W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 24 z 70
Ach, i Madzi serdecznie gratulujemy dołączenia do Fotka Zgredów. W ramach inicjacji możesz nam nalać po lornecie :)
Ruda.... będziesz następna
Konto usunięte: Ach, i Madzi serdecznie gratulujemy dołączenia do Fotka Zgredów. W ramach inicjacji możesz nam nalać po lornecie :)
Ruda.... będziesz następna
Hahaahhaha :D
Tak, ale wtedy Ty będziesz już bliżej 40- stki
:-D
Tutaj nie trzeba. Wszyscy wiedzą, że Magd nosi jeszcze wianek
MaqdaIena: A masz nadal ? Ja pomimo, że sentymentalna nie jestem, to kilka rzeczy nadal posiadam. Leżą w pudełku, miejsca nie zajmują, jeść nie wołają, więc są ;D.
Tak, mam jeszcze parę takich rzeczy. Bransoletkę na przykład.
MaqdaIena: Kilkanaście lat temu kumplowałam się z kolesiem, który kupował łańcuchy złote z metra . Sygenty również posiadał, ale podejrzewam, że ze złotem poza kolorem nie miały wiele wspolnego ;D.
Złote łańcuchy na metry hahahaha :D
Konto usunięte: Nie warto - odrzucę oświadczyny. Nie ze względu na Ciebie... instytucja małżeństwa mi po prostu nie odpowiada.
A już miałam klękać i prosić :-(
Psyche30: Magdaleno nasza kochana, wszystkiego najlepszego Słońce nasze, pociechy ze swojego ukochanego, najlepszej pracy pod słońcem w której mogłabyś chlać spiryt na widoku ile wlezie i się z butelką nie ukrywać, dzieci Ci jeszcze nie życzę bo dbam o Twoje zdrówko psychiczne, po prostu udanego życia i dużo szczęścia !!! :*
Dołączam się do życzeń. Wszystkiego, co dla Ciebie Magd będzie najlepsze.
:*
Konto usunięte: Wygląda jak karton... ozdobiony ledwo zipiącym pisakiem ;D
Wybacz, nie jestem obiektywny; herb ten mi mówiąc delikatnie nie leż
Taki zrobił cukiernik, bym mogła wytłumaczyć wygląd tym, że aparat kiepski, ale tak naprawdę herb coś kiepsko domalowany ;D.
Dziękuję ;D.