W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 15 z 70
Owszem, ale nie tylko warzyw, ale tez owoców jakiś : D nie ma nic lepszego niż własne truskawki, albo czeresnie czy gruszki : P
Konto usunięte: To, co zrobiłam było o wiele prostsze :D Mianowicie wymieniłam ziemię w donicach, wiklinowych koszach i posadziłam tam zakupione kwiaty :D No i jeszcze poprzycinałam parę przemarzniętych krzewów :D
Spoko, najwidoczniej to jeszcze nie ten czas bys zajmowala sie pietruszkami i innymi salatami, to przyjdzie z wiekiem
Konto usunięte: Spoko, najwidoczniej to jeszcze nie ten czas bys zajmowala sie pietruszkami i innymi salatami, to przyjdzie z wiekiem
Potwierdzam, zbliżysz się bardziej do 30stki i będziesz biegać wiosna codziennie na ogródek, sprawdzać czy rzodkiewka już z ziemi wyłazi .
Jak tam majówka moi Drodzy ?;D
Pogoda nas nie rozpieszcza tak samo jak w zeszłym roku, a szkoda.
Konto usunięte: Też się łapię na różnych boleściach i dziwnych zachowaniach organizmu.
Czasu nie oszukamy...
Btw.Jako, że uznałem pracę za wysoce bezsensowną do poniedziałku włącznie to zrobiłem Wam śniadanie drogie Panie.
http://img.ek.pl/pineska/61/20121029093115.jpg
Adaś, na moje serducho raczysz śmiertelną dawką cholesterolu , myślałam ze lepiej mi życzysz
Sztajmexowi by się mogło spodobać, ja się zabujałam !
DakhaBrakha - Ivana Kupala
http://www.youtube.com/watch?v=KiZ_zuC_mWM&list=FLatYbjEdzpKiUZ4q_WoR-BQ
Konto usunięte: Owszem, ale nie tylko warzyw, ale tez owoców jakiś : D nie ma nic lepszego niż własne truskawki, albo czeresnie czy gruszki : P
Nie wątpię :D
Masz to wszystko?
MaqdaIena: Potwierdzam, zbliżysz się bardziej do 30stki i będziesz biegać wiosna codziennie na ogródek, sprawdzać czy rzodkiewka już z ziemi wyłazi
Ty tak biegasz? :D
Mam koleżankę, która twierdzi, że praca przy uprawie własnych warzyw niesamowicie ją odstresowuje :D
Zawsze dostaję od niej a to marynowane mini ogóreczki, a to własne powidła śliwkowe, które robi na spółę z mężem :D
Takie hobby :D
Coś w tym jest, bo ja też lubię pokrzątać się przy krzaczkach, czy kwiatach :D Mam to chyba po babci :D Z dzieciństwa pamiętam jej kwitnące w kamionkowych doniczkach amarylisy :D
Psyche30: Sztajmexowi by się mogło spodobać, ja się zabujałam w tym utworze !
DakhaBrakha - Ivana Kupala
http://www.youtube.com/watch?v=KiZ_zuC_mWM&list=FLatYbjEdzpKiUZ4q_WoR-BQ
Hmmm... ciekawe.
Pogański folk :D
MaqdaIena: zbliżysz się bardziej do 30stki i będziesz biegać wiosna codziennie na ogródek, sprawdzać czy rzodkiewka już z ziemi wyłazi
Tak, wiesz po sobie że to wciaga co
Mam, ale ja tylko pałaszuje, ktoś inny sie zajmuje
Tej, a Ty do mialas cos zrobic, jak ostatnio pisalas w smsie pamiec krotka widze
Konto usunięte: Ty tak biegasz? :D
Mam koleżankę, która twierdzi, że praca przy uprawie własnych warzyw niesamowicie ją odstresowuje :D
Zawsze dostaję od niej a to marynowane mini ogóreczki, a to własne powidła śliwkowe, które robi na spółę z mężem :D
Takie hobby :D
Coś w tym jest, bo ja też lubię pokrzątać się przy krzaczkach, czy kwiatach :D Mam to chyba po babci :D Z dzieciństwa pamiętam jej kwitnące w kamionkowych doniczkach amarylisy :D
Ano ;D.
Wróciłam z weekendowego wyjazdu i pierwsze co pobiegłam na grządki zobaczyć, czy coś kiełkuje .
Koleżanka ma rację, również lubię pogrzebać w ziemi, jednak do kwiatów ręki nie mam, te które trzymam w sypialni nie wiem jakim cudem tak rosną, bo w ogole ich nie podlewam, a raczej podlewam od świeta, jak mi się przypomni ;D.
Wyślę Ci zdjęcie moich plonów, bo coś z ziemi wychodzi równo w rządku, więc nie są o chwasty ! ;D. Chyba papryka ;D.