W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
Rozmówki działu Muzyka :) strona 32 z 70
To już wiem gdzie podziały się babiczki z forum sport :>
--
kurde jak wy cytujecie bo ja mogę tylko 1 słowo, albo w ogóle a co dopiero kilka linijek ...
Witam po 5 miesięcznej nieobecności
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Chyba się zdecyduję, bo najbardziej ciekawi mnie to jak Ty to załatwisz , bo nie wierzę że się podejmą gdzieś
Każda śmierć przynosi jakąs refleksję.
O, akurat o takim płukaniu nie słyszałam, wodę z solą to tak...stosowałam i pomaga ale zbiera przy tym na wymioty cholernie.
Nutek, ale bez skrzynki wódki to byś się wstydził wchodzić między takie pijoczki
Fajnie że znów jesteś na fotce :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
[quote=Psyche30]Z nami to każdy by się napił
Zamknięte bez mojej wiedzy to se wróciłem, ale jak chcesz to mogę otworzyć Anno
A tylko byś rzekł inaczej
Dajcie spokój już z tamtym forum, trzymajcie się w kupie a nie znów się po kątach rozpierzchniecie
Pfff, a tak w Ciebie wierzyłam
Siedz na dupie jak Ci dobrze
Powiedz tylko kiedy i zawijamy wrotki
Ehh i znowu jestem szarakiem ;/
No to kiedy i gdzie z kieliszkami mam być ? :>
Mamy teraz w rękawie, ktoś nam będzie sponiewierał to uciekamy do siebie