Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 309 z 377
W tym kontekście co napisałeś to nie. ;D Ale wiesz, może Joff się jeszcze nawróci, albo coś? Trzeba uważać z takimi porównaniami, bo mogłeś komuś strzelić niechcący komplement :D
No w rok myślę, że zdążysz jak siądziesz do tego, bo ja już dwa lata czytam, ale z ciągłymi półrocznymi przerwami. Niemniej już kończę, muszę się pośpieszyć bo spoilery wszędzie, najgorzej na fanpage HBO i na srejkach. ;D
Jest i Styka marnotrawna
Earth: W tym kontekście co napisałeś to nie. ;D Ale wiesz, może Joff się jeszcze nawróci, albo coś? Trzeba uważać z takimi porównaniami, bo mogłeś komuś strzelić niechcący komplement :D
nie pisze co będzie kiedy , ale co jest obecnie , dla mnie to wypisz wymaluj Jefrej ;/
oby sie Twoje słowa sprawdziły - zreszta czytałas ksiazki więc pewnie juz wiesz ze Jefrej srzobił cos dobrego i się zabił
...Ignorance is bliss...
RexMundi: nie pisze co będzie kiedy , ale co jest obecnie , dla mnie to wypisz wymaluj Jefrej ;/
oby sie Twoje słowa sprawdziły - zreszta czytałas ksiazki więc pewnie juz wiesz ze Jefrej srzobił cos dobrego i się zabił
No w sumie tak, dziecinny, udowadnia na siłę wszystko, nie umie ogarnąć, że ktoś ma inne zdanie na jakis temat, jest bezczelny..
I owszem, wiem co się z nim stało, ale nie ma sensu pisać tu tego, więc nie piszę. Opcji jest wiele. : D
wydymał go smok
koniec off topu
ide może coś obejrzę
ostatni odcinek Demonów Da Vinci
...Ignorance is bliss...
Cena Prawdy - Dramat, Thriller, warto obczaić.
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
tak sobie siedzialem na kibelku i przeglądałem Party ( albo Show) juz nie wiem
i był artykuł o Katie Piper
kurde ehh brak słów
włąsnie sobie obejrzałem na YT dokument o niej
Katie - My Beautiful Face
w skrócie jak ktoś nie wie o kim mowa
to Katie -
zanim jakiś psychol ( jej były "facet" ) oblał jej twarz kwasem siarkowym
dokument opowiada o tym jak przechodzi setki operacji plastycznych, o tym jak jej życie się zmieniło itd
...Ignorance is bliss...
G.I. Jane-kobieta, wojsko, manipulacja. Któryś raz z kolei i nawet nie był nudny, 9/10
Babylon A.D.- fajny, miło się oglądało 8/10
Babylon A.D.- fajny, miło się oglądało 8/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Kac Vegas 3 - prawie ze strata czasu. odgrzany stary kotlet by podreperować budżet , żart w filmie na poziomie słabych parodii - w sumie mogę napisać że rozczarowanie straszne , chociaż nie ma co się spodziewać urywania dupy kolejną częścią
podobnie jak w American Pie
podobnie jak w American Pie
...Ignorance is bliss...
No przyznam sie ze byl lepszy, z wygladu na takiego prawdziwego Spartacusa wygladal ;p.
Pewnie masz na mysli parodia z tego http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA