Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

GrEg0rEq
GrEg0rEq
  21 września 2011

Nic bo TV zrobil booommmmm

FukMe
FukMe
  21 września 2011
RexMundi
RexMundi: tak samo jak z Incepcją :)

Mialam wczoraj nastawiony, ale balam sie sama ogladac i wlaczylam polska komedie "Jak sie pozbyc cellulitu" - to byl blad - wylaczylam po 15 minutach

RexMundi
RexMundi: ale jak się ogląda go za drugim to mozna wyłapać fragmenty potwierdzające to że był obłąkany plus końcowy tekst.. że woli umrzeć jako dobry człowiek niż potwór - czy coś w tym stylu

ja wiedzialam za pierwszym razem :ziober2:
wlasnie ten tekst ze woli umrzec jako czlowiek niz zyc jako potwor przywolal na mojej skorze dreszczyk i wtedy sie upewnilam, ze Leos byl oblakany.

A co do tematu, to wlasnie polska komedie
Jak sie pozbyc cellulitu

wylaczylam ten badziew po 20 minutach ... nie wiem wiec czy sie liczy, bo nawet do konca nie obejrzalam
FukMe
FukMe
  21 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wylaczylam po 15 minutach

Konto usunięte
Konto usunięte: wylaczylam ten badziew po 20 minutach

Niescislosc Alert - sorry
FukMe
FukMe
  21 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A moim zdaniem nie był obłąkany tylko go wrabiali :) Można zrozumieć różnie i chyba to w nim było najlepsze :)

No chyba zartujesz :lol:
obejrzyj ten film pod katem tego, ze od poczatku jest oblakany - wszystko pieknie sie uklada w idealna calosc. Oblakani ktorzy go znaja, usmiechaja sie i mrugaja okiem, chociazby podczas przesluchan doskonale wiedza co maja odpowiadac, zgodnie z zaleceniami, traca rownowage dopiero gdy Leo pyta sie o kolesia, tego wyimaginowanego przez siebie samego piromana, ktorym to on jest - 67 pacjentem.
Poza tym skoro ten psychiatra byl takim potworem, to dlaczego w momencie zagrozenia huraganem nie chcial przywiazac oblakanych do lozek, bo stwierdzil ze to istoty boze i moga utonac? Gdyby byl potworem mialby to w dupie czy sie utopia czy nie.
Co do lobotomii to byla praktykowana gesto i czesto w latach 50-tych ;)
Gothiclady
Gothiclady: Murder by Numbers (

obczaje
Gothiclady
Gothiclady
  21 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: obejrzyj ten film pod katem tego, ze od poczatku jest oblakany - wszystko pieknie sie uklada w idealna calosc. Oblakani ktorzy go znaja, usmiechaja sie i mrugaja okiem, chociazby podczas przesluchan doskonale wiedza co maja odpowiadac, zgodnie z zaleceniami, traca rownowage dopiero gdy Leo pyta sie o kolesia, tego wyimaginowanego przez siebie samego piromana, ktorym to on jest - 67 pacjentem.

o kuźwa na to nie wpadłam se ja. obadam jutro jeszcze raz :)
FukMe
FukMe
  21 września 2011
Gothiclady
Gothiclady: o kuźwa na to nie wpadłam se ja.

nieuwaznie ogladalas :martuska:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 września 2011
Capitan America: Pierwsze starcie - nie oceniam filmów na motywach komiksów - kupuje w ciemno :)

Natalee Holloway - na faktach :ninja:
http://en.wikipedia.org/wiki/Natalee_Holloway
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  22 września 2011
Zwycięski sezon - całkiem fajny . elementy komedii i dramatu no i w tle sport . w tym wypadku kobieca koszykówka + Emma Roberts ( która mi się podoba )
...Ignorance is bliss...
Kalida
Kalida
  22 września 2011
RexMundi
RexMundi: Natalee Holloway - na faktach

wlasnie skonczylam to ogladac

i tak to jest ! zawsze trzeba miec glowe na karku
licho nie spi ... :evil:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 września 2011

dobry film, choc wiele tego typu filmow juz bylo, mimo wszysto dobrze sie go oglada :D typowo amerykanski z typowo amerykanska fantazja :)

Akcja w wydaniu Angeliny momentami przypomina matrixa :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Jezus
Jezus
  24 września 2011

Hiszpański film.
Parodia zbiorcza hiszpańskich filmów.
Przez większość czasu miałem minę a'la "co ja nawet nie" :lol:

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 września 2011

50 ocalonych.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 września 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 50 ocalonych.

co to za film? warty obejrzenia?

Ja wczoraj obejrzalam Druzyne A - film na odmozdzenie, moj facet lubi takie badziewia, bylo troche dobrego humoru, oglada sie na luzie, nie trzeba sie skupiac, w tym czasie prasowalam i nie zgubilam watku :lol:
Poza tym zawsze uwielbiam patrzec na Bradleya Coopera :zakochany:

No i zaczelismy, ale nie skonczylismy - dzisiaj dokonczymy
Old dogs

Obejrzalam dopiero niecale 30 minut filmu a juz rzalam z jednego tekstu Travolty :rotfl: Kocham go :ziober2: Poza tym lekki przyjemny i zabawny filmik :D
Familijny

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Patrishia
Patrishia
  24 września 2011
massacre
massacre: Obejrzalam dopiero niecale 30 minut filmu a juz rzalam z jednego tekstu Travolty Kocham go Poza tym lekki przyjemny i zabawny filmik :D

A to sobie obejrzę, bo mam ochotę na coś takiego po:

Revolutionary Road. Wczułam się, a to dowodzi genialności aktorów, którzy świetnie oddali emocje postaci. Spodziewałam się happy endu i... ; ) +
RexMundi
RexMundi
  24 września 2011
massacre
massacre: Old dogs

scena jak biorą swoje lekki - mnie rozwala

massacre
massacre: Druzyne A

scena po napisach jest najlepsza :)
jak się spotykają aktorzy z serialu Drużyna A z tymi z filmu

podobnie było w Starsky i Hutch

======
Star Trek - Nie są to Gwiezdne Wojny ale przypomina mi się dzieciństwo :)
From Hell - o Kubie Rozpruwaczu - niezły ale liczyłem na coś lepszego + J. Depp
Stone - De Niro , Norton - i nic więcej - raczej na jedno obejrzenie
...Ignorance is bliss...