Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 313 z 377
Poradnik pozytywnego myślenia - (Cooper) wychodzi z psychiatryka gdzie trafił tam po przyłapaniu żony na zdradzie - i sporej awantury - okazuje się że ma kłopoty z agresją - po wyjściu zamieszkuje z rodzina ( ojcem - który ma nerwicę natręctw i jest mega upierdliwy ) - postanawia ułożyć sobie życie i wierzy w to że znowu wróci do żony - ma mu w tym pomóc znajoma ( Lawrence ) która sama też jest lekko walnięta
ogólnie dobrze się oglądało , dobrze zagrane role , Lawrence całkiem seksowna plus uśmiałem się podczas podawania ocen za taniec
Wieczne zło - policjant po brutalnej śmierci jego żony i skazaniu na śmierć mordercy - zostaje oddelegowany do "służby" w jakimś uniwerku - okazuje sie że tam prowadzone są tejemnicze eksperymenty - do żywych wraca morderca żony
- stek bzdur -
obejrzane dla Heigl
Drapieżnik - Richard Gere jest kuratorem - który odwiedza , sprawuje nadzór nad różnymi - zbokami, dewiantami itd
niestety nie wieży w resocjalizacje takich osób - i woli ich nauczać w razie potrzeby "pałką" - zresztą po latach pracy wśród takiego otoczenia potrafi "zwrócić uwagę" nawet osobom napotkanym na chodniku czy knajpie - niestety miarka się przelała i zostaje wywalony na emeryturę - ma 3 tygodnie by wyszkolic nastepce - w tym czasie dochodzi do porwania młodej dziewczyny - sprawcą jest zbok którego Gera ściga
całkiem ciekawe ale momentami - tracące sens i klimat
Dark Skies - pewną rodzinkę zaczynają nękać dziwne zdarzenia , zjawiska - rozrzucona żywnośc w domu, włączający się alarm, zaniki pamięci, dziwne zachowania ptaków - główna bohaterka coraz bardziej wierzy w to że nocami ich dom nachodzą kosmici
całkiem ciekawy - momentami wciąga ,a momentami ma sie wrażenie że zmarnowano potencjał filmu
ale da się obejrzeć
Hit the floor odc. 2 - serial, trochę gimbusiarski, ale fajny, typowo amerykański, dupeczki, kasa i fajni faceci ;D
Taxidermia - Historyjka na temat dewiacji 3 pokoleń facetów, pewnej węgierskiej rodzinki. Podzielony jakby na 3 połączone epizody. Pierwszy zdecydowanie najlepszy i najbardziej klimatyczny, ale cały film bardzo dobry, zarówno od strony technicznej jak i całej reszty. Jak ktoś lubi takie ryjące banie klimaty to polecam.
Spring Breakers - 4 dziewczyny wyrywają się na wakacje ze szkoły i poznają jakiegoś nadzianego rapera. Ogólnie cały czas impreza, impreza, hajs i seksy ALE jest też to coś, co można znaleźć we wszystkich filmach tego reżysera. Na początku myślałem że to będzie gówno sprzedane na cyckach i dupskach młodych gwiazdek disneya, ale dostałem dobry film.
takie se kino - można obejrzeć - dałem średnie 6/10
W końcu miałem czas obejrzeć Kac Vegas 3, dla mnie spoko, kino zapełnione wszyscy chyba dobrze się bawili bo Alan jak zawsze wymiatał. Fajnie dorzucili momenty z poprzednich części i wcale bym się nie obraził na kolejną część tyle, że chyba wataha już się rozwiązała ;)
Niedługo warto odwiedzić kino i bo będzie Jeździec Znikąd, Dziewczyna z lilią i dobra komedia, której tytułu nie pamiętam (koleś pojedzie po marychę z udawaną rodziną m.in żonę weźmie z kluby go-go)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
W końcu miałem czas obejrzeć Kac Vegas 3, dla mnie spoko, kino zapełnione wszyscy chyba dobrze się bawili bo Alan jak zawsze wymiatał. Fajnie dorzucili momenty z poprzednich części i wcale bym się nie obraził na kolejną część tyle, że chyba wataha już się rozwiązała ;)
Niedługo warto odwiedzić kino i bo będzie Jeździec Znikąd, Dziewczyna z lilią i dobra komedia, której tytułu nie pamiętam (koleś pojedzie po marychę z udawaną rodziną m.in żonę weźmie z klubu go-go)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek