Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Kalida
Kalida
  2 października 2011

Potwory naszych czasów

Mijają lata, a ludzkie słabości i lęki pozostają niezmiennie te same - cynizm, chciwość, obojętność, konformizm i wiele innych. Złożony z kilkunastu epizodów film w zabawny, ale i gorzki sposób prezentuje nasze codzienne “potwory” - cechy, które zagrażają naszemu szczęściu. Komedia włoskiego reżysera i scenarzysty Enrico Oldoiniego.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 października 2011

3 sezony Dwóch i Pół

młody mnie rospedala w tym serialu

...Ignorance is bliss...
Kalida
Kalida
  2 października 2011
RexMundi
RexMundi: 3 sezony Dwóch i Pół

hm
ani minuty serialu nie widzialam a to ma juz tyle sezonow

Wielkie nadzieje- romantyczna opowiesc o namietnosci i pozadaniu :ninja:
Smerfy - beznadziejny film :and:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 października 2011
Kalida
Kalida: ani minuty serialu nie widzialam a to ma juz tyle sezonow

jest juz 9 sezonów
...Ignorance is bliss...
Kalida
Kalida
  2 października 2011
RexMundi
RexMundi: jest juz 9 sezonów

a...
:and:
Jezus
Jezus
  3 października 2011

Eksperyment SS
Tematyka nawet spoko, wykonanie dobre,a le czasami scenariusz nie trzyma się kupy.

Jezus
Jezus
  3 października 2011

In The Mouth Of Madness.
Zajebista fabuła. Wykonanie też dobre, jak na dosyć stary film. Potwory trochę kiczowato zrobione, ale tak miało być. + Lubię tego aktora, zwłaszcza w takich rolach, bo mu pasują.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 października 2011
Kalida
Kalida: a moze takie wlasnie filmy powinnas ogladac ?

nie, dziekuje :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 października 2011
Jezus
Jezus: Właśnie obejrzałem NAJGORSZY film jaki w życiu widziałem.

obejrzyj Seks w wielkim miescie - zmienisz zdanie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 października 2011
RexMundi
RexMundi: młody mnie rospedala w tym serialu

on jest zajebisty :tak: :lol: :ziober2: :mrgreen:

Jezus
Jezus
  3 października 2011
massacre
massacre: obejrzyj Seks w wielkim miescie - zmienisz zdanie

A czy tam każdy przejazd samochodu to animacja komputerowa zrobiona tak nieudolnie, że nawet ja bym to lepiej zrobił? :lol:
Jezus
Jezus
  4 października 2011

Po raz kolejny Miasto Ślepców, bo mi się ten film bardzo podobał. Przeczytałbym książkę, ale nie mogłem jej dostać w empiku. :and:

Jezus
Jezus
  4 października 2011
Populacja 436 Wysrałem cegły jak zobaczyłem, że Fred Durst gra w nim przygłupawego wieśniaka, zastępce szeryfa. Ciekawa fabuła ogólnie. No i dupeczka, której zrobili na końcu lobotomię byłą fajna. :rotfl:
massacre
massacre
  4 października 2011
Jezus
Jezus: A czy tam każdy przejazd samochodu to animacja komputerowa zrobiona tak nieudolnie, że nawet ja bym to lepiej zrobił?

a czy w twoim filmie najwiekszym horrorem jest brak siana na torebke Prady?

Jezus
Jezus
  4 października 2011
massacre
massacre: a czy w twoim filmie najwiekszym horrorem jest brak siana na torebke Prady?

Dobra, wygrałaś jeśli chodzi o beznadziejność fabuły, ale mój film bije wszystkie pod względem wykonania. :ziober2: