Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 317 z 377
Bez litości
Młoda kobieta wynajmuje chatkę na wsi by móc w spokoju tworzyć swoją najnowszą powieść. Miły, mający przynieść wytchnienie wyjazd zmienia się w koszmar, gdy zostaje napadnięta i brutalnie zgwałcona przez miejscowych zbirów. Jednym z nich okazuje się być szeryf miasteczka. Pisarka wyrywa się z rąk oprawców, cudem unikając śmierci. Po kilku dniach wraca z postanowieniem brutalnej zemsty.
Takie sobie, dla zabicia czasu można obejrzeć 6/10
ja nie wiem jak te tepaki tłumaczą te filmy...na torrenty,org tez tak jest... np The Cat to przetłumacza jako Drapieżnik...O.o
dopoki nie wygooglowałem to nie wedzialem ze piszesz o filmie 'I Spit On Your Grave' - Pluje na Twój Grób...
jest jeszcze stara wersja tego filmu ale chvjova
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Tak tak, masz rację to jest Pluje na Twój grób, ale już napisałam tak jak miałam podane na zalukaj, bo nawet nie patrzyłam dokłądnie na tytuł .:)
A w filmie najlepsza jest druga połowa, tylko dla mnie jakoś za szybko zleciał..i nie wiem czemu to było jako horror ? :o
Tak jak Ania mówi, druga połowa I Spit On Your Grave najlepsza - szczególnie zemsta tej dziewuchy
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Tres Dias (2008) - Dramat rodzinny rozgrywający się w okolicznościach końca świata. Tajemnice, krew, brud i meteoryty. :D
Dla mnie 8/10
w tym celu robi różne dziwaczne rzeczy ( typu , rzuca monety na tory , rozstawia żołnierzyki itd)
całkiem przyjemny film - plus fajnie wygląda w tym filmie Ewelina Walendziak
Odkrywcy - kolejny film z pod ręki Joe Dante ( Gremiliny, Skowyt, The Burbs ) - dla dzieciaków , trójka gówniarzy w tym jeden geniusz i jeden fan kosmosu - w snach otrzymują podpowiedź jak coś tam zbudować co później się okazuje pozwoli im polecięc w kosmos + niestety MEGA dla dzieciakó film ( już same postacie obcych jak z Muppetów ) na plus - młodziutki Ethan Hawke
Olimp w Ogniu - Koreańscy terroryści opanowują Biały Dom - oczywiście tylko jeden człowiek może ich uratować
film z serii - Amerykańscy nastolatkowie to idioci i później zastają pracownikami SEKRET SERFIS :D
sporo absurdu - ale całkiem mocne sceny przemocy i taka Szklana Pułapka w Białym Domu
na nude niema co narzekać
Europa Report - film opowiada o ekspedycji kosmicznej - na księżyc Jowisza - Europa
mają tam zbadać teren i takie tam - niesety nie byli przygotowani na to co tam zastali
niestety - ja byłem przygotowany na coś lepszego
Harry Potter jest extra
od 1 i 2 dla dzieci po 3 która ma świetny klimat - 4 znowu powrót w rejony gimbazy a później 5-7ab to już powazne kino :D
oczywiście polski dubbing pedlo wszystko