W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 22 z 70
Obcasy świetne ;D.
Ja ogólnie mało gdzie się udzielam obecnie, nie mam mocy w sumie.
Co do pierścionka, to gdybym musiała wybrać to 1, bo 2 jest zbyt typowy ;D. I kurdę, takie drogie się kupuje świecidełka zaręczynowe ?;o, świat oszalał ;D.
http://www.koncertomania.pl/koncert/227215/bilety-papa-roach-poznan-11-06-2013.html i .
Edit: coś link nie chce wejść, ale skopiujcie sobie do przeglądarki ;D.
W końcu ktoś docenił :D
Rozumiem, dajesz z siebie wszystko w pracy :D
Masz chociaż siłę udźwignąć papieros? :D
MaqdaIena: Co do pierścionka, to gdybym musiała wybrać to 1, bo 2 jest zbyt typowy ;D. I kurdę, takie drogie się kupuje świecidełka zaręczynowe ?;o, świat oszalał ;D.
Okej.
Mnie się najbardziej podoba klasyczny: http://www.sklepjubilerski.com/d/P15093bbr_Si_G_pro,pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantem-046ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-3g
Niestety doszliśmy do wspólnego wniosku, że będzie wysoce niepraktyczny.
Hmmm... Cóż mam Ci odpisać :D
Znam ludzi, którzy kupują o wiele droższe :D
Cena tutaj nie gra roli, bo chyba nie to jest w tym wszystkim najważniejsze :D Niech każdy kupuje taki, na jaki go stać :D
Poza tym nie lubię mówić o pieniądzach, podczas rozrywania się
MaqdaIena: http://www.koncertomania.pl/koncert/227215/bilety-papa-roach-poznan-11-06-2013.html i .
Edit: coś link nie chce wejść, ale skopiujcie sobie do przeglądarki ;D.
Kupiłaś bilet?
Byli w 2010 roku (chyba) na Przystanku Woodstock.
Konto usunięte: Rozumiem, dajesz z siebie wszystko w pracy :D
Masz chociaż siłę udźwignąć papieros? :
Nie wiem w sumie, opadłam z sił już i nie będę beczeć jak nie przedlużą mi umowy ;D. Ogólnie masakra ;D.
Konto usunięte: Mnie się najbardziej podoba klasyczny: http://www.sklepjubilerski.com/d/P15093bbr_Si_G_pro,pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantem-046ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-3g
Niestety doszliśmy do wspólnego wniosku, że będzie wysoce niepraktyczny.
Hmmm... Cóż mam Ci odpisać :D
Znam ludzi, którzy kupują o wiele droższe :D
Cena tutaj nie gra roli, bo chyba nie to jest w tym wszystkim najważniejsze :D Niech każdy kupuje taki, na jaki go stać :D
Poza tym nie lubię mówić o pieniądzach, podczas rozrywania się
Nie podoba mi się. Ale kurdę nie jestem dobrą osobą do doradzania w wyborze biżuterii, po prostu jej nie lubię, i nie noszę ;D.
Spoko, spoko, taka moja luźna myśl tylko, która nie miała na celu kogoś oceniać czy coś ;D. Ja za taką kwotę bym chciała np. jakiś samochod zaręczynowy, więcej radości by mi sprawił niż kawałek metalu na palec . O, albo tatuaż ! Ahahaha ;D.
Nie, sądzę że dostanę na urodziny ;D. Już wyslałam link do kogo trzeba ;D. Szkoda, że koncert w środku tygodnia jest.
Byli, byli, pamiętam, bo znajoma opowiadała. A teraz będę miała ich tak blisko, jesu, poszczam sie tam z radochy chyba ;D.
MaqdaIena: Nie wiem w sumie, opadłam z sił już i nie będę beczeć jak nie przedlużą mi umowy ;D. Ogólnie masakra ;D.
Moja pierwsza myśl:
http://www.youtube.com/watch?v=DfGs2Y5WJ14
Biedna Magd :-D
MaqdaIena: Nie podoba mi się. Ale kurdę nie jestem dobrą osobą do doradzania w wyborze biżuterii, po prostu jej nie lubię, i nie noszę ;D.
No, ale chyba zaręczynowy przyjmiesz?
MaqdaIena: Ja za taką kwotę bym chciała np. jakiś samochod zaręczynowy, więcej radości by mi sprawił niż kawałek metalu na palec . O, albo tatuaż ! Ahahaha ;D.
Hmmm... to jest symbol- nic więcej :D
Resztę mógłby Ci sprawić potem
Na entą rocznicę na przykład
Po Poznaniu jeździ charakterystyczne, żółte ferrai z przeszklonym silnikiem- to jest właśnie 'en' rocznicowy prezent
Tobie może też się taki kiedyś fuksnie :-D Jak będziesz grzeczna, naturalnie :-D
MaqdaIena: Nie, sądzę że dostanę na urodziny ;D. Już wyslałam link do kogo trzeba ;D. Szkoda, że koncert w środku tygodnia jest.
Byli, byli, pamiętam, bo znajoma opowiadała. A teraz będę miała ich tak blisko, jesu, poszczam sie tam z radochy chyba ;D.
Super :)
Jakie prawdziwe .
Największy problem tkwi w tym, że ja jestem człowiekiem czynu, a nie kuźwa papierologii, ale spoko, pogaworzyłam dziś z szefem namber łan i jak sie uda, to może się uda .
Konto usunięte: Hmmm... to jest symbol- nic więcej :D
Resztę mógłby Ci sprawić potem
Na entą rocznicę na przykład
Po Poznaniu jeździ charakterystyczne, żółte ferrai z przeszklonym silnikiem- to jest właśnie 'en' rocznicowy prezent
Tobie może też się taki kiedyś fuksnie :-D Jak będziesz grzeczna, naturalnie :-
No okej, ale skoro symbol, to równie dobrze by mógł być z gumy do żucia ;D. Pomijam obecnie te, które pokazałas oczywiście. Wielu moich znajomych, jak nie wszyscy, którzy podpisali cyrograf (;D) wydali mnóstwo pieniędzy na pierścionek zaręczynowy, czy też obrączki. Akurat ja tego nie rozumiem, pewnie dlatego, że z biżuterią wszelaką jestem pokłocona od dawna ;D.
Mój facet wie, że pierścionka to ja nie chcę, furę owszem, ale bez przesady, Ferrari na naszych drogach ugh, zły pomysł ;D.
MaqdaIena: Jakie prawdziwe .
Największy problem tkwi w tym, że ja jestem człowiekiem czynu, a nie kuźwa papierologii, ale spoko, pogaworzyłam dziś z szefem namber łan i jak sie uda, to może się uda
Zawsze przypominam sobie tę scenę z Chaplinem, kiedy jest mowa o tyrce na wesoło
Znaczy się będziesz dokręcać?
Jest (nie)jedna, poważna, ale to cholernie poważna przeszkoda- nie przetrwa dziesiątek lat, a taki jest między innymi wymiar tego symbolu (i oczywiście zamiar ofiarodawcy :-D)
MaqdaIena: Pomijam obecnie te, które pokazałas oczywiście. Wielu moich znajomych, jak nie wszyscy, którzy podpisali cyrograf (;D) wydali mnóstwo pieniędzy na pierścionek zaręczynowy, czy też obrączki. Akurat ja tego nie rozumiem, pewnie dlatego, że z biżuterią wszelaką jestem pokłocona od dawna ;D.
Ja ogólnie rzadko noszę, choć mam tego całkiem pokaźną kolekcję. Lubię dizajnerską prostotę i minimalizm.
Podzielam zasadę "Im mniej tym więcej".
Rzadko daję się ponieść :D
MaqdaIena: Mój facet wie, że pierścionka to ja nie chcę, furę owszem, ale bez przesady, Ferrari na naszych drogach ugh, zły pomysł ;D.
Jednak to nisko zawieszone 1,5 miliona zetów na kółkach jeździ i ma się dobrze :D
O dziwo :D
Dzieci też podobno na razie nie chcesz, a jednak...może kiedyś przyjdzie czas na zmianę :-D
Konto usunięte: I jak? Nie podobają się obcasy? Czy tak Was zakorkowało? :-D Panimaju, buty na korku lepsze :-D Który bardziej Wam się podoba? http://www.sklepjubilerski.com/d/p16239b,pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantem-025ct-vs1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-25g http://www.sklepjubilerski.com/d/p16193b,pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantem-038ct-si2h-oraz-z-brylantami-002ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-18g Od razu zaznaczę, że nie dla mnie, choć na mnie jak zwykle spadł ciężar wyboru :D http://www.youtube.com/watch?v=-whS3PD53qE
Wywołano mnie do tablicy , ten pierwszy chyba bardziej mi się podoba
Konto usunięte: Zawsze przypominam sobie tę scenę z Chaplinem, kiedy jest mowa o tyrce na wesoło
Znaczy się będziesz dokręcać
Halo, halo, ale mi nie jest wcale wesoło .
Jeżeli poprawianie ciut ciemnego pijaru można tak nazwać .
Konto usunięte: Jest (nie)jedna, poważna, ale to cholernie poważna przeszkoda- nie przetrwa dziesiątek lat, a taki jest między innymi wymiar tego symbolu (i oczywiście zamiar ofiarodawcy :-D
No ale co Ty piszesz ;D. Nadal mam pierścionek z dzieciństwa z ptaszkiem Tłitim, wygląda jak nówka, a ma ponad 20 lat ;D.
Konto usunięte: gólnie rzadko noszę, choć mam tego całkiem pokaźną kolekcję. Lubię dizajnerską prostotę i minimalizm.
Podzielam zasadę "Im mniej tym więcej".
Rzadko daję się ponieść :
I bardzo dobrze, nie ma nic gorszego niż kobieta wyglądająca niczym choinka świateczna ;D.
Konto usunięte: Jednak to nisko zawieszone 1,5 miliona zetów na kółkach jeździ i ma się dobrze :D
O dziwo :D
Dzieci też podobno na razie nie chcesz, a jednak...może kiedyś przyjdzie czas na zmianę :-
W sumie, jak się ma stałą trase, to wszelakie dziury na drodze zna się na pamięć. Sama obecnie to praktykuję, w sensie na pamięć znam wyboje, które pojawiają się by do konca zniszczyć zawieszenie amortyzatora ;D.
Bosz, przecież wiesz, że Celicę bym chciała, a nie jakiś kawałek metalu z kamieniem .
Zapytałam siedem osób. Wszystkie wskazały ten sam :D
Reszta zależy od wyglądu pierścionka na palcu modelki :D
Jak to nie?
Przecież widzę, że jest
Hmmm.. byłoby to w tym kontekście dość osobliwym określeniem :D
MaqdaIena: No ale co Ty piszesz ;D. Nadal mam pierścionek z dzieciństwa z ptaszkiem Tłitim, wygląda jak nówka, a ma ponad 20 lat ;D.
Zakładam, że nie jest z gumy do żucia :D
MaqdaIena: I bardzo dobrze, nie ma nic gorszego niż kobieta wyglądająca niczym choinka świateczna ;D.
I mężczyzna wyglądający, jak pedał
MaqdaIena: W sumie, jak się ma stałą trase, to wszelakie dziury na drodze zna się na pamięć. Sama obecnie to praktykuję, w sensie na pamięć znam wyboje, które pojawiają się by do konca zniszczyć zawieszenie amortyzatora ;D.
Trudno spamiętać wszystkie dziury na trasie z Poznania do Szczecina, albo z Poznania nad morze :D
Za parę nędznych groszy pani Beatka zapewne zamawia rozwijanie autostrady na czas przejazdu
http://www.youtube.com/watch?v=OF3ssdH1p7c
Słodkie słowo 'wolność' bez którego trudno żyć
Staroć.
Gdybym zechciała Ci się oświadczać, to zapamiętam ;D.
Dzisiaj w sumie było, aż szoknęłam, że może mi się tam podobać .
No dobrze, nie pamietam w sumie. Na pewno jest z takiego małego automatu nadmorskiego, gdzie się wrzucało monetę, przekrecało pokrętło i coś wylatywało, a czy Tłiti był dodatkiem do gumy czy sam tego już nie wiem ;D.
A najgorzej jak do tego obwieszony złotem ?;D
Konto usunięte: Trudno spamiętać wszystkie dziury na trasie z Poznania do Szczecina, albo z Poznania nad morze :D
Za parę nędznych groszy pani Beatka zapewne zamawia rozwijanie autostrady na czas przejazd
No fakt, to jednak wiecej niż moje 10 km w jedną stronę ;D.
Ahahahhaha.
Do czego ? .