W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 31 z 70
Konto usunięte: A bo ja wiem? Może znowu na odwyku jesteś i tym razem zaliczasz wszystkie dzienne msze, żeby czymś się zająć
Z tymi mszami to aż parsknęłam śmiechem gromko
Oj tak ;D
Konto usunięte: Gdzieś porządną amortyzację mieć trzeba, aby miękko przyjąć nie zawsze dla nas korzystne wyniki swoich słabości
Idealnie
Oddycham głeboko właśnie i idziem ;D
Cmok !
Kurdę, nie mogę narzekać.
Konto usunięte: Dostaniesz w listopadzie na Święto Zmarłych w sam raz
To fota z łikendu. Ano, fajnie mam :
Tak trochę mam nadzieję na jakiś wypad za granicę jesienią ;D.
A miałam tam do Was wpaść na początku sierpnia, na jakieś eeee największe żaglowce świata, ale nie wiem co z tego wyjdzie ;D.
Zdecydowanie, ahahahhaha.
Ale tego tego , mam zamiar ściagnąć do nas jako klienta .
Ankhe.
Zapomniałam, że mam całkowicie zablokowane PW
Ale Ty jako mod masz chyba możliwość napisania do mnie? :-D
No, zaimponowałaś mi :D
W Polsce rzadko kto docenia swojego szefa, nawet dobrego. Jakiś taki zgorzkniały naród nam się zrobił.
MaqdaIena: Tak trochę mam nadzieję na jakiś wypad za granicę jesienią ;D.
A miałam tam do Was wpaść na początku sierpnia, na jakieś eeee największe żaglowce świata, ale nie wiem co z tego wyjdzie ;D.
Powinnaś zmienić klimat, to dobrze robi, zdecydowanie :D Ano są. Największe i najpiękniejsze :D
Musisz go bardziej zachęcić. Powiedz, że osobiście sprawdzisz mu poziom oleju- topless :-D
Dziewczyny, przedstawiam Wam Rudolfa.
Rudolf nieszczęśliwie wypadł z gniazda ośmielając się wpaść wprost pod mój samochód. Na szczęście między koła :D
Niestety zwrócenie go rodzicom nie było możliwe.
PS. Rudolf prawdopodobnie jest czajką.
Konto usunięte: No, zaimponowałaś mi :D
W Polsce rzadko kto docenia swojego szefa, nawet dobrego. Jakiś taki zgorzkniały naród nam się zrobi
W moim mi się nie podoba tylko to, że twierdzi, że kiedy jest luźniejsza atmosfera w pracy to wszystko szlag trafia ;D.
I własnie mi zarzuca luźne podejście, tłumaczyłam już mu wielokrotnie, że ja nie stresuję się bez powodu, a jeżeli nawet to nie widać tego po mnie, dlatego mogę sprawiać wrażenie, że mam wyrąbane ;D.
Ale dzisiaj był najprzyjemniejszy dzien w pracy odkąd tam jestem, spędziłam sporo czasu na warsztacie, zrobiłam zebranie z chłopakami, i no fajnie było no ;D.
A szefa cenię za jego wiedze, masakra normalnie, strasznie mądry facet ;D.
Konto usunięte: Powinnaś zmienić klimat, to dobrze robi, zdecydowanie :D Ano są. Największe i najpiękniejsze :
Wyobraź sobie, że nigdy nie byłam na wakacjach w tropikach ;o.
Latem zazwyczaj wybieraliśmy nasze morze, bo nie pamietam kiedy np. miałam dwa tygodnie wolnego pod rząd. Jesienią czy też zimą stawialiśmy na góry, no i kiedyś tam Mediolan, Czechy. I brak wakacji zagranicznych o dziwo u mnie nie był nigdy podytkowany brakiem gotówki, ale brakiem czasu, w sumie przerażające ;D.
Jeżeli nic nam nie popsuje planów to porywamy Cię i Twojego mężczyznę na drina ! Będę się na żywo ślinić do Ciebie .
Konto usunięte: Musisz go bardziej zachęcić. Powiedz, że osobiście sprawdzisz mu poziom oleju- topless :-
.
Ogólnie to ten co widział mój tyłek, w momencie kiedy wiatr zawiał tak dziwnie, że moja kiecka znalazła się na mojej głowie, Annie na pewno to opowiadałam, Tobie chyba nie .
Konto usunięte: Rudolf nieszczęśliwie wypadł z gniazda ośmielając się wpaść wprost pod mój samochód. Na szczęście między koła :D
Niestety zwrócenie go rodzicom nie było możliwe.
PS. Rudolf prawdopodobnie jest czajką
Jejq, rozczulił mnie ;D.
Dobrze, że dość duży, jest szansa, że się odchowa u Was ;D.
I świetnie, że nie zostawiłaś go na tej ulicy, dumnam !
No kurdę, potem odpiszę, Magd.
Piszczy okropnie. Czuję się jak jego matka, muszę go natychmiast nakarmić :D
Jest malutki, pierzy się. Nawet nie umie porządnie otwierać dzioba, kiedy go karmię i muszę mu go rozchylać na siłę.
MaqdaIena: W moim mi się nie podoba tylko to, że twierdzi, że kiedy jest luźniejsza atmosfera w pracy to wszystko szlag trafia ;D.
I własnie mi zarzuca luźne podejście, tłumaczyłam już mu wielokrotnie, że ja nie stresuję się bez powodu, a jeżeli nawet to nie widać tego po mnie, dlatego mogę sprawiać wrażenie, że mam wyrąbane ;D.
Facet poważnie traktuje biznes, a powaga sytuacji najwyraźniej uspokaja go i daje mu pewnie wrażenie maksymalnego skupienia pracowników. Możliwe, że z tym utożsamia prestiż firmy :D
Czyli idzie do przodu. To świetnie, oby tak dalej.
Powiem Ci, że jeśli nie ma się konkretnego planu zwiedzania, najlepiej z przewodnikiem i wypożyczonym samochodem, to nic nadzwyczajnego tak naprawdę. Większość ludzi jedzie tam tylko wylegiwać się przy hotelowym basenie, ewentualnie na plaży. Nocami powywija w dyskotekach, popręży się przed tubylcami i to wszystko.
Moi znajomi namawiają nas na wypad na Kubę- w lutym. Niestety raczej to nie wypali. Ciężko z czasem, czy synchronizacją wolnego czasu- jak zwykle.
MaqdaIena: Latem zazwyczaj wybieraliśmy nasze morze, bo nie pamietam kiedy np. miałam dwa tygodnie wolnego pod rząd. Jesienią czy też zimą stawialiśmy na góry, no i kiedyś tam Mediolan, Czechy. I brak wakacji zagranicznych o dziwo u mnie nie był nigdy podytkowany brakiem gotówki, ale brakiem czasu, w sumie przerażające ;D.
Jeżeli nic nam nie popsuje planów to porywamy Cię i Twojego mężczyznę na drina ! Będę się na żywo ślinić do Ciebie
Jeszcze przyjdzie na to czas. Oby wcześniej, niż na emeryturze! :D
Jeśli tylko będziemy w Polsce, to pewnie :-D To jakoś akurat początek sierpnia jest, więc może być ciężko, ale spoko jeszcze nie wybieramy się na drugi świat :D
MaqdaIena: .
Ogólnie to ten co widział mój tyłek, w momencie kiedy wiatr zawiał tak dziwnie, że moja kiecka znalazła się na mojej głowie, Annie na pewno to opowiadałam, Tobie chyba nie
Hahahaha, nie, o niczym nie wiem :D
No to poszczęściło mu się
MaqdaIena: Jejq, rozczulił mnie ;D.
Dobrze, że dość duży, jest szansa, że się odchowa u Was ;D.
I świetnie, że nie zostawiłaś go na tej ulicy, dumnam !
Pomyliłam się. To nie jest czajka, tylko sójka.
W ogóle to ja p. k. m Ile to ptasze niemowlę absorbuje mi czasu :-D
Co chwilę jest głodne i chyba chce do domu, bo piszczy :D Ratunku! :D
Na razie muszę go tak karmić, a potem oddam go chyba komuś pod wolierę, bo podobno taki ptak już raczej nie zaadoptuje się w naturalnym środowisku.
Konto usunięte: Facet poważnie traktuje biznes, a powaga sytuacji najwyraźniej uspokaja go i daje mu pewnie wrażenie maksymalnego skupienia pracowników. Możliwe, że z tym utożsamia prestiż firmy :D
Czyli idzie do przodu. To świetnie, oby tak dalej
No tak i w sumie go po trochu rozumiem. Jednak moje podejście jest odpowiednie, i wkurza mnie kiedy sądzi, że jest inaczej ;D.
Chociaż widze, że coraz bardziej sie do mnie przekonuje, co mnie cieszy.
A jutro czeka mnie ciężki dzień ;D. Musze wybrać z drugim szefem wygranych w konkursie jaki ogłosiłam, gdzie do wygrania są wejściówki VIP na Tor Poznań podczas GTP, i przejażdzka Ferrari Scuderia ;D.
Konto usunięte: Powiem Ci, że jeśli nie ma się konkretnego planu zwiedzania, najlepiej z przewodnikiem i wypożyczonym samochodem, to nic nadzwyczajnego tak naprawdę. Większość ludzi jedzie tam tylko wylegiwać się przy hotelowym basenie, ewentualnie na plaży. Nocami powywija w dyskotekach, popręży się przed tubylcami i to wszystko.
Moi znajomi namawiają nas na wypad na Kubę- w lutym. Niestety raczej to nie wypali. Ciężko z czasem, czy synchronizacją wolnego czasu- jak zwykle
Hm, ja jestem takim typem, któremu wystarczy leżenie w ciepłej wodzie ;D. Naprawdę nie zależy mi na zwiedzaniu, bym wolała sie położyć plackiem pod parasolem (opalać się nie lubię), drink, kawałek ksiązki, drink, i raz na jakiś czas skok do wody. Chociaż pewnie gdybym już gdzieś była to żal by mi było czasu na same leżakowanie, pewnie bym coś pozwiedzała ;D.
Kuba, świetna sprawa ;D. Mój znajomy rok temu był i wrócił zachwycony, nawet przywiózł mi cygara ;D.
Konto usunięte: Jeszcze przyjdzie na to czas. Oby wcześniej, niż na emeryturze! :D
Jeśli tylko będziemy w Polsce, to pewnie :-D To jakoś akurat początek sierpnia jest, więc może być ciężko, ale spoko jeszcze nie wybieramy się na drugi świat :
:D.
No zobaczymy, bo jak się okaże że nie bedzie miał kto pilnować kota, to dupa.
Ahahahahha, a ja się nawet zawstydziłam, co raczej mi sie nie zdarza, dobrze że ładne majtki miałam na pośladach .
Konto usunięte: Pomyliłam się. To nie jest czajka, tylko sójka.
W ogóle to ja p. k. m Ile to ptasze niemowlę absorbuje mi czasu :-D
Co chwilę jest głodne i chyba chce do domu, bo piszczy :D Ratunku! :D
Na razie muszę go tak karmić, a potem oddam go chyba komuś pod wolierę, bo podobno taki ptak już raczej nie zaadoptuje się w naturalnym środowisk
Opierzony dzieciak ;D.
Daj znać co z nim zrobiłaś ;D. Bo faktycznie jakbyś chciała sie nim opiekować w domu to już chyba tak na stałe, bo nie wyobrażam sobie, że mu pokazujesz jak się poluje na robale, albo jak się lata ;DDD.
MaqdaIena: No tak i w sumie go po trochu rozumiem. Jednak moje podejście jest odpowiednie, i wkurza mnie kiedy sądzi, że jest inaczej ;D.
Jego mentalności nie zmienisz :D Najważniejsze, że jesteście wobec siebie w porządku :D
To coś jak zdrowy konflikt pokoleń. Zdrowy, bo ostatecznie niosący ze sobą naukę i jakąś korzyść dla każdej ze stron :D
MaqdaIena: A jutro czeka mnie ciężki dzień ;D. Musze wybrać z drugim szefem wygranych w konkursie jaki ogłosiłam, gdzie do wygrania są wejściówki VIP na Tor Poznań podczas GTP, i przejażdzka Ferrari Scuderia ;D.
Było zasugerować, że bierzesz w łapę
Problem zostałby rozwiązany
MaqdaIena: Hm, ja jestem takim typem, któremu wystarczy leżenie w ciepłej wodzie ;D. Naprawdę nie zależy mi na zwiedzaniu, bym wolała sie położyć plackiem pod parasolem (opalać się nie lubię), drink, kawałek ksiązki, drink, i raz na jakiś czas skok do wody. Chociaż pewnie gdybym już gdzieś była to żal by mi było czasu na same leżakowanie, pewnie bym coś pozwiedzała ;D.
Kuba, świetna sprawa ;D. Mój znajomy rok temu był i wrócił zachwycony, nawet przywiózł mi cygara ;D.
Poleżeć można, ale jak długo? :D
Po jednym dniu ma się tego dosyć :D Przynajmniej my tak mamy. Po pewnym czasie odczuwamy marazm i stratę czasu :D
Wycieczki są okej. Ciekawe miejsca związane z historią, legendami, kulturą, zwyczajami jak najbardziej :D
To wycieczka 3- tygodniowa jest, więc to strasznie długo....
Z Kuby nie przywieźć cygar to wstyd :-D
Ja ostatnio z Francji przywiozłam skrzynkę czerwonego Bordeaux- wiadomo :D. Zostało mi już tylko jedno. Trzymam je na specjalną okazję :D Może opijemy ślub mojej siostry, albo chrzciny (nie, jeszcze nie jest w ciąży ) :-D
A szanowna Babcia?
MaqdaIena: Ahahahahha, a ja się nawet zawstydziłam, co raczej mi sie nie zdarza, dobrze że ładne majtki miałam na pośladach
Gdyby mi się naprawdę podobał, to raczej zawstydziłabym się
Nie lubię tracić kontroli
Magd, to nad czym on jeszcze się zastanawia? :-D
MaqdaIena: Opierzony dzieciak ;D.
Daj znać co z nim zrobiłaś ;D. Bo faktycznie jakbyś chciała sie nim opiekować w domu to już chyba tak na stałe, bo nie wyobrażam sobie, że mu pokazujesz jak się poluje na robale, albo jak się lata ;DDD.
Niestety Rudolfowi stało się coś w czasie wypadku. Te trudności w otwieraniu dzioba są tego konsekwencją i najprawdopodobniej nie przeżyje tej nocy. Nie lubię takich sytuacji, ale cóż... nikt nie ma na to wpływu.
Konto usunięte: To coś jak zdrowy konflikt pokoleń. Zdrowy, bo ostatecznie niosący ze sobą naukę i jakąś korzyść dla każdej ze stron :D
Idealnie to ujęłaś ;D. Dokładnie tak jest ;D.
Cholera, nie pomyślałam .
Konto usunięte: Poleżeć można, ale jak długo? :D
Po jednym dniu ma się tego dosyć :D Przynajmniej my tak mamy. Po pewnym czasie odczuwamy marazm i stratę czasu :D
Wycieczki są okej. Ciekawe miejsca związane z historią, legendami, kulturą, zwyczajami jak najbardziej :D
To wycieczka 3- tygodniowa jest, więc to strasznie długo....
Z Kuby nie przywieźć cygar to wstyd :-D
Ja ostatnio z Francji przywiozłam skrzynkę czerwonego Bordeaux- wiadomo :D. Zostało mi już tylko jedno. Trzymam je na specjalną okazję :D Może opijemy ślub mojej siostry, albo chrzciny (nie, jeszcze nie jest w ciąży ) :-
Ja własnie mogę dlugo, pewnie dłużej niz przeciętny człowiek, którego po jakimś czasie zaczyna nosić ;D.
Dlatego tak bardzo lubię nasz Bałtyk, zwiedzać juz nie ma co, bo sie wiekszośc widziało, mega relaksuje mnie miejsce na odludnej plazy, jakiś wiatrochron, szum morza, trochę alkoholu, fajki, ksiązka i na przekąskę kolba kukurydzy. Nigdzie tak nie odpoczywam jak tam. Ale biorę pod uwage, że całkiem nowe miejsce może wbić we mnie energię i chętnie też bym zwiedzała ;D.
Zazwyczaj tak jest, że ostatnia butelka jest zatrzymywana na specjalną okazję, i tak naprawde nigdy nie wiesz czy tak okazja jest odpowiednia, bo może zawsze być lepsza ;D. Ahahaha ;D.
Życzę Ci by jednak wypad na Kubę sie udał ;D. Cygara mają całkiem spoko ;D.
To nie mój kot przeciez, ale siostry faceta ;D. Składa sie akurat tak, że wszyscy którzy mieszkają w jego domu rodzinnym maja zaplanowane wyjazdy na początek sierpnia, więc ktoś musi z rudzielcem zostać ;D.
Konto usunięte: Gdyby mi się naprawdę podobał, to raczej zawstydziłabym się
Nie lubię tracić kontroli
Magd, to nad czym on jeszcze się zastanawia? :
:D.
Czasem utrata kontroli bywa i zabawna, i przyjemna .
Gdyby żył w niewiedzy apropo mojego związku to pewnie i by się nie zastanawiał , a tak to porządny facet ;D.
Konto usunięte: Niestety Rudolfowi stało się coś w czasie wypadku. Te trudności w otwieraniu dzioba są tego konsekwencją i najprawdopodobniej nie przeżyje tej nocy. Nie lubię takich sytuacji, ale cóż... nikt nie ma na to wpływu
O nie ;c.
Szkoda pisklaka, mam nadzieję, że jednak będzie okej no.
Psyche30: Raczej mogę ;D nie sprawdzałam , ale coś mi się wydaje ze już kiedyś miałaś blokadę a mimo to pisałyśmy .
No wiesz, moja propozycja jest nadal aktualna :D
Ptaki umierają, jak ludzie. Biorą ostatni wdech i koniec.
To niedobrze.
Spróbuj zrobić sobie roztwór z wody przegotowanej i utlenionej. Zawsze mi to pomaga, nawet przy anginie.
Na początek może pół szklanki przestudzonej wody i łyżeczkę wody utlenionej.
Edit* Płukać rzecz jasna :D