Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Paulinessa
Paulinessa
  8 czerwca 2013

Nowy odcinek Pretty Little Liars, Jestem zawiedziona: otwarcie sezonu, a cały odcinek to tylko retrospekcje, podsumowania. Nie polecam nawet fanom serialu.

agoosiaaa
agoosiaaa
  8 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nowy odcinek Pretty Little Liars , Jestem zawiedziona: otwarcie sezonu, a cały odcinek to tylko retrospekcje, podsumowania. Nie polecam nawet fanom serialu.

o ile sie nie myle to nowy sezon zaczyna sie dopiero 11stego - wczesniej zawsze puszczaja jeden odcinek przypominajacy co bylo wczesniej :)

obejrzalam Scary Movie 5, tragiedia.
Paulinessa
Paulinessa
  8 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wczesniej zawsze puszczaja jeden odcinek przypominajacy co bylo wczesniej :)

Pierwsze widzę takowy szczerze mówiac :woot:
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  9 czerwca 2013

Aftershock - 5/10

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

FabrykaUranu
FabrykaUranu
  9 czerwca 2013

Biała noc - 10/10

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

Earth
Earth
  9 czerwca 2013

Taka refleksja- czy tylko mi Jojen Reed z Gry o Tron przypomina Tate'a z AHS (Evan Peters)? :ninja:
Chyba przez te genialne oczęta. : D

Johnson
Johnson
  9 czerwca 2013
FabrykaUranu
FabrykaUranu: Aftershock - 5/10

Hah jak dla mnie ten film to 0/10 :P wsumie juz o tym napisalem tutaj ze film przenudny :D
FabrykaUranu
FabrykaUranu
  9 czerwca 2013
Johnson
Johnson: Hah jak dla mnie ten film to 0/10 :P wsumie juz o tym napisalem tutaj ze film przenudny :D

film na raz;]

Arbitraż - 8/10

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsze widzę takowy szczerze mówiac

ja juz sie z tym pare razy spotkalam, zwlaszcza jak ogladam cos ''na biezaco'' :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 czerwca 2013
Straszny film 5 - bardzo słabe - to już nie to samo co jedynka czy nawet dwójka
...Ignorance is bliss...
FabrykaUranu
FabrykaUranu
  9 czerwca 2013

Farmhouse - horror...podobno.
gówniany typowy amerykanski horror
1/10

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  10 czerwca 2013
Next-jak to jest znać przyszłość 2min do przodu, fajnie się oglądało 7/10
Wiadomości bez cenzury-znalazłam na dysku, nawet nie wiem skąd, dałam radę z pół godziny, głupie i śmieszne 3/10
Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 2-akurat leciało w tv, miła komedyjka dla nastolatek 5/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
FabrykaUranu
FabrykaUranu
  10 czerwca 2013

Come Out And Play - horrorek mexykański, mlode malzenstwo przyplywa na egzotyczną wyspę spedzic wakacje, po przyplynieciu okazuje sie ze na wyspie są same dzieci, dorośli wymordowani, w trakcie okazuje sie ze to dzieci mordowały, z czasem dzieci staja sie agresywniejsze, i toczy sie walka o przetrwanie miedzy malzenstwem a tymi dziećmi. Film mało straszny ale bardzo fajny ma klimat, muzyka tez spoko no i koncówka filmu dobra:D
8/10

Earth
Earth
  10 czerwca 2013
FabrykaUranu
FabrykaUranu: Come Out And Play - horrorek mexykański, mlode malzenstwo przyplywa na egzotyczną wyspę spedzic wakacje, po przyplynieciu okazuje sie ze na wyspie są same dzieci, dorośli wymordowani, w trakcie okazuje sie ze to dzieci mordowały, z czasem dzieci staja sie agresywniejsze, i toczy sie walka o przetrwanie miedzy malzenstwem a tymi dziećmi. Film mało straszny ale bardzo fajny ma klimat, muzyka tez spoko no i koncówka filmu dobra:D 8/10

Hm, kojarzy mi sie miło z "Dzieci Kukurydzy". Ale tak wysoko oceniłeś, że stracham. : D
FabrykaUranu
FabrykaUranu
  10 czerwca 2013
Earth
Earth: m, kojarzy mi sie miło z "Dzieci Kukurydzy". Ale tak wysoko oceniłeś, że stracham. : D

heheh:D no mi sie podobal, klimatyczny bardzo:P