W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 30 z 70
Panimaju.
Dowiedziałby się nawet wtedy, gdyby tego nie chciał
Nie ma to jak być zaproszonym bez pardonu na gorącą babkę :-D
Psyche30: Dzieciak koleżanki jeszcze ma fioła na moim punkcie, a całe łapki miał w piachu , to mnie nimi wygłaskał po szyi, włosach, dekolcie, rewelacyjne było dziś klejenie piaskiem do ciała
Bawiłaś się z nim w piaskownicy? :D
Tacy przystojniacy są najlepsi. Jak się zakochają, to pamiętają miło do końca życia
Okejka, dam znać, że ma być łysy po 60- tce
Dobra sprawa taka aparatka.
MaqdaIena: Szef P. : Ryba przyjdziesz jutro do pracy ?
Ja : :załamka: przecież J. będzie.
Szef P.: Ale ja mam do Ciebie plany, musimy obmyslić plan działania, bo zostaniesz moją prawą ręką na warsztacie, gdyż przejmujesz chłopaków.
Ja: :załamka połaczona z uf, bo rzygam już papierami i trzeba mi smaru na łapach:.
Ryba
Serio tak lubisz smary? :D
Konto usunięte: Panimaju.
Dowiedziałby się nawet wtedy, gdyby tego nie chciał
Nie ma to jak być zaproszonym bez pardonu na gorącą babkę :-D
Gorącą taką prosto z pieca
Przy tej pogodzie idealne określenie
Konto usunięte: Bawiłaś się z nim w piaskownicy? :D
Tacy przystojniacy są najlepsi. Jak się zakochają, to pamiętają miło do końca życia
Akurat miał piaskownicę podwórkową metr ode mnie ;D
On jest zakochany, serio a nie ma 3 lat... potrafi stać godzinę nade mną i czesac mi włosy i całowac mnie i ma wszystkich innych w dupie
Wiedziałam ze zaraz pójdziesz w niewłaściwą stronę
Ruda, nie pokazuj mi takich widoków bo serce się kraja !
Co nie ?.
Ryba, Słoneczko, Maleństwem również byłam . Ale on się tak do nas (bab, które tam pracują) zwraca, i jest to naprawdę miłe, nie ma wydźwieku takiego, który by sie mógł nie spodobać ;D.
Jesu, chcę nad moooooorze ! A pewnie nie bedzie mi dane w tym roku pojechać. Eh, nowa praca rozpoczeta przed wakacjami skutkuje tym, że sie latem urlopu nie ma ;c.
Zazdraszczam, że masz bliżej niż ja do Bałtyku ;D
No ba
A potem do wanny wypełnionej szampanem, lodem i truskawkami :-D
Tyż ładnie
Psyche30: Akurat miał piaskownicę podwórkową metr ode mnie ;D
On jest zakochany, serio a nie ma 3 lat... potrafi stać godzinę nade mną i czesac mi włosy i całowac mnie i ma wszystkich innych w dupie
Tak działasz na facetów.
Z dziadkiem kurierem będzie podobnie :-D
MaqdaIena: Ryba, Słoneczko, Maleństwem również byłam . Ale on się tak do nas (bab, które tam pracują) zwraca, i jest to naprawdę miłe, nie ma wydźwieku takiego, który by sie mógł nie spodobać ;D.
To całkiem fajny szef.
MaqdaIena: Jesu, chcę nad moooooorze ! A pewnie nie bedzie mi dane w tym roku pojechać. Eh, nowa praca rozpoczeta przed wakacjami skutkuje tym, że sie latem urlopu nie ma ;c.
Zazdraszczam, że masz bliżej niż ja do Bałtyku ;D
Dostaniesz w listopadzie na Święto Zmarłych w sam raz
To fota z łikendu. Ano, fajnie mam :D