Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 35 z 377
z B.Willisem wszystkie filmy sa dobre
a widzialas juz to ?
mi sie film podobal
haha ! co ja wczoraj wlaczylam ! Mega rekin kontra krokozaurus
masakra co za dno ... wylaczylam po fazie przewijania filmu
co mnie naszlo zeby takie syfy ogladac :P
zobacze ( moze nawet za chwile )
widzialam
takie se O...
a filmu nie obejrzałem :P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
ej nie obejrzałam jeszcze tego horroru z kejti holms, bo nie ma normalnej wersji jeszcze u nas ino kręcona żelazkiem, to tego gówno słychac a napisów pl czy eng nie ma oO
Life as we know it (Och, zycie)
Katherine Heigl
Josh Duhamel
Kolejna slodka komedia romantyczna, ktora obejrzalam bardziej z desperacji i nudow na chorobowym... W sumie niezla, w sumie nie zasnelam... taki sprawdzony amerykanski scenariusz na dwojke docierajacych do siebie ludzi uwienczony scena na lotnisku
Mnie zazwyczaj Katherine Heigl zniecheca do ogladania z nia filmow, zwlaszcza komedii romantycznych (w ogole ona gra w czyms innym?) - jak dla mnie ladna, slodka i totalnie bezplciowa aktorka wybierana do filmow o zbyt malym budzecie by zagraly w nim Cameron Diaz, Jennifer Aniston czy Kate Hudson. Chyba nigdy mnie do siebie nie przekona :D
W kazdym badz razie, jak jakas pani lezy w domu pod koldra, z cieknacym nosem i kubkiem goracego kakao w reku - to jest to film warty obejrzenia :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Fantastiko. Mimo, że film niby nowy ale zrobiony tak... Hm.. Jakby był z lat 80.
Polecam ofc. Lekko trzyma w napięciu. A dziewczynka urocza :D z wyglądu.
Romantiko. Ale! Film produkcji ruskiej.. Tzn.. Rosyjskiej. Zakończenie nie jest jak w większości filmów mejd in Jułesej. Podobno to komedia - dopiero przeczytałam. Ciekawe dlaczego w takim razie pod koniec filmu miałam łzy w oczach? Polecam szczególnie tym, którzy nie lubię typowych scen romantycznych i mdłych "Z tobą nie mogę żyć i bez ciebie więc.. żegnaj! NIE NIE NIE!! NIE OPUSZCZĘ CIĘ ARMANDO!! OOOO ".
Fajny fajny.
kilka razy chcialam wlaczyc ten film wlasciwie z tych samych powodow
ale jakos zawsze cos mnie powstrzymalo :P
a ja wiem ze to sciema
oo biedna
a wczoraj obejrzalam Bez Smyczy :D fajny film jeden moment to mnie rozyebal konkretnie :P
kurde ide szukac filmu bo kupilam czekoladki i chce je zjesc
a ja lubie takie sceny
i szukam filmu w tym stylu bo mam przy sobie czekoladki
w sumie to mam jeszcze lody,czekolade toffi,laysy,i inne czekoladki
wszystko wcinam jednoczesnie