W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 9 z 70
Zgaduję, że straciłaś całą moc przy plewieniu ogródka :-D
Zwłaszcza po tym, jak przeleciał nad nim F16
:-D
Psyche30: AHAHAHAHAHAH czytałam to ! nie wyprze się teraz niczego, w razie jak skasuje swoje posty to jesteśmy we dwie przeciwko jej słowu ha !
Widzisz. Nic w życiu nie jest przypadkowe.
Los tak chciał :D
Tylko troszeczkę.
Masz papierosa?
Psyche30: Dam Wam jutro , bo dziś byście nie mogły w nocy spac i fantazjowały o nim, a tego Wam nie zrobię
A ja Ci Bartka wysłałam ! ;D
Spoko, spoko, poczekam ;D.
Konto usunięte: gaduję, że straciłaś całą moc przy plewieniu ogródka :-D
Zwłaszcza po tym, jak przeleciał nad nim F16
Dzisiaj nic nie robiłam w ogordzie ;D. Bo wczoraj spaliłam sobie plecy, soł dziś nie wychodziłam nawet na ogród ;D.
Czas wielki bys sie dowiedziała, że zawsze mam ;D.
:częstuje:.
A mnie nie!
Bo nie zasłużyłam!
Jak zwykle
MaqdaIena: Dzisiaj nic nie robiłam w ogordzie ;D. Bo wczoraj spaliłam sobie plecy, soł dziś nie wychodziłam nawet na ogród ;D.
Raduje mnie fakt, że potrafisz się przede mną tak otworzyć
Dziękuje.
Wiem, że palisz.
Jakiego mi podajesz, bo niedowidzę? :D
.
Daj mi chwilę i podeslę, chociaż kurdę wiedziałam, że on w Anny guście bardziej niż w Twoim ;D.
Ty się ciesz, że o nasmarowanie balsamem pleców Cię nie proszę .
Dziś czerwony LandM (kuźwa nie wiem gdzie na tej niemieckiej klawiaturze jest end )
MaqdaIena: .
Daj mi chwilę i podeslę, chociaż kurdę wiedziałam, że on w Anny guście bardziej niż w Twoim ;D.
Niech zgadnę.
Paker?
:D
Nasmarowanie pleców jeszcze jakoś bym zniosła, ale nawożenie grządki w Twoim ogródku, to byłby już dla mnie hardkor
Spoko.
I tak wszystkie smakują nieciekawie :D
Jedne są bardziej paskudne, inne mniej.
Ale ten nikotynowy dymek lubię.
Kiedyś tak, obecnie ze względów zdrowotnych już nie, zdjęcia są z kiedyś ;D.
Konto usunięte: Nasmarowanie pleców jeszcze jakoś bym zniosła, ale nawożenie grządki w Twoim ogródku, to byłby już dla mnie hardk
No weź, nie będę niczego niczym nawozić ;D. Kupiłam dzisiaj tonę nasion róznych, co wzejdzie to będzie, bez nawozów ;D. A jak się nic nie przyjmie to biore się za uprawę marychy .
Konto usunięte: tak wszystkie smakują nieciekawie :D
Jedne są bardziej paskudne, inne mniej.
Ale ten nikotynowy dymek lubię
Jako palacz miedzy innymi z zamiłowania czuje różnicę między markami papierosów ;D.
Prefereuję tylko te mocne, wiec się nie zakrztuś ! ;D.
Wiem, chociaż nie wiem dlaczego, bo nigdy nie rozmiawałyśmy o jej typie, po prostu taki mi do niej pasuje ;D.
Wrzucam nutę towarzyszącą :D
Rozumiem.
Hahahaha.
No to już wiem czym będziesz się zajmować w przyszłości :D
Na wszelki wypadek nie będę się zaciągać
Szkoda Ciebie, Magd.
Zejdziesz za szybko.
Nie zdążę od Ciebie kupić zioła :D
I taki rzeczywiście lubi.
Muszę zniknąć na moment*
Rozumiem.
MaqdaIena: No weź, nie będę niczego niczym nawozić ;D. Kupiłam dzisiaj tonę nasion róznych, co wzejdzie to będzie, bez nawozów ;D. A jak się nic nie przyjmie to biore się za uprawę marychy .
Hahahaha.
No to już wiem czym będziesz się zajmować w przyszłości :D
MaqdaIena: Jako palacz miedzy innymi z zamiłowania czuje różnicę między markami papierosów ;D.
Prefereuję tylko te mocne, wiec się nie zakrztuś ! ;D.
Na wszelki wypadek nie będę się zaciągać
Szkoda Ciebie, Magd.
Zejdziesz za szybko.
MaqdaIena: Wiem, chociaż nie wiem dlaczego, bo nigdy nie rozmiawałyśmy o jej typie, po prostu taki mi do niej pasuje ;D.
I taki rzeczywiście lubi.
Muszę zniknąć na moment*
Grassmother .
Konto usunięte: Na wszelki wypadek nie będę się zaciągać
Szkoda Ciebie, Magd.
Zejdziesz za szybko.
Jak na tyle lat palenia, w takich ilościach to i tak dobrze się trzymam ;D.
Więc zdążysz, nawet jutro możesz wpaść .
Wiem ;D. Do dziś pewnie bez majtów chodzi ;DDD.
Przsięgam, że nie wytrzymam nerwowo.
Nie dośc, że te cholerne sierściuchy łaża mi nocą po samochodzie, to na dodatek ryczą mi w godowych emocjach pod oknem. Rzuciłam juz w nie ogryzkiem od jabłka, szczotka do włosów i jakąs szklanką, a one nadal wyją jak porąbane !
Misja na kwiecień : wybić wszystkie koty w okolicy.
Ide je nagrać.
O fok
MaqdaIena: Jak na tyle lat palenia, w takich ilościach to i tak dobrze się trzymam ;D.
Więc zdążysz, nawet jutro możesz wpaść .
Do jutra nie zdąży wyrosnąć :D
On, czy Anke? :D
MaqdaIena: Przsięgam, że nie wytrzymam nerwowo.
Nie dośc, że te cholerne sierściuchy łaża mi nocą po samochodzie, to na dodatek ryczą mi w godowych emocjach pod oknem. Rzuciłam juz w nie ogryzkiem od jabłka, szczotka do włosów i jakąs szklanką, a one nadal wyją jak porąbane !
Natury nie oszukasz. Podrzuć jakąś kocią cizię sąsiadowi
Wszystkie tam się zbiegną i będziesz miała spokój :D
http://www.youtube.com/watch?v=dcN1dRP89yY&feature=youtu.be macie, kiepsko słychać bo wieje i pada, ale zróbcie sobie głos na pełną moc, ahahah, w tle gdzieś nawet słychać mój cichy śmiech .