W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 8 z 70
Jesu , jeszcze wiele o nim nie wiem , wywiad środowiskowy takze nie przeprowadzony
Ale wydaje się być fajnym bardzo kumplem
I mieszka nie daleko bo w wawie więc wspólne alkoholizowanie się kiedy bardzo realne
Przystojny ! prawie 2 metry , nie zaden paker ale nie chudy bo chce się odchudzać
Nie lubi pedałów, to wiem wiec nie jest zle
Psyche30: Jesu , jeszcze wiele o nim nie wiem , wywiad środowiskowy takze nie przeprowadzony
Ale wydaje się być fajnym bardzo kumplem
I mieszka nie daleko bo w wawie więc wspólne alkoholizowanie się kiedy bardzo realne
Przystojny ! prawie 2 metry , nie zaden paker ale nie chudy bo chce się odchudzać
Nie lubi pedałów, to wiem wiec nie jest zle
Jak to nie zrobiony? :D
No przecież Fioletowy też z Wawy i też wydaje się być fajnym kumplem i homofob jak należy i dobry antysemita (Brak pobożności można mu wybaczyć. Najwyżej zapodasz odgłosy z piekła i nawrócenie gwarantowane :-D) Od alkoholu też nie stroni, pije realnie dużo i czego Ty Dziecko szukasz jeszcze na innych lądach, skoro szczęście tuż obok Ciebie na Fotce?
O ma dwa metry, to mi się podoba. Nie lubi pedałów. To za mało. Zapytaj czy lubi rąbać drwa
Konto usunięte: No przecież Fioletowy też z Wawy i też wydaje się być fajnym kumplem i homofob jak należy i dobry antysemita (Brak pobożności można mu wybaczyć. Najwyżej zapodasz odgłosy z piekła i nawrócenie gwarantowane :-D) Od alkoholu też nie stroni, pije realnie dużo i czego Ty Dziecko szukasz jeszcze na innych lądach, skoro szczęście tuż obok Ciebie na Fotce?
To wszystko jest poniżej pasa, jak mozesz mi to robić? :(
hahahahaha
Konto usunięte: O ma dwa metry, to mi się podoba. Nie lubi pedałów. To za mało. Zapytaj czy lubi rąbać drwa
Jak nie lubi to polubi , zapewniam
Kurde, pokażę Ci go, ale coś zdjęć nie mogę skopiować, najwyzej jutro :D
Hahahahahaha
Na razie poniżej.
Potem pójdziemy w górę
Psyche30: Jak nie lubi to polubi , zapewniam
Kurde, pokażę Ci go, ale coś zdjęć nie mogę skopiować, najwyzej jutro :D
No ja myślę :-D
Nie mogę się doczekać.
Jezu Chryste. Jakie emocje
Po tylu latach..... hahahaahha :D
Ty ! moze skupmy się na dole bo jak zaczniesz powyżej grzebac to pewno słabo mi się zrobi !
Po jakich kuzwa latach?
Zaraz nie pokaże za karę !
Psyche30: Ty ! moze skupmy się na dole bo jak zaczniesz powyżej grzebac to pewno słabo mi się zrobi !
Nie poznaję Cię.
Zachowujesz się, jak Zosia z Pana Tadeusza
Co to zauroczenie potrafi zrobić z kobietami :D
Dobra, nie wnikam, bo zaraz pojawi się jakiś mroczny rycerz na swoim koniu i wbije mi dzidę za moją ignorancję :-D
Daj spokój. Przecież wiesz, że żartuję.
Za karę
Konto usunięte: Nie poznaję Cię.
Zachowujesz się, jak Zosia z Pana Tadeusza
Co to zauroczenie potrafi zrobić z kobietami :D
To nie zauroczenie to wiosenne buzowanie moich hormonów
Wez mi przypomnij co ta Zośka robiła bo słabo ja pamiętam lektury ze szkoły średniej
Nie poznaję Cię ! A ja to co? na serio?
mnie też ta kara rozbawiła
Psyche30: To nie zauroczenie to wiosenne buzowanie moich hormonów
Wez mi przypomnij co ta Zośka robiła bo słabo ja pamiętam lektury ze szkoły średniej
Jak to co robiła?
To co Ty. (dopóki Ci się nie zepsuł)
Plewiła swój ogródek
Hahahahahahahahaha :D
Hahahahahahaha
Będziemy tak siebie wzajemnie karać.
Może w końcu taka asceza nas czegoś dobrego nauczy
Konto usunięte: Jak to co robiła?
To co Ty. (dopóki Ci się nie zepsuł)
Plewiła swój ogródek
ReDAnGeLonesec:
Ahahahahahaha
Bo to nie ma jak dobry przybysz ogrodnik który wspomoże pielęgnowac ogródek
Myślisz? Śmiem wątpić
Zmykam z temata Skarbeczku jutro się odezwę na pw !! :D
Chciałam Wam zadedykować pełen miłosnych uniesień, discopolowy utwór bo wiem, że lubisz, ale ja się w ogóle nie znam. Rozumiesz, przebić się przez te wszystkie utwory jest ciężko :D
Oczywiście.Ceni się dobrego fachowca.
Btw. Magda wspominała coś o tym, że polubiła plewienie ogródka, a wcześniej nie sprawiało Jej to przyjemności?Hahahaahhaa
A ja głupia jak zwykle mam jeszcze nadzieję
Fota nie musi być dwumetrowa, ale możesz nadmienić, że miło byłoby Ci go widzieć w skali 1:1 hahahahahahahaaha
Skombinuje się jakąś miarkę :-D
:*
nerwuj mnie dalej
Konto usunięte: Btw. Magda wspominała coś o tym, że polubiła plewienie ogródka, a wcześniej nie sprawiało Jej to przyjemności?Hahahaahhaa
AHAHAHAHAHAH czytałam to ! nie wyprze się teraz niczego, w razie jak skasuje swoje posty to jesteśmy we dwie przeciwko jej słowu ha !
Konto usunięte: A ja głupia jak zwykle mam jeszcze nadzieję
Fota nie musi być dwumetrowa, ale możesz nadmienić, że miło byłoby Ci go widzieć w skali 1:1 hahahahahahahaaha
Skombinuje się jakąś miarkę :-D
Boli mnie dziś głowa a w takiej skali to musiałabym łeb do góry zadzierać
:*