Basia
Basia
  6 April 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Earth
Earth
  11 June 2013
RexMundi
RexMundi: i Patrycjo powiedz mi .. czy źle trafiłem z porównianiem do Jefreja ? :P

W tym kontekście co napisałeś to nie. ;D Ale wiesz, może Joff się jeszcze nawróci, albo coś? Trzeba uważać z takimi porównaniami, bo mogłeś komuś strzelić niechcący komplement :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Zdążę przeczytać do następnego sezonu chociaż, bo aż mi wstyd :D

No w rok myślę, że zdążysz jak siądziesz do tego, bo ja już dwa lata czytam, ale z ciągłymi półrocznymi przerwami. Niemniej już kończę, muszę się pośpieszyć bo spoilery wszędzie, najgorzej na fanpage HBO i na srejkach. ;D

Jest i Styka marnotrawna :ninja:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 June 2013
Earth
Earth: W tym kontekście co napisałeś to nie. ;D Ale wiesz, może Joff się jeszcze nawróci, albo coś? Trzeba uważać z takimi porównaniami, bo mogłeś komuś strzelić niechcący komplement :D

nie pisze co będzie kiedy , ale co jest obecnie , dla mnie to wypisz wymaluj Jefrej ;/
oby sie Twoje słowa sprawdziły - zreszta czytałas ksiazki więc pewnie juz wiesz ze Jefrej srzobił cos dobrego i się zabił :lol:
...Ignorance is bliss...
Johnson
Johnson
  11 June 2013

Gayfrey moglby juz umrzec.. nie lubie goscia :zly:

Earth
Earth
  11 June 2013
RexMundi
RexMundi: nie pisze co będzie kiedy , ale co jest obecnie , dla mnie to wypisz wymaluj Jefrej ;/ oby sie Twoje słowa sprawdziły - zreszta czytałas ksiazki więc pewnie juz wiesz ze Jefrej srzobił cos dobrego i się zabił

No w sumie tak, dziecinny, udowadnia na siłę wszystko, nie umie ogarnąć, że ktoś ma inne zdanie na jakis temat, jest bezczelny..
I owszem, wiem co się z nim stało, ale nie ma sensu pisać tu tego, więc nie piszę. Opcji jest wiele. : D
RexMundi
RexMundi
  11 June 2013

wydymał go smok :lol:

koniec off topu

ide może coś obejrzę

ostatni odcinek Demonów Da Vinci 261d

...Ignorance is bliss...
Johnson
Johnson
  11 June 2013
RexMundi
RexMundi: ostatni odcinek Demonów Da Vinci

Dobry serial? bo wsumie leci u mnie na Foxie i jakos nie staralem sie go ogladac od poczatku :D:D
RexMundi
RexMundi
  11 June 2013
Johnson
Johnson: Dobry serial? bo wsumie leci u mnie na Foxie i jakos nie staralem sie go ogladac od poczatku :D:D

eeeeeee dupy nie urywa
ale też nie jest jakiś tam zły

fajny był odcinek jak spotkał Vlada Dracule :lol:
...Ignorance is bliss...
styka51
styka51
  11 June 2013
Earth
Earth: Jest i Styka marnotrawna

:zabawa:
Nic ostatnio nie oglądam ciekawego, Spartacusa ogarnęłam jeden sezon, potem zmienili aktora i jest ujnia :and:
Nie wiem co oglądać.
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  11 June 2013

Cena Prawdy - Dramat, Thriller, warto obczaić.

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

Johnson
Johnson
  12 June 2013
styka51
styka51: potem zmienili aktora i jest ujnia Nie wiem co oglądać.

Drugi aktor nawet nie jest zly i moim zdaniem dobrze sie sprawdzil tez =).

Homeland - zakonczenia drugiego sezonu chyba bo wkoncu zabili Abu Nazira, no i czekam na dalsza czesc bo serial wymiata.
RexMundi
RexMundi
  12 June 2013

tak sobie siedzialem na kibelku i przeglądałem Party ( albo Show) juz nie wiem
i był artykuł o Katie Piper

kurde ehh brak słów

włąsnie sobie obejrzałem na YT dokument o niej
Katie - My Beautiful Face

w skrócie jak ktoś nie wie o kim mowa
to Katie -

zanim jakiś psychol ( jej były "facet" ) oblał jej twarz kwasem siarkowym

dokument opowiada o tym jak przechodzi setki operacji plastycznych, o tym jak jej życie się zmieniło itd

...Ignorance is bliss...
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  12 June 2013
G.I. Jane-kobieta, wojsko, manipulacja. Któryś raz z kolei i nawet nie był nudny, 9/10
Babylon A.D.- fajny, miło się oglądało 8/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  12 June 2013
Johnson
Johnson: Drugi aktor nawet nie jest zly i moim zdaniem dobrze sie sprawdzil tez =).

Ale wizualnie ten pierwszy był lepszy dla mnie :w00t:
RexMundi
RexMundi
  13 June 2013
Kac Vegas 3 - prawie ze strata czasu. odgrzany stary kotlet by podreperować budżet , żart w filmie na poziomie słabych parodii - w sumie mogę napisać że rozczarowanie straszne , chociaż nie ma co się spodziewać urywania dupy kolejną częścią
podobnie jak w American Pie
...Ignorance is bliss...
Johnson
Johnson
  13 June 2013
styka51
styka51: Ale wizualnie ten pierwszy był lepszy dla mnie

No przyznam sie ze byl lepszy, z wygladu na takiego prawdziwego Spartacusa wygladal ;p.

RexMundi
RexMundi: żart w filmie na poziomie słabych parodii

Pewnie masz na mysli parodia z tego http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA :mrgreen: