W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 29 z 70
Konto usunięte: Ruda wskakuje na (za) bar i polewa hmmm...może wino? Dla mnie białe wytrawne, dla Was... półsłodkie? :-D
Jeszcze się k. zdziwisz, jak pojawią się w Twojej okowie panowie w kupczakach i uprzejmie zaproszą Cię na Bahama
Si, dla mnie czerwone półsłodkie uuu jakie rytmy hahahaha, wyobraziłam sobei Ciebie jak dupą przy tym wykręcasz hahahaha
Tak to k... zdziwić ja się nawet chcę !
Sexy, tylko zostawia osad na zębach :D Nie wiem jak Ty, ale ja mam prawie obsesję na ich punkcie :D
Popiłam i wykręcałam wyobraź sobie :D
Na trzeźwo wcale mi się ten kawałek nie podoba :-D
Powinnaś wyrwać się w końcu z tego swojego więzienia, bo przykuta chyba jesteś w nim na amen :D
Konto usunięte: Sexy, tylko zostawia osad na zębach :D Nie wiem jak Ty, ale ja mam prawie obsesję na ich punkcie :D
Nie, ja obsesji nie mam na ich punkcie ani na zadnym innym punkcie ;D
Konto usunięte: Popiłam i wykręcałam wyobraź sobie :D
Na trzeźwo wcale mi się ten kawałek nie podoba :-D
Przeciez procenty zawsze zmieniają nastawienie do takich rzeczy, ach Ruda Ruda trza było się sfilmować
Konto usunięte: Powinnaś wyrwać się w końcu z tego swojego więzienia, bo przykuta chyba jesteś w nim na amen :D
może się i wyrwę kiedy wszak niezbadane są wyroki Pana czy jakoś tak
RUDA ! śniłaś mi się dziś, tzn. byłaś w pewnym fragmencie mojego rozbudowanego snu.... byłaś w pomieszczeniu trochę zimnym i ponurym, ale się uśmiechałaś do mnie i coś rozmawiałyśmy, ale właśnie nie pamiętam o czym i nagle zobaczyłam chłopca ok 2-3 latka a to był Twój syn , bosz...pamiętam jak wyglądał, ale był piękny , wzięłam go na ręce a ten mnie tulił i się śmiał do mnie, a ja do Ciebie coś z tekstem " No patrz, jeszcze nigdy mnie nie widział a w ogóle się mnie nie wstydzi" i Ty coś gadałaś ale to już mi umknęło ;D
Na punkcie gie też nie masz?
Psyche30: Przeciez procenty zawsze zmieniają nastawienie do takich rzeczy, ach Ruda Ruda trza było się sfilmować
Racja. Po głębokim kielichu człowiekowi zmniejsza się krytycyzm i wchodzi w fazę ekscytacji byle czym :-D
Pasztety dobrze to wiedzą i zacierają ręce upatrując w tym swoje szanse na jakikolwiek seks
Wyrwij się. to dobrze robi na banię.
Psyche30: RUDA ! śniłaś mi się dziś, tzn. byłaś w pewnym fragmencie mojego rozbudowanego snu.... byłaś w pomieszczeniu trochę zimnym i ponurym, ale się uśmiechałaś do mnie i coś rozmawiałyśmy, ale właśnie nie pamiętam o czym i nagle zobaczyłam chłopca ok 2-3 latka a to był Twój syn , bosz...pamiętam jak wyglądał, ale był piękny , wzięłam go na ręce a ten mnie tulił i się śmiał do mnie, a ja do Ciebie coś z tekstem " No patrz, jeszcze nigdy mnie nie widział a w ogóle się mnie nie wstydzi" i Ty coś gadałaś ale to już mi umknęło ;D
Pewnie w zamku, albo w grobowcu :D
Hmmm...Za ten sen kiedyś postawię Ci dobrą flaszkę.
http://www.youtube.com/watch?v=RKrNdxiBW3Y
Moja skleroza nieśmiało o nim zapomniała
Konto usunięte: Racja. Po głębokim kielichu człowiekowi zmniejsza się krytycyzm i wchodzi w fazę ekscytacji byle czym :-D
Pasztety dobrze to wiedzą i zacierają ręce upatrując w tym swoje szanse na jakikolwiek seks
Dlatego własnie tak lubię ten stan
Serca nie masz no !
Jeśli jeszcze cos w ogóle jest mi w stanie dobrze na nią zrobić ;))
Konto usunięte: Pewnie w zamku, albo w grobowcu :D
Hmmm...Za ten sen kiedyś postawię Ci dobrą flaszkę.
Fakt ze dziwaczne było to pomieszczenie ale duże, przestronne
Obiecuj obiecuj ;D
http://www.youtube.com/watch?v=gzB9XCrwvMk
Uuu, nagannie.
Pozwoliłam sobie jak zwykle bezpruderyjnie Ci przypomnieć
Możesz spoliczkować mi twarz, albo zacząć dziękować :-D
Bo cholernie dobry jest. Pomaga się odprężyć, pozwolić sobie na życiowe pomyłki
Moje serce jest z lodu i ognia :-D Wyłączyłam grzanie. Wariant idealny na upał :-D
Ankhe w stanie upojenia zauroczeniowego?. :alarm:
Ano.
Racja. Po co czekać, jak możesz dostać szybciej...
Wystarczy, że podasz mi swój adres i kurier ze e-sklepu monopolowego zapuka do Twych drzwi.
Serio.
Tool i teksty jak zawsze zayebiste.
http://www.youtube.com/watch?v=YAZyjARWKzM
Konto usunięte: Uuu, nagannie.
Pozwoliłam sobie jak zwykle bezpruderyjnie Ci przypomnieć
Możesz spoliczkować mi twarz, albo zacząć dziękować :-D
Policzkować? Ja Ciebie? Tez masz hardkorowe pomysły, że też dopiero teraz dowiaduję się co Cię jara no no
Ja i po trzezwemu sobie na nie pozwalam
tutaj powinnam zacytować Ciebie ...Moje serce jest z lodu i ognia :-D Wyłączyłam grzanie. Wariant chwilowo idealny
Konto usunięte: Racja. Po co czekać, jak możesz dostać szybciej...
Wystarczy, że podasz mi swój adres i kurier ze e-sklepu monopolowego zapuka do Twych drzwi.
Serio.
Chyba nie ma takiego e-sklepu który obsługuje takie dziury jak moja
Deep Purple
Psyche30: Policzkować? Ja Ciebie? Tez masz hardkorowe pomysły, że też dopiero teraz dowiaduję się co Cię jara no no
Zaraz, zaraz. Nie twierdzę, że nie oddam
Cóż, każdy ma jakieś słabości :-D
Psyche30: tutaj powinnam zacytować Ciebie ...Moje serce jest z lodu i ognia :-D Wyłączyłam grzanie. Wariant chwilowo idealny
No i git :D
Wyślą kurierem z Warszawy
EJ ! Ale ja wolę inne pieszczoty :(
Bez swoich słabości nie byłabym taka fajna chociaż nie wiem czy to odpowiednie słowo
Wystarczy ze moja zewnętrzna powłoka się praży
To mój środek zrobił chwilową przerwę ;D
Jak załątwisz przystojniaka to kurde, nadal kusisz hahahaha
Kurier na pewno z radością wysłucha jakie wolisz
Dzięki słabościom stałaś się lepszym człowiekiem hahahaha
Skutwysyński upał, fakt.
Tego nie mogę Ci obiecać
Sugerowanie że chciałoby mi się tracić czas na gadanie
O to to to to ! Wiesz jak coś ubrać we właściwe słowa
Dzieciak koleżanki jeszcze ma fioła na moim punkcie, a całe łapki miał w piachu , to mnie nimi wygłaskał po szyi, włosach, dekolcie, rewelacyjne było dziś klejenie piaskiem do ciała
Dobra, to chociaz nie taki po 50 i wąsy wykluczyć yeah
Dzięki eM. to mi się podoba .
W ogóle chciałam jutro z rana nad jakieś jezioro jechać, ale nie mogę, bo :
Szef P. : Ryba przyjdziesz jutro do pracy ?
Ja : :załamka: przecież J. będzie.
Szef P.: Ale ja mam do Ciebie plany, musimy obmyslić plan działania, bo zostaniesz moją prawą ręką na warsztacie, gdyż przejmujesz chłopaków.
Ja: :załamka połaczona z uf, bo rzygam już papierami i trzeba mi smaru na łapach:.