W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 10 z 70
Ale zorganizować zawsze da radę .
Anke, Anke, bo on Anke nie widział ;D.No i rozmawiałam z nim dwa dni temu, ma jakąs nową miłość ;D.
Konto usunięte: Natury nie oszukasz. Podrzuć jakąś kocią cizię sąsiadowi
Wszystkie tam się zbiegną i będziesz miała spokój :
No własnie jak łeb przez okno wychyliłam to się okazało, że mendy już są u sąsiada. Jesu nie wiem skąd one sie wzieły, nikt w najbliższej okolicy nie ma kota, a one co roku, a nawet kilka razy w roku wyją w poblizu mojego okna .
Odwrotnie Moniko ! Odwrotnie ! ;D.
Zaradna :D
MaqdaIena: Anke, Anke, bo on Anke nie widział ;D.No i rozmawiałam z nim dwa dni temu, ma jakąs nową miłość ;D.
Anke też już ma.
Wobec powyższego tak sobie myślę, że dalej chodzi bez ...
Jest w końcu po pierwszych oględzinach
MaqdaIena: No własnie jak łeb przez okno wychyliłam to się okazało, że mendy już są u sąsiada. Jesu nie wiem skąd one sie wzieły, nikt w najbliższej okolicy nie ma kota, a one co roku, a nawet kilka razy w roku wyją w poblizu mojego okna
Wyczuły Cię
Mówiłam, że natury nie oszukasz :-D
Emocjach godowych w ryczy Magda , śmieje się Kot.
Konto usunięte: Anke też już ma.
Wobec powyższego tak sobie myślę, że dalej chodzi bez ...
Jest w końcu po pierwszych oględzinach
No własnie, a nam się nadal nie pochwaliła.
Ja nie wiem czy ona sobie sprawę zdaje z tego, że bez naszej akceptacji nic nie ma, nie ma nic .
W sensie, że koty wyczuwają moje fermony, które im się udzielają pod moim oknem ? Jesu . To ja chyba wezmę jakie stopferomoniacze, bo nie zasnę przy takich wrzaskach, które notabene trwają nadal. Nie sądziłam, że kocica może się dłużej opierać niż jurna nastolatka .
Ahahahaaha ;D.
A kot dlaczego z dużej litery ? Zeby się nie obraził ?;D.
MaqdaIena: No własnie, a nam się nadal nie pochwaliła.
Ja nie wiem czy ona sobie sprawę zdaje z tego, że bez naszej akceptacji nic nie ma, nie ma nic
Pewnie już do tego doszła i nie tylko do tego :D
Naturalnie, że bez naszej aprobaty żaden facet się nie wciśnie! HAHAHAHAHA!
MaqdaIena: W sensie, że koty wyczuwają moje fermony, które im się udzielają pod moim oknem ? Jesu . To ja chyba wezmę jakie stopferomoniacze, bo nie zasnę przy takich wrzaskach, które notabene trwają nadal. Nie sądziłam, że kocica może się dłużej opierać niż jurna nastolatka .
Jedna kocica, a ile kotów? :D
Boże. Przecież to jest nieetyczne :D
Bo się zaczynał.
Hahahahahaha
Konto usunięte: Pewnie już do tego doszła i nie tylko do tego :D
Naturalnie, że bez naszej aprobaty żaden facet się nie wciśnie! HAHAHAHAHA
Cholera wie do czego doszła, skoro jej nie ma ;D.
Noł łej, musi wykupić klucz do kłódki .
Kurdę, ciemno bylo, ale słyszałam dwa rodzaje wydzierania się, więc wszystko etycznie jak najbardziej, chociaż może nie po chrześcijańsku skoro slubu nie wzięli ;D.
W kocicę ?;D
Właśnie zaczełam się martwić o Zombie Specta, mojego odstraszyciela fotkowego, zniknął zewsząd .
Spadam Moń na filma, dobranoc ;DDD.
Co najmniej do wniosku, który przed chwilą skonstruowałaś, a ja potwierdziłam :-D
Wiem jednak, że stać ją na znacznie więcej
MaqdaIena: Kurdę, ciemno bylo, ale słyszałam dwa rodzaje wydzierania się, więc wszystko etycznie jak najbardziej, chociaż może nie po chrześcijańsku skoro slubu nie wzięli ;D.
Odetchnęłam z ulgą :D
MaqdaIena: W kocicę ?;D
Właśnie zaczełam się martwić o Zombie Specta, mojego odstraszyciela fotkowego, zniknął zewsząd .
Zaczynał się i dostał. Wielką.
Wróci :D
Znaczy się Spect :D
Miałam zaproponować to samo!
Dobranoc!
:D
Kawy nigdy nie odmawiamy !
no zadurzyłam się w tym kawałku jak cholera, http://www.youtube.com/watch?v=Yxa25P29648&list=FLatYbjEdzpKiUZ4q_WoR-BQ&index=5
Daczego jak cżłowiek pójdzie sobie z temaba to zaraz się rzucają te dwie małpy jak hieny i muszą coś obgadywać
zresztą działą to chyba i tak na zasadzie wymiany, obgadywac tą której akurat nie ma, ale prawdziwe czarownice hahahaha
Psyche30: no zadurzyłam się w tym kawałku jak cholera, http://www.youtube.com/watch?v=Yxa25P29648&list=FLatYbjEdzpKiUZ4q_WoR-BQ&index=5
http://www.youtube.com/watch?v=1S3TyzpzQP8