Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 32 z 377
Mialam wczoraj nastawiony, ale balam sie sama ogladac i wlaczylam polska komedie "Jak sie pozbyc cellulitu" - to byl blad - wylaczylam po 15 minutach
RexMundi: ale jak się ogląda go za drugim to mozna wyłapać fragmenty potwierdzające to że był obłąkany
plus końcowy tekst.. że woli umrzeć jako dobry człowiek niż potwór - czy coś w tym stylu
ja wiedzialam za pierwszym razem
wlasnie ten tekst ze woli umrzec jako czlowiek niz zyc jako potwor przywolal na mojej skorze dreszczyk i wtedy sie upewnilam, ze Leos byl oblakany.
A co do tematu, to wlasnie polska komedie
Jak sie pozbyc cellulitu
wylaczylam ten badziew po 20 minutach ... nie wiem wiec czy sie liczy, bo nawet do konca nie obejrzalam
Konto usunięte: A moim zdaniem nie był obłąkany tylko go wrabiali :) Można zrozumieć różnie i chyba to w nim było najlepsze :)
No chyba zartujesz
obejrzyj ten film pod katem tego, ze od poczatku jest oblakany - wszystko pieknie sie uklada w idealna calosc. Oblakani ktorzy go znaja, usmiechaja sie i mrugaja okiem, chociazby podczas przesluchan doskonale wiedza co maja odpowiadac, zgodnie z zaleceniami, traca rownowage dopiero gdy Leo pyta sie o kolesia, tego wyimaginowanego przez siebie samego piromana, ktorym to on jest - 67 pacjentem.
Poza tym skoro ten psychiatra byl takim potworem, to dlaczego w momencie zagrozenia huraganem nie chcial przywiazac oblakanych do lozek, bo stwierdzil ze to istoty boze i moga utonac? Gdyby byl potworem mialby to w dupie czy sie utopia czy nie.
Co do lobotomii to byla praktykowana gesto i czesto w latach 50-tych ;)
obczaje
Konto usunięte: obejrzyj ten film pod katem tego, ze od poczatku jest oblakany - wszystko pieknie sie uklada w idealna calosc. Oblakani ktorzy go znaja, usmiechaja sie i mrugaja okiem, chociazby podczas przesluchan doskonale wiedza co maja odpowiadac, zgodnie z zaleceniami, traca rownowage dopiero gdy Leo pyta sie o kolesia, tego wyimaginowanego przez siebie samego piromana, ktorym to on jest - 67 pacjentem.
o kuźwa na to nie wpadłam se ja. obadam jutro jeszcze raz :)
Capitan America: Pierwsze starcie - nie oceniam filmów na motywach komiksów - kupuje w ciemno :)
Natalee Holloway - na faktach
http://en.wikipedia.org/wiki/Natalee_Holloway
Natalee Holloway - na faktach
http://en.wikipedia.org/wiki/Natalee_Holloway
...Ignorance is bliss...
Zwycięski sezon - całkiem fajny . elementy komedii i dramatu no i w tle sport . w tym wypadku kobieca koszykówka + Emma Roberts ( która mi się podoba )
...Ignorance is bliss...
dobry film, choc wiele tego typu filmow juz bylo, mimo wszysto dobrze sie go oglada :D typowo amerykanski z typowo amerykanska fantazja :)
Akcja w wydaniu Angeliny momentami przypomina matrixa :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Hiszpański film.
Parodia zbiorcza hiszpańskich filmów.
Przez większość czasu miałem minę a'la "co ja nawet nie"
50 ocalonych.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
co to za film? warty obejrzenia?
Ja wczoraj obejrzalam Druzyne A - film na odmozdzenie, moj facet lubi takie badziewia, bylo troche dobrego humoru, oglada sie na luzie, nie trzeba sie skupiac, w tym czasie prasowalam i nie zgubilam watku
Poza tym zawsze uwielbiam patrzec na Bradleya Coopera
No i zaczelismy, ale nie skonczylismy - dzisiaj dokonczymy
Old dogs
Obejrzalam dopiero niecale 30 minut filmu a juz rzalam z jednego tekstu Travolty Kocham go Poza tym lekki przyjemny i zabawny filmik :D
Familijny
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Obejrzalam dopiero niecale 30 minut filmu a juz rzalam z jednego tekstu Travolty Kocham go Poza tym lekki przyjemny i zabawny filmik :D
A to sobie obejrzę, bo mam ochotę na coś takiego po:
Revolutionary Road. Wczułam się, a to dowodzi genialności aktorów, którzy świetnie oddali emocje postaci. Spodziewałam się happy endu i... ; ) +
scena jak biorą swoje lekki - mnie rozwala
scena po napisach jest najlepsza :)
jak się spotykają aktorzy z serialu Drużyna A z tymi z filmu
podobnie było w Starsky i Hutch
======
Star Trek - Nie są to Gwiezdne Wojny ale przypomina mi się dzieciństwo :)
From Hell - o Kubie Rozpruwaczu - niezły ale liczyłem na coś lepszego + J. Depp
Stone - De Niro , Norton - i nic więcej - raczej na jedno obejrzenie
...Ignorance is bliss...