Konto usunięte: Rozumiem, dajesz z siebie wszystko w pracy :D
Masz chociaż siłę udźwignąć papieros? :
Nie wiem w sumie, opadłam z sił już i nie będę beczeć jak nie przedlużą mi umowy ;D. Ogólnie masakra ;D.
Konto usunięte: Mnie się najbardziej podoba klasyczny: http://www.sklepjubilerski.com/d/P15093bbr_Si_G_pro,pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantem-046ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-3g
Niestety doszliśmy do wspólnego wniosku, że będzie wysoce niepraktyczny.
Hmmm... Cóż mam Ci odpisać :D
Znam ludzi, którzy kupują o wiele droższe :D
Cena tutaj nie gra roli, bo chyba nie to jest w tym wszystkim najważniejsze :D Niech każdy kupuje taki, na jaki go stać :D
Poza tym nie lubię mówić o pieniądzach, podczas rozrywania się
Nie podoba mi się. Ale kurdę nie jestem dobrą osobą do doradzania w wyborze biżuterii, po prostu jej nie lubię, i nie noszę ;D.
Spoko, spoko, taka moja luźna myśl tylko, która nie miała na celu kogoś oceniać czy coś ;D. Ja za taką kwotę bym chciała np. jakiś samochod zaręczynowy, więcej radości by mi sprawił niż kawałek metalu na palec

. O, albo tatuaż ! Ahahaha ;D.
Konto usunięte: Kupiłaś bilet?
Byli w 2010 roku (chyba) na Przystanku Woodstock
Nie, sądzę że dostanę na urodziny ;D. Już wyslałam link do kogo trzeba ;D. Szkoda, że koncert w środku tygodnia jest.
Byli, byli, pamiętam, bo znajoma opowiadała. A teraz będę miała ich tak blisko, jesu, poszczam sie tam z radochy chyba ;D.