.
22 kule - ok.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Milion za noc - postanowilam obejrzec ten film poniewaz bylam zaintrygowana jego opisem
bardzo sie rozczarowalam film jest nudny i przesadzony
koniec kropka .
uwielbiam Simona Pegga - swoj gosciu :)
wlasnie obejrzalam "Droga do szczescia"
Dobry psychologiczny film opisujace problemy komunikacyjne młodych stłamszonych ambicjami ludzi, zwlaszcza kobiety, ktorej macierzynstwo i bycie oparciem dla swojego spelniajacego sie zawodowo meza podcielo skrzydla i uniemozliwilo realizowanie siebie samej. Akcja dzieje sie w latach 50-tych, ale film bardzo aktualny bo caly czas wiekszosc kobiet jest nadal finansowo uzalezniona od swoich mezow i dalej wiekszosc kobiet woli siedziec cicho niz zaryzykowac i odejsc...
zdecydowanie skłania do refleksji. polecam kobietom, faceci nie maja uczuc, nie maja tego typu problemow, zasna w 15 minucie filmu...
Wymaga pewnego zaangażowania od widza.
No i gra aktorska - rewelacja.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wyspa tajemnic- kolejne zawikłane opowieści, ale film z górnej półki, podobał mi się strasznie
Sex Story-jak na kom. romantyczną całkiem przyjemny
Sala samobójców (dopiero teraz)- dziwny, chociaż ciekawy i nie dla każdego
Piraci z karaibów: Na nieznanych wodach-glupi jak każda inna część
Numer 23- intrygujący, ciekawy=prawie że najlepszy
Rytuał-najlepiej mi się podobał, ciekawy
Eurotrip-gniot jakich mało