Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

styka51
styka51
  27 czerwca 2013
RexMundi
RexMundi: pewie jesteś juz przesiąknięta ślicznym Edwardem i szlachetnym Stefanem

Oj tam ;D Mi się Dejmon podoba i Edzio z braku laku ( choć ten wilkołak lepszy^^)
W Czystej krwi Eric jest super :zakochany:
DuchPastwisk
DuchPastwisk
  27 czerwca 2013

Polecam serial Homeland, ogląda ktoś?

Johnson
Johnson
  27 czerwca 2013
DuchPastwisk
DuchPastwisk: Polecam serial Homeland, ogląda ktoś?

Ogladam :) skonczylo sie sezon 2 wlasnie i za rok chyba bedzie sezon 3 albo wczesniej.
DuchPastwisk
DuchPastwisk
  27 czerwca 2013
Johnson
Johnson: wczesniej.

Z czego mi wiadomo, to w tym roku jeszcze ma być 3 sezon.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 czerwca 2013
JFC
JFC: Spring Breakers - 4 dziewczyny wyrywają się na wakacje ze szkoły i poznają jakiegoś nadzianego rapera. Ogólnie cały czas impreza, impreza, hajs i seksy ALE jest też to coś, co można znaleźć we wszystkich filmach tego reżysera. Na początku myślałem że to będzie gówno sprzedane na cyckach i dupskach młodych gwiazdek disneya, ale dostałem dobry film.

w sumie trochę mnie dziwi ocena na filmwebie i te spory w komentarzach
myślę że to po prostu gimbaza która liczyła na coś w stylu American Pie i Projekt X a tu kurde bliżej do Havoc

chociaż przyznam że końcówka - słaba - nie chcę spoilery dawać ..ale dwie laseczki i cały gang ?? :nie:
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  28 czerwca 2013
RexMundi
RexMundi: myślę że to po prostu gimbaza która liczyła na coś w stylu American Pie i Projekt X a tu kurde bliżej do Havoc

Dokładnie.

RexMundi
RexMundi: chociaż przyznam że końcówka - słaba - nie chcę spoilery dawać ..ale dwie laseczki i cały gang ??

Ano. Nawet nie miały doświadczenia w strzelaniu, do tej pory tylko groziły bronią i bam. Wszystkie czarnuchy zimne, a one nawet raz nie dostały, mimo że zbieracze bawełny to zawodowi gangsterzy. :woot:
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  29 czerwca 2013

Pierwszy sezon Fali Zbrodni 10/10
jedziem z następnym;]

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

JednoposladkowyTed
JednoposladkowyTed
  29 czerwca 2013
FabrykaUranu
FabrykaUranu: Pierwszy sezon Fali Zbrodni 10/10 jedziem z następnym;]

Jak dla mnie sceny walk, trzymanie broni, poruszanie się policjantów podczas akcji i itp. strasznie rzuca się w oczy swoim beznadziejnym poziomem i słabym odzwierciedleniem do realiów. Dlatego nie mnie nie przekonywał ten serial.

Buty Nieboszczyka - specyficzny film, specyficzny klimat. W końcu coś innego. Dobry.
Kryminalne gry - dokumentalny serial o rozpracowywaniu grup przestępczych przez policję. Dobrze się ogląda.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 czerwca 2013
1000 lat po Ziemi - eh, spodziewałam się naprawdę czegoś oh i ah. Niestety trochę mnie film zawiódł, co nie zmienia faktu, że można obejrzeć.
:ziober2:
PrzegraniecxD
PrzegraniecxD
  30 czerwca 2013

movie 43-glupkowaty ale kilka scen mnie rozbawilo 7/10
poradnik pozytywnego myslenia im dalej w film tym gorzej 7/10

JFC
JFC
  30 czerwca 2013
Piła mechaniczna 3D(2013 - Typowy głupawy slasher w którym po kolei giną wszyscy młodzi i piękni uczestnicy wyprawy. Aczkolwiek podobało mi się zakończenie. :P
5/10

Trail of the Screaming Forehead(2006) - Komedia zrobiona w bardzo specyficznym klimacie starych filmów. Humor nie dla każdego zrozumiały, poza tym... to film o "inwazji" CZÓŁ na ziemię. Tak, czół. :rotfl:
5/10

Crawlspace(2012) - Supertajna baza wojskowa na odludziu, coś idzie nie tak, na miejsce zostaje wysłany elitarny odział w celu wyjaśnienia sprawy (zabicia wszystkiego co się rusza i uratowania naukowców). Nic więcej nie napiszę bo bym cały film opowiedział, ale jest on trochę inny niż tego typu produkcje. No i gra w nim laseczka, która wygląda jak blond Natali Portman. xD
5/10
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  30 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie sceny walk, trzymanie broni, poruszanie się policjantów podczas akcji i itp. strasznie rzuca się w oczy swoim beznadziejnym poziomem i słabym odzwierciedleniem do realiów. Dlatego nie mnie nie przekonywał ten serial.

nie jest tak źle jak patrze, ogladlem ostatnio thriller szwabski bodajże pt Chinczyk no i w porównaniu do tamtych, te cale OPZ wychodzi lepiej :D
ale, ogladam to m.in. z sentymentu z czasów gimbazy:]

moze poźniej zassam serie Kryminalnych:mrgreen:

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 czerwca 2013
[Rec] 3: Geneza - strata czasu, odejście od "paradokumentu" - zabija ten film i negatywnie wpływa na całą serie

Łowcy - w końcu po obejrzeniu drugiej części TV pokazało jedynkę - policjant po latach pracy w mieście wraca w rodzinne strony - na jakies peryferia Szwecji - tu główną atrakcją sa polowania - zaczyna badać sprawę kłusownictwa gdy natrafia na ciało..
fajny dobry klimat skandynawskiego kina

Silent Hill - miało niby być bardzo strasznie a nie było - całkiem dobrze zrealizowane - ma to jakiś klimat ale chyba liczyłem na coś mocniejszego

Drugie oblicze - Gosling, Cooper , Mendes i inni w historii która się rozciąga w czasie ,tworzą jakby 3 historię
ciekawy , trochę długi i hmmm może brakuję trochę więcej akcji w tym
...Ignorance is bliss...
Johnson
Johnson
  30 czerwca 2013
DuchPastwisk
DuchPastwisk: Z czego mi wiadomo, to w tym roku jeszcze ma być 3 sezon

Jeszcze lepiej =) nie doczekam sie hihi.

Wczoraj i przedwczoraj bylem w kinie na:
1. Iluzja (Now You See me), dobry film sensacyjny
2. Swiat w Plomieniach (White House Down), dobra przerobka Olimpus Fallen, wrecz nawet ta wersja jest lepsza. Kawal dobrego kina.
Paulinessa
Paulinessa
  30 czerwca 2013

PLL nowy odcinek