W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 19 z 70
Redka ahahahaha, apropo kompozycji kwiatowej.
Nawet Ci sie nie chciało kwiatków z doniczek wywalić i wsadzić w ten koszyczek ? Niu niu ;D.
Przyjemne to jest drapanie po plecach, a nie jakieś ugniatania .Szkoda, bo mogło być bardziej zabawnie ;D.Moja jeszcze trwa, więc wypoczywam póki mogę, bo za chwilę nie będę miała na nic czasu ;D.
A dlaczego nie?
Jeśli jest miło, to nie widzę przeciwwskazań :D
MaqdaIena: Redka ahahahaha, apropo kompozycji kwiatowej
Potem strasznie się spociłam, bo docięłam folię, przypięłam ją takerem, nasypałam tam ziemi i posadziłam kwiaty :-D
MaqdaIena:
Drapanie też. I mizianie we włosach :D
[quote=MaqdaIena]Szkoda, bo mogło być bardziej zabawnie ;D.
Ano :D
A w przebraniu 'na robola' to już mnie chyba widziałaś, wrzucałam taką fotkę chyba na MiU :-D
Konto usunięte: To była przymiarka :>
Potem strasznie się spociłam, bo docięłam folię, przypięłam ją takerem, nasypałam tam ziemi i posadziłam kwiaty :-
Uf, ulżyło ;D.
Nigdy nie zrozumiem jak mozna lubić mizianie we włosach, mnie to strasznie wkurza, nawet tak bardzo że przed wizytą u fryzjera powinnam ćwiartkę na uspokojenie obalić .
W ogóle tęsknię za blondem, chyba na lato sie znów utlenię .
Konto usunięte: A w przebraniu 'na robola' to już mnie chyba widziałaś, wrzucałam taką fotkę chyba na MiU :-
Widziałam, szekszi .
:D
MaqdaIena: Nigdy nie zrozumiem jak mozna lubić mizianie we włosach, mnie to strasznie wkurza, nawet tak bardzo że przed wizytą u fryzjera powinnam ćwiartkę na uspokojenie obalić .
Natomiast ja zastanawiam się jak można tego nie lubić :-D
Tak się w końcu utlenisz, że się ulotnisz :D
To ba. Włożyłam w to całe serce :D