Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 315 z 377
Raid- Fabuła dosyć płytka, jakaś jednostka antyterrorystyczna (japońska? chińska?) wkracza do budynku bossa jakiegoś kartelu narkotykowego . Wpadają w pułapkę i muszą wydostać się z tej wielkiej budowli. Sceny walki są mistrzowskie, chyba tylko słynny Boyka przebija ten film pod względem walki. Dla samych momentów bijatyk warto obejrzeć.
"Uprowadzona", 1 i 2. 10/10 - kamienna twarz Liam'a Neeson'a robiła chyba największą furorę. I to sławne "I don't know who you are...". Dwójka nieco przerysowana, i to wszystko.
"Wykształcenie ogólne". 5/10 - generalnie to kupa. :D Aktorzy jacyś niedorobieni - tych dwóch kolesi od tenisa, nauczycielka, a matka głównego bohatera to już w ogóle. Mdły. Nie polecam, strata czasu.
"Tak to się teraz robi" - 8/10. Fajnie ze względu na Aniston i tego kolesia - zawsze wyleci mi, jak się nazywa. Lekki, przyjemny i odpowiedni na weekendowe odmóżdżenie.
A reszty nie pamiętam, bo w ogóle dawno tu byłam (jak jeszcze forum filmu i książki było rozdzielone, LOL) i straciłam rachubę.
Zajebista komedia kryminalna czy tam gangsterska. Teksty rozwalające na maxa, genialna obsada no i świetna rola (chyba życiówka :D) Brada Pitta i ten piszczący pies :D Leci na listę ulubionych. 9/10
Muszę z konieczności obejrzeć "Porachunki" równiez film gościa z powyzszego filmu.
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Żebyś wiedział Rex jakie mam zaległości ale lepiej się nie kompromitować
i w końcu okieneczko "Znajomi" działa lecz po instalacji flasha nadal był błąd ale zauważyłem, że graficznie filmweb zmienili- czcionka inna czy ikonki i wróciło wszystko do normy :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
6/10
+ Dżony Nokswil i jego sprzęt
+ Humor
+ W sumie całkiem niezły pomysł
- Trochę luk.
- Te wszystkie typowo holiłódzkie napompowane sceny.
- Pod koniec strasznie przewidywalny
5/10
+ Klimat
+ Świat "drogi"
+ Zakończenie
+ Wszystko? xD
- Jedna z bohaterek strasznie mnie irytowała. (ale przedostatni plusik rekompensuje :3)
8/10