W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
Rozmówki działu Muzyka :) strona 33 z 70
To wykupuj cały portal od ragniego
To zalezy czy Twoja kobita tez się przypałęta za Tobą czy nie
Jakie sponiewieranie? bosz...chyba jedynie takie
Ale Ty nie wymuszaj mojej litości co?
A po co jak mam swój :D
Wódki nie starczy, lepiej będę sam
Ja nie wiem jak wy będziecie nas traktować na dłuższą metę, dziś mili a jutro obedrzecie nas ze skóry.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
No tak, zapomniałam
;D
Nutek, ale Ty tak na serio o tym traktowaniu? A powiedz mi kto Cię tu kiedykolwiek zle traktował , tu znaczy na fotce że w ogóle takie farmazony gadasz? ;D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
a ja od roku czekam na kawalerskie i nic
później na weselu jak w Szwecji pan młody Kzyhu poszedłby do toalety to zwyczajem można by całować młodą za ogólną zgodą - taka tradycja