Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 314 z 377
JFC: Spring Breakers - 4 dziewczyny wyrywają się na wakacje ze szkoły i poznają jakiegoś nadzianego rapera. Ogólnie cały czas impreza, impreza, hajs i seksy ALE jest też to coś, co można znaleźć we wszystkich filmach tego reżysera. Na początku myślałem że to będzie gówno sprzedane na cyckach i dupskach młodych gwiazdek disneya, ale dostałem dobry film.
w sumie trochę mnie dziwi ocena na filmwebie i te spory w komentarzach
myślę że to po prostu gimbaza która liczyła na coś w stylu American Pie i Projekt X a tu kurde bliżej do Havoc
chociaż przyznam że końcówka - słaba - nie chcę spoilery dawać ..ale dwie laseczki i cały gang ??
...Ignorance is bliss...
RexMundi: myślę że to po prostu gimbaza która liczyła na coś w stylu American Pie i Projekt X a tu kurde bliżej do Havoc
Dokładnie.
RexMundi: chociaż przyznam że końcówka - słaba - nie chcę spoilery dawać ..ale dwie laseczki i cały gang ??
Ano. Nawet nie miały doświadczenia w strzelaniu, do tej pory tylko groziły bronią i bam. Wszystkie czarnuchy zimne, a one nawet raz nie dostały, mimo że zbieracze bawełny to zawodowi gangsterzy.
Pierwszy sezon Fali Zbrodni 10/10
jedziem z następnym;]
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Jak dla mnie sceny walk, trzymanie broni, poruszanie się policjantów podczas akcji i itp. strasznie rzuca się w oczy swoim beznadziejnym poziomem i słabym odzwierciedleniem do realiów. Dlatego nie mnie nie przekonywał ten serial.
Buty Nieboszczyka - specyficzny film, specyficzny klimat. W końcu coś innego. Dobry.
Kryminalne gry - dokumentalny serial o rozpracowywaniu grup przestępczych przez policję. Dobrze się ogląda.
1000 lat po Ziemi - eh, spodziewałam się naprawdę czegoś oh i ah. Niestety trochę mnie film zawiódł, co nie zmienia faktu, że można obejrzeć.
movie 43-glupkowaty ale kilka scen mnie rozbawilo 7/10
poradnik pozytywnego myslenia im dalej w film tym gorzej 7/10
Piła mechaniczna 3D(2013 - Typowy głupawy slasher w którym po kolei giną wszyscy młodzi i piękni uczestnicy wyprawy. Aczkolwiek podobało mi się zakończenie. :P
5/10
Trail of the Screaming Forehead(2006) - Komedia zrobiona w bardzo specyficznym klimacie starych filmów. Humor nie dla każdego zrozumiały, poza tym... to film o "inwazji" CZÓŁ na ziemię. Tak, czół.
5/10
Crawlspace(2012) - Supertajna baza wojskowa na odludziu, coś idzie nie tak, na miejsce zostaje wysłany elitarny odział w celu wyjaśnienia sprawy (zabicia wszystkiego co się rusza i uratowania naukowców). Nic więcej nie napiszę bo bym cały film opowiedział, ale jest on trochę inny niż tego typu produkcje. No i gra w nim laseczka, która wygląda jak blond Natali Portman. xD
5/10
5/10
Trail of the Screaming Forehead(2006) - Komedia zrobiona w bardzo specyficznym klimacie starych filmów. Humor nie dla każdego zrozumiały, poza tym... to film o "inwazji" CZÓŁ na ziemię. Tak, czół.
5/10
Crawlspace(2012) - Supertajna baza wojskowa na odludziu, coś idzie nie tak, na miejsce zostaje wysłany elitarny odział w celu wyjaśnienia sprawy (zabicia wszystkiego co się rusza i uratowania naukowców). Nic więcej nie napiszę bo bym cały film opowiedział, ale jest on trochę inny niż tego typu produkcje. No i gra w nim laseczka, która wygląda jak blond Natali Portman. xD
5/10
Konto usunięte: Jak dla mnie sceny walk, trzymanie broni, poruszanie się policjantów podczas akcji i itp. strasznie rzuca się w oczy swoim beznadziejnym poziomem i słabym odzwierciedleniem do realiów. Dlatego nie mnie nie przekonywał ten serial.
nie jest tak źle jak patrze, ogladlem ostatnio thriller szwabski bodajże pt Chinczyk no i w porównaniu do tamtych, te cale OPZ wychodzi lepiej :D
ale, ogladam to m.in. z sentymentu z czasów gimbazy:]
moze poźniej zassam serie Kryminalnych
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
[Rec] 3: Geneza - strata czasu, odejście od "paradokumentu" - zabija ten film i negatywnie wpływa na całą serie
Łowcy - w końcu po obejrzeniu drugiej części TV pokazało jedynkę - policjant po latach pracy w mieście wraca w rodzinne strony - na jakies peryferia Szwecji - tu główną atrakcją sa polowania - zaczyna badać sprawę kłusownictwa gdy natrafia na ciało..
fajny dobry klimat skandynawskiego kina
Silent Hill - miało niby być bardzo strasznie a nie było - całkiem dobrze zrealizowane - ma to jakiś klimat ale chyba liczyłem na coś mocniejszego
Drugie oblicze - Gosling, Cooper , Mendes i inni w historii która się rozciąga w czasie ,tworzą jakby 3 historię
ciekawy , trochę długi i hmmm może brakuję trochę więcej akcji w tym
Łowcy - w końcu po obejrzeniu drugiej części TV pokazało jedynkę - policjant po latach pracy w mieście wraca w rodzinne strony - na jakies peryferia Szwecji - tu główną atrakcją sa polowania - zaczyna badać sprawę kłusownictwa gdy natrafia na ciało..
fajny dobry klimat skandynawskiego kina
Silent Hill - miało niby być bardzo strasznie a nie było - całkiem dobrze zrealizowane - ma to jakiś klimat ale chyba liczyłem na coś mocniejszego
Drugie oblicze - Gosling, Cooper , Mendes i inni w historii która się rozciąga w czasie ,tworzą jakby 3 historię
ciekawy , trochę długi i hmmm może brakuję trochę więcej akcji w tym
...Ignorance is bliss...