Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  16 września 2011

Salomone Kane : Pogromca zła

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Patrishia
Patrishia
  16 września 2011
The Lost Future. Bieda. Okropne efekty, widać, że niskobudżetowy, ale to byłoby do przeżycia nawet, nie licząc psucia klimatu poprzez niekontrolowany wybuch śmiechu na widok "leniwca". Wkurzały też nonsensy jakie tam występowały. Nie wiem jak Boromir mógł w tym wystąpić, bo stać go na lepsze role. :[ Mimo to wszystko nie był najgorszy, oceniając skalą dałabym mu 5-6/10, choć to wtórna historia o zombiakach, acz innowacją było to osadzenie w dalekiej przyszłości, która przypominała daleką przeszłość.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 września 2011
Kalida
Kalida: poszukam tego bo po opisie co mi podalas to wyspa tajemnic kojarzy mi sie abo mi sie juz pomieszalo

wyspa tajemnic - Ty masz racje, ja pitole tytulu bo ogladam w oryginalnych wersjach
jesli nie obejrzalas jeszcze to goraco polecam - Scorsese wykonal po tych pary bublach majstersztyk na miare jego talentu i mozliwosci - jeden z najlepszych filmow jakie widzialam.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kuba92762
kuba92762
  16 września 2011
Gothiclady
Gothiclady: a co było na koniec? nie pamiętam :P

Chyba obciął jej głowę, która poleciała w górę i spadając wgryzła mu się w szyje:lol2:

Drive-dopiero co do kin wszedł, na początku akcja wolno leci, ale film jest rewelacyjny, rewelacyjny electro-pop, ogółem klimat lat 80.Z pełną świadomością mówię, że Gosling w przyszłości może być dużo lepszym aktorem niż teraz Hanks czy Washington.
ichabod
ichabod
  17 września 2011
Attack the Block - fajny miks horroru i komedii + genialnie wyglądające potwory.
Tucker & Dale vs Evil - świetna parodia typowych slasherów z grupą nierozgarniętych nastolatków w lesie.
Hanna - dobry thriller.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 września 2011

22 kule - ok.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Gothiclady
Gothiclady
  17 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tucker & Dale vs Evil - świetna parodia typowych slasherów z grupą nierozgarniętych nastolatków w lesie.

smiechłam hardo jak gostek wskoczył do tej maszyny :crylol:
Jezus
Jezus
  17 września 2011

Intro do Dead Island. :D

Gothiclady
Gothiclady
  17 września 2011

Jaceg ssij Grave Encounters! Ile x mam pisać ;[

Jezus
Jezus
  17 września 2011
Gothiclady
Gothiclady: Jaceg ssij Grave Encounters! Ile x mam pisać ;[

Dobra, zaraz. :lol:
Kalida
Kalida
  17 września 2011

Milion za noc - postanowilam obejrzec ten film poniewaz bylam zaintrygowana jego opisem
bardzo sie rozczarowalam :and: film jest nudny i przesadzony
koniec kropka .

animciak
animciak
  17 września 2011

Diabeł ubiera się u Prady...
Bo leciało w tv. Takie 'se'.

Kalida
Kalida
  17 września 2011

Paul - fajna komedia

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 września 2011
Kalida
Kalida: Paul - fajna komedia

uwielbiam Simona Pegga - swoj gosciu :)

wlasnie obejrzalam "Droga do szczescia"

Dobry psychologiczny film opisujace problemy komunikacyjne młodych stłamszonych ambicjami ludzi, zwlaszcza kobiety, ktorej macierzynstwo i bycie oparciem dla swojego spelniajacego sie zawodowo meza podcielo skrzydla i uniemozliwilo realizowanie siebie samej. Akcja dzieje sie w latach 50-tych, ale film bardzo aktualny bo caly czas wiekszosc kobiet jest nadal finansowo uzalezniona od swoich mezow i dalej wiekszosc kobiet woli siedziec cicho niz zaryzykowac i odejsc...

zdecydowanie skłania do refleksji. polecam kobietom, faceci nie maja uczuc, nie maja tego typu problemow, zasna w 15 minucie filmu...

Wymaga pewnego zaangażowania od widza.

No i gra aktorska - rewelacja.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  18 września 2011
Sekretne okno po raz x- podobał mi się, bo lubię Deep'a, pokręcony jak cholera
Wyspa tajemnic- kolejne zawikłane opowieści, ale film z górnej półki, podobał mi się strasznie
Sex Story-jak na kom. romantyczną całkiem przyjemny
Sala samobójców (dopiero teraz)- dziwny, chociaż ciekawy i nie dla każdego
Piraci z karaibów: Na nieznanych wodach-glupi jak każda inna część
Numer 23- intrygujący, ciekawy=prawie że najlepszy
Rytuał-najlepiej mi się podobał, ciekawy
Eurotrip-gniot jakich mało
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...