Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
9 kwietnia 2013 (pierwszy post)
W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
28 czerwca 2013
Psyche30: To wykupuj cały portal od ragniego
A po co jak mam swój :D
Psyche30: o zalezy czy Twoja kobita tez się przypałęta za Tobą czy nie
Jakie sponiewieranie? bosz...chyba jedynie takie
Wódki nie starczy, lepiej będę sam
Ja nie wiem jak wy będziecie nas traktować na dłuższą metę, dziś mili a jutro obedrzecie nas ze skóry.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Krzychu00
28 czerwca 2013
Psyche30: Ale Ty nie wymuszaj mojej litości co?
nie wymuszam a wręcz przeciwnie, możesz mnie zdominować
Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
28 czerwca 2013
NuTiiiiii: A po co jak mam swój :D
No tak, zapomniałam
NuTiiiiii: Wódki nie starczy, lepiej będę sam
Ja nie wiem jak wy będziecie nas traktować na dłuższą metę, dziś mili a jutro obedrzecie nas ze skóry. Psyche30
;D
Nutek, ale Ty tak na serio o tym traktowaniu? A powiedz mi kto Cię tu kiedykolwiek zle traktował , tu znaczy na fotce że w ogóle takie farmazony gadasz? ;D
NuTiiiiii
28 czerwca 2013
Psyche30: ;D
Nutek, ale Ty tak na serio o tym traktowaniu? A powiedz mi kto Cię tu kiedykolwiek zle traktował , tu znaczy na fotce że w ogóle takie farmazony gadasz? ;D
Tak sobie bredzę wiesz
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Krzychu00
28 czerwca 2013
Psyche30: Krzysiek ! Stara się zrobiłam to i leniwa okrutnie
NuTiiiiii
28 czerwca 2013
Psyche30: Za mało masz chyba procentów we krwi stąd to bredzenie
Właśnie nie mam a wczorajszy nie jestem
Może to widmo zbliżających się zakupów heh
NuTiiiiii
28 czerwca 2013
Psyche30: Widać ze nie ma kto porządnie się Tobą zająć bo już by Ci się odechciało tych dominacji
To z braku kobiet na forum sportowych ekspertów
Krzychu00
28 czerwca 2013
Psyche30: Widać ze nie ma kto porządnie się Tobą zająć bo już by Ci się odechciało tych dominacji
no właśnie , a Ciebie to już gdzieś od roku czasu podrywam :D
NuTiiiiii
28 czerwca 2013
a ja od roku czekam na kawalerskie i nic
później na weselu jak w Szwecji pan młody Kzyhu poszedłby do toalety to zwyczajem można by całować młodą za ogólną zgodą - taka tradycja
Krzychu00
28 czerwca 2013
NuTiiiiii: później na weselu jak w Szwecji pan młody Kzyhu poszedłby do toalety to zwyczajem można by całować młodą za ogólną zgodą - taka tradycja
odpowiedziałbym Ci jakimś cytatem z Psów ale nie wiem którym
Krzychu00
28 czerwca 2013
a już wiem jakim ale tu jest cenzura i nie przejdzie