Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  9 kwietnia 2013 (pierwszy post)

W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać :ziober2:
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego :ziober2:

Psyche30
Psyche30
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A właśnie. Gdzie jest Anna? Czyżby przesiaduje na swoim tajnym forum? :D

Poznałam fajnego gościa wiec musicie mi wybaczyć :w00t:
narazie wirtualnie...ale kto wie :ninja:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  18 kwietnia 2013
Psyche30
Psyche30: Poznałam fajnego gościa wiec musicie mi wybaczyć narazie wirtualnie...ale kto wie

Wiedziałam :-D

Jezu. Co on Ci tam wypisuje, że aż tak Cię wzięło?

Przystojny chociaż?

Zamożny?

Katolik?

Patriota?

Homofob? Ksenofob?

:rotfl:

Podaj nazwę portalu :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  18 kwietnia 2013

Jesu , jeszcze wiele o nim nie wiem , wywiad środowiskowy takze nie przeprowadzony :rotfl:
Ale wydaje się być fajnym bardzo kumplem :ziober2:
I mieszka nie daleko bo w wawie więc wspólne alkoholizowanie się kiedy bardzo realne :rotfl:
Przystojny ! prawie 2 metry , nie zaden paker ale nie chudy bo chce się odchudzać d83dde1c
Nie lubi pedałów, to wiem wiec nie jest zle :rotfl:

ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  18 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Psyche30
Psyche30: Jesu , jeszcze wiele o nim nie wiem , wywiad środowiskowy takze nie przeprowadzony Ale wydaje się być fajnym bardzo kumplem I mieszka nie daleko bo w wawie więc wspólne alkoholizowanie się kiedy bardzo realne Przystojny ! prawie 2 metry , nie zaden paker ale nie chudy bo chce się odchudzać Nie lubi pedałów, to wiem wiec nie jest zle

Jak to nie zrobiony? :D
No przecież Fioletowy też z Wawy i też wydaje się być fajnym kumplem i homofob jak należy i dobry antysemita (Brak pobożności można mu wybaczyć. Najwyżej zapodasz odgłosy z piekła i nawrócenie gwarantowane :-D) Od alkoholu też nie stroni, pije realnie dużo i czego Ty Dziecko szukasz jeszcze na innych lądach, skoro szczęście tuż obok Ciebie na Fotce? :rotfl:
O ma dwa metry, to mi się podoba. Nie lubi pedałów. To za mało. Zapytaj czy lubi rąbać drwa :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No przecież Fioletowy też z Wawy i też wydaje się być fajnym kumplem i homofob jak należy i dobry antysemita (Brak pobożności można mu wybaczyć. Najwyżej zapodasz odgłosy z piekła i nawrócenie gwarantowane :-D) Od alkoholu też nie stroni, pije realnie dużo i czego Ty Dziecko szukasz jeszcze na innych lądach, skoro szczęście tuż obok Ciebie na Fotce?

To wszystko jest poniżej pasa, jak mozesz mi to robić? :(

hahahahaha :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: O ma dwa metry, to mi się podoba. Nie lubi pedałów. To za mało. Zapytaj czy lubi rąbać drwa

Jak nie lubi to polubi , zapewniam :rotfl:
Kurde, pokażę Ci go, ale coś zdjęć nie mogę skopiować, najwyzej jutro :D
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  18 kwietnia 2013
Psyche30
Psyche30: To wszystko jest poniżej pasa, jak mozesz mi to robić? :( hahahahaha

Hahahahahaha :rotfl:

Na razie poniżej.
Potem pójdziemy w górę :rotfl:

Psyche30
Psyche30: Jak nie lubi to polubi , zapewniam Kurde, pokażę Ci go, ale coś zdjęć nie mogę skopiować, najwyzej jutro :D

No ja myślę :-D

Nie mogę się doczekać.
Jezu Chryste. Jakie emocje :rotfl:
Po tylu latach..... hahahaahha :D
Psyche30
Psyche30
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahahahaha Na razie poniżej. Potem pójdziemy w górę

Ty ! moze skupmy się na dole bo jak zaczniesz powyżej grzebac to pewno słabo mi się zrobi ! :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mogę się doczekać. Jezu Chryste. Jakie emocje Po tylu latach..... hahahaahha :D

Po jakich kuzwa latach? :ninja: :rotfl:

Zaraz nie pokaże za karę ! d83dde21 :rotfl:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  18 kwietnia 2013
Psyche30
Psyche30: Ty ! moze skupmy się na dole bo jak zaczniesz powyżej grzebac to pewno słabo mi się zrobi !

Nie poznaję Cię.

Zachowujesz się, jak Zosia z Pana Tadeusza :rotfl:
Co to zauroczenie potrafi zrobić z kobietami :D

Psyche30
Psyche30: Po jakich kuzwa latach?

Dobra, nie wnikam, bo zaraz pojawi się jakiś mroczny rycerz na swoim koniu i wbije mi dzidę za moją ignorancję :-D

Daj spokój. Przecież wiesz, że żartuję.
Za karę :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie poznaję Cię. Zachowujesz się, jak Zosia z Pana Tadeusza Co to zauroczenie potrafi zrobić z kobietami :D

To nie zauroczenie to wiosenne buzowanie moich hormonów :ninja: :rotfl:
Wez mi przypomnij co ta Zośka robiła bo słabo ja pamiętam lektury ze szkoły średniej :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Daj spokój. Przecież wiesz, że żartuję. Za karę

Nie poznaję Cię ! A ja to co? na serio? :ninja: :rotfl:
mnie też ta kara rozbawiła :rotfl:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  18 kwietnia 2013
Psyche30
Psyche30: To nie zauroczenie to wiosenne buzowanie moich hormonów Wez mi przypomnij co ta Zośka robiła bo słabo ja pamiętam lektury ze szkoły średniej

Jak to co robiła?
To co Ty. (dopóki Ci się nie zepsuł)

Plewiła swój ogródek :ninja:

Hahahahahahahahaha :D

Psyche30
Psyche30: Nie poznaję Cię ! A ja to co? na serio? mnie też ta kara rozbawiła

Hahahahahahaha :rotfl:

Będziemy tak siebie wzajemnie karać.
Może w końcu taka asceza nas czegoś dobrego nauczy :rotfl:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak to co robiła? To co Ty. (dopóki Ci się nie zepsuł) Plewiła swój ogródek Hahahahahahahahaha :D

A potem zjawił się on... i już nie musiała plewić sama.
Chyba.

Psyche30
Psyche30
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak to co robiła? To co Ty. (dopóki Ci się nie zepsuł) Plewiła swój ogródek ReDAnGeLonesec:

Ahahahahahaha :rotfl:
Bo to nie ma jak dobry przybysz ogrodnik który wspomoże pielęgnowac ogródek :w00t: :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Może w końcu taka asceza nas czegoś dobrego nauczy

Myślisz? Śmiem wątpić :rotfl:

Zmykam z temata Skarbeczku :w00t: jutro się odezwę na pw !! :D
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  18 kwietnia 2013

Chciałam Wam zadedykować pełen miłosnych uniesień, discopolowy utwór bo wiem, że lubisz, ale ja się w ogóle nie znam. Rozumiesz, przebić się przez te wszystkie utwory jest ciężko :D

Psyche30
Psyche30: Ahahahahahaha Bo to nie ma jak dobry przybysz ogrodnik który wspomoże pielęgnowac ogródek

Oczywiście.Ceni się dobrego fachowca.

Btw. Magda wspominała coś o tym, że polubiła plewienie ogródka, a wcześniej nie sprawiało Jej to przyjemności?Hahahaahhaa :rotfl:
Psyche30
Psyche30: Myślisz? Śmiem wątpić

A ja głupia jak zwykle mam jeszcze nadzieję :rotfl:
Fota nie musi być dwumetrowa, ale możesz nadmienić, że miło byłoby Ci go widzieć w skali 1:1 hahahahahahahaaha
Skombinuje się jakąś miarkę :-D

:*
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 kwietnia 2013

Nie mam mocy Was cytować :rotfl:.

Anna dawaj zdjęcie tego ogiera ! :ziober2:.

:ziober2:
Psyche30
Psyche30
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: discopolowy utwór bo wiem, że lubisz

nerwuj mnie dalej d83dde21
Konto usunięte
Konto usunięte: Btw. Magda wspominała coś o tym, że polubiła plewienie ogródka, a wcześniej nie sprawiało Jej to przyjemności?Hahahaahhaa

AHAHAHAHAHAH czytałam to ! nie wyprze się teraz niczego, w razie jak skasuje swoje posty to jesteśmy we dwie przeciwko jej słowu ha !

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja głupia jak zwykle mam jeszcze nadzieję Fota nie musi być dwumetrowa, ale możesz nadmienić, że miło byłoby Ci go widzieć w skali 1:1 hahahahahahahaaha Skombinuje się jakąś miarkę :-D

Boli mnie dziś głowa a w takiej skali to musiałabym łeb do góry zadzierać :rotfl:
:*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.