Konto usunięte: No, zaimponowałaś mi :D
W Polsce rzadko kto docenia swojego szefa, nawet dobrego. Jakiś taki zgorzkniały naród nam się zrobi
W moim mi się nie podoba tylko to, że twierdzi, że kiedy jest luźniejsza atmosfera w pracy to wszystko szlag trafia ;D.
I własnie mi zarzuca luźne podejście, tłumaczyłam już mu wielokrotnie, że ja nie stresuję się bez powodu, a jeżeli nawet to nie widać tego po mnie, dlatego mogę sprawiać wrażenie, że mam wyrąbane ;D.
Ale dzisiaj był najprzyjemniejszy dzien w pracy odkąd tam jestem, spędziłam sporo czasu na warsztacie, zrobiłam zebranie z chłopakami, i no fajnie było no ;D.
A szefa cenię za jego wiedze, masakra normalnie, strasznie mądry facet ;D.
Konto usunięte: Powinnaś zmienić klimat, to dobrze robi, zdecydowanie :D Ano są. Największe i najpiękniejsze :
Wyobraź sobie, że nigdy nie byłam na wakacjach w tropikach ;o.
Latem zazwyczaj wybieraliśmy nasze morze, bo nie pamietam kiedy np. miałam dwa tygodnie wolnego pod rząd. Jesienią czy też zimą stawialiśmy na góry, no i kiedyś tam Mediolan, Czechy. I brak wakacji zagranicznych o dziwo u mnie nie był nigdy podytkowany brakiem gotówki, ale brakiem czasu, w sumie przerażające ;D.
Jeżeli nic nam nie popsuje planów to porywamy Cię i Twojego mężczyznę na drina ! Będę się na żywo ślinić do Ciebie

.
Konto usunięte: Musisz go bardziej zachęcić. Powiedz, że osobiście sprawdzisz mu poziom oleju- topless :-

.
Ogólnie to ten co widział mój tyłek, w momencie kiedy wiatr zawiał tak dziwnie, że moja kiecka znalazła się na mojej głowie, Annie na pewno to opowiadałam, Tobie chyba nie

.
Konto usunięte: Rudolf nieszczęśliwie wypadł z gniazda ośmielając się wpaść wprost pod mój samochód. Na szczęście między koła :D
Niestety zwrócenie go rodzicom nie było możliwe.
PS. Rudolf prawdopodobnie jest czajką
Jejq, rozczulił mnie ;D.
Dobrze, że dość duży, jest szansa, że się odchowa u Was ;D.
I świetnie, że nie zostawiłaś go na tej ulicy, dumnam !