Konto usunięte: apamiętaj KONIECZNIE jeszcze, że (kiedy już dojdzie do zawarcia związku małżeńskiego) podanie mężowi Adamowi zupy, w której będzie pływało ziele angielskie, grozi nagłym wybuchem furii i utratą przywilejów. Skonfiskuje Ci brykę zaręczynow
Jak już pewnie wyczytałaś, zanim zaczęłam zabiegać to już kosza dostałam, więc mogę spać spokojnie, nic złego mi nie grozi

.
Konto usunięte: Początki zawsze są trudne. Zobaczysz jak będzie dalej :D
Wiem, wiem. Się okaże :).
Konto usunięte: Też miałam, pozyskanych w podobny sposób, parę takich sentymentalnych pierdół :-
A masz nadal ? Ja pomimo, że sentymentalna nie jestem, to kilka rzeczy nadal posiadam. Leżą w pudełku, miejsca nie zajmują, jeść nie wołają, więc są ;D.
Konto usunięte: ...złotem głupców
i do tego 'równikowo' czarny :-D
Nieźle pokarana mieszanka :-
Kilkanaście lat temu kumplowałam się z kolesiem, który kupował łańcuchy złote z metra

. Sygenty również posiadał, ale podejrzewam, że ze złotem poza kolorem nie miały wiele wspolnego ;D.
Konto usunięte: Zapomniałem czy tu czy na fejsie miałem z Ciebie robić cnotk
Ty już lepiej daj sobie spokój, sama się zajmę swoim wizerunkiem

.
Konto usunięte: Nie warto - odrzucę oświadczyny. Nie ze względu na Ciebie... instytucja małżeństwa mi po prostu nie odpowiada
Adam. Jak możesz ?!
:DDD.
W ogóle przylazłam ponarzekać znów ! Kuźwa dzisiaj wielkie imprezowe ognicho robię na ogrodzie, a tu pada ! I na dodatek więcej niż 10 stopni nie ma, bosz, przeklęty rok 2013 ! Koniec narzekań.