W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 7 z 70
Aż musiałam wzbogacić swoją wiedzę na temat lachonów i zajrzałam do nonsensopedii
No dobra. Może być i lachon. Wszystko pasuje
Tylko po co kombinować tak na okrętkę :-D Było od razu podchwycić tego pustaka, jak zaproponowałam
Ja myślę, że większość jednak jest :D
Jednak zakon gromadzi określony typ kobiet. Być może też brak silnego popędu płciowego ( w każdym razie nie takiego, aby dać się mu ponieść) odczytywany jest przez nie jako powołanie :D
Zaraz tam okropne :-D
Nie lubisz rozmów o tym, jak wiosna budzi się do życia? Nabrzmiałe pączki i takie tam... :-D
MaqdaIena: Nie ma czego zazdrościć, objaw jest zastanawiający i chyba powinnam zacząć się o siebie martwic, zwłaszcza, że zaczynaja mi sprawiać radość rzeczy, których nie lubiłam do tej pory ;D.
A to ciekawe. Na przykład co teraz sprawia Ci radość, czego nie lubiłaś wcześniej? :)
:zapisujesobie: :D
Magd, Ty lubisz sobie majsterkować cosik.
Jak widać mój janiołek stracił głowę :-D Znasz nazwę kleju, który dałby radę mu ją przywrócić tak, jak temu obok? :-D Próbowałam super glue, ale to raczej nie jest dobry kierunek.
Konto usunięte: Aż musiałam wzbogacić swoją wiedzę na temat lachonów i zajrzałam do nonsensopedii
No dobra. Może być i lachon. Wszystko pasuje
Tylko po co kombinować tak na okrętkę :-D Było od razu podchwycić tego pustaka, jak zaproponowała
No widzisz .
Jakiego pustaka znowuż ? Lachon ładniejsze słowo .
Konto usunięte: Ja myślę, że większość jednak jest :D
Jednak zakon gromadzi określony typ kobiet. Być może też brak silnego popędu płciowego ( w każdym razie nie takiego, aby dać się mu ponieść) odczytywany jest przez nie jako powołanie :
Znałam kiedyś dziewczynę, która poszła do zakonu, mniejsza o powody, ale raczej nie miała szansy na stracenie wianka, brzydka była strasznie .
Konto usunięte: Zaraz tam okropne :-D
Nie lubisz rozmów o tym, jak wiosna budzi się do życia? Nabrzmiałe pączki i takie tam... :-
Nabrzmiałe pączki .
Myślę, że mężczyźni wolą tematy paczków, a nabrzmiałych już na pewno .
Konto usunięte: A to ciekawe. Na przykład co teraz sprawia Ci radość, czego nie lubiłaś wcześniej? :
Jazda na rowerze, grzebanie w ziemi i wyrywanie chwastów, takie dwa małe przykłady ;D.
Konto usunięte: Znasz nazwę kleju, który dałby radę mu ją przywrócić tak, jak temu obok? :-D Próbowałam super glue, ale to raczej nie jest dobry kierunek
Spróbuj 'Magikiem' skleić, niby jest to bardziej klej biurowy, ale jak miałam praktyki na warsztatach terapii zajęciowej, to kleiliśmy nim wszystko ;D. A jak nie da rady, to jakaś osmiorniczka powinna ją dać ;D.
Konto usunięte: Dużo pracuję i odrobinę zmodyfikowałem system wartości, nie chcę rozwijać tego drugiego(zwłaszcza tutaj) :
Okej :).
Pokaż .
O, Ty tam masz wejścia, potrzebuję jakąś dobrą broń do unieszkodliwienia kotów, które od paru dni codziennie w nocy chadzają po moim samochodzie, zostawiając błotniste ślady !;D.
Nie robiłem jej zdjęć, jakoś nie potrzebuję :) Ogólnie nie lubię zdjęć... unikam ich jak tylko się da.
Wejdź na allegro i Sobie popatrz :)
MaqdaIena: O, Ty tam masz wejścia, potrzebuję jakąś dobrą broń do unieszkodliwienia kotów, które od paru dni codziennie w nocy chadzają po moim samochodzie, zostawiając błotniste ślady !;D.
Na whiskasa wystarczy Ci coś na powietrze ;) Chyba, że chcesz wyk...wić całą okolicę... to inna sprawa ;D
Konto usunięte: Nie robiłem jej zdjęć, jakoś nie potrzebuję :) Ogólnie nie lubię zdjęć... unikam ich jak tylko się da.
Wejdź na allegro i Sobie popatrz :
Adam, kiedy ja wiem jak wyglada ten model, ale chcialam zobaczyć Twoją ?;D.
O ! Chcę ! Jednak też bym chciała by mój dom nadal stał w całości ;D.
Mam specjalnie robić zdjęcia bo chcesz ?:D
Jest czarna, nie dostałem kremowej ani czerwonej tak jak chciałem. Na salonówkę niestety mnie nie stać póki co.
Wiesz, ze broń która łączy w sobie najwyższą celność i dużą siłę ognia jest najbardziej zaawansowana technologicznie a co za tym idzie najdroższa ? Czyli w większości wypadków poza zasięgiem mon :DD
Konto usunięte: Mam specjalnie robić zdjęcia bo chcesz ?:D
Jest czarna, nie dostałem kremowej ani czerwonej tak jak chciałem. Na salonówkę niestety mnie nie stać póki co
Ano ?:DDD.
Dobrze, nie będę meczyć ;D. Ale przy okazji jakbyś miał aparat w dłoni to możesz zrobić, a jeżeli nie będzie ku temu okazji to chcęęę rypa ! ;D.
Konto usunięte: Wiesz, ze broń która łączy w sobie najwyższą celność i dużą siłę ognia jest najbardziej zaawansowana technologicznie a co za tym idzie najdroższa ? Czyli w większości wypadków poza zasięgiem mon :D
Czyli mi sie w tej kwestii nie przydasz, ani na pomoc liczyć nie mogę, więc muszę załatwić koty własnoręcznie ;D.
jestem chwilowo nieco niedyspozycyjna, przyjmę baty na siebie
wiem ze tęskniusiacie za mną i się nie wyprzeczać mi tu bo ukatrupię
I takie...hmm... bliskie lachociongowi hahahahaha :-D (fotka cenzuruje hahahaha :D)
Przyzwoicie, kulturalnie.
I oto chodzi hahahahaha :-D
Stara, ślepa i lachon. To dobrze wróży na przyszłość, a jeszcze lepiej 'stary, ślepy lachon' hahahha :-D
A właśnie. Gdzie jest Anna? Czyżby przesiaduje na swoim tajnym forum? :D
MaqdaIena: Znałam kiedyś dziewczynę, która poszła do zakonu, mniejsza o powody, ale raczej nie miała szansy na stracenie wianka, brzydka była strasznie .
Ja też taką znam
Ostatnio spotkałam na swojej drodze kilka bardzo fajnych sióstr ze Zgromadzenia Misyjnego Służebnic Ducha Świętego. Fajne babki.
;-D
To chyba dobrze. To nic złego, że tak Ci się zmieniło :D
Nie sądzę, żebyś miała powód do zmartwień :D
MaqdaIena: Spróbuj 'Magikiem' skleić, niby jest to bardziej klej biurowy, ale jak miałam praktyki na warsztatach terapii zajęciowej, to kleiliśmy nim wszystko ;D. A jak nie da rady, to jakaś osmiorniczka powinna ją dać ;D.
Dziękuję. Wiedziałam, że zwracam się do odpowiedniej osoby.
Konto usunięte: I tak nie będę tu przebywał tak często jak niegdyś. Coraz mniej godzin doby zostaje dla mnie... :|
Biznes się rozwija, czy Rzeczpospolita stała się bardziej wymagająca? :D
Inne nie pomagają ;-D